Şimdi Ara

silinebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animaniax -- 28 Nisan 2012; 12:39:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: animaniax

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Amaç ?

Amaci olan birinin soracagi soru mu bu?

Niye kalp krizi ? İç 1 kutu ilaç yat uyu, kestirmeden.....

Origin ID: El_Mukteda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hayvanı

Enjektörle çok az damardan hava pompalarsın pıhtı oluşur ve büyük ihtimalle kalp damarının tıkanmasıyla kalp krizi oluşur.(tabi pıhtı başka damarı da tıkayabilir kangren olma riski de var.)

Dediğin yöntemle pıhtı değil emboli oluşur hocam yine iyi mantık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR ...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

derdin nedir?

• quote:

Şimdi eğer 5 bardak koyu çay içip hemen ardından 1 saat basket oynasam sonrada sınırlarımı zorlayana kadar şınav çeksem kalp krizi geçirir miyim? (nasıl geçirilir derken kişi kendine nasıl geçirtir onu soruyorum başkasına nasıl geçirtiriz onu sormuyorum yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen)

Dostum bu dünyada hiçbir şey için kendi canına kıymaya değmez, Allah büyüktür. Herkes büyük sıkıntılar yaşar bu oyunun bir kuralıdır önemli olan zorluklara boyun eğmemektir. İnancını kaybetme sevgili dostum be kendine zarar verecek şeyleri yapma sakın.

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hayvanı

Enjektörle çok az damardan hava pompalarsın pıhtı oluşur ve büyük ihtimalle kalp damarının tıkanmasıyla kalp krizi oluşur.(tabi pıhtı başka damarı da tıkayabilir kangren olma riski de var.)

Dediğin yöntemle pıhtı değil emboli oluşur hocam yine iyi mantık

Sağol öğrendiğim iyi oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

derdin nedir?

Cok kurcalamadan cevap versek olmuyor mu oyle?

gerçekten ölmene değecek bir durum olsa (yok öyle bir durum), arkandan ne konuşulduğunu vs. düşünmezsin.

• Çok sıkıldıysan al başını kafana göre git bir şehirde orada hayatını kur. Hatta İngilizce öğren sonra internet üzerinden çeşitli çeviri işleri al. İstediğin şehirde yaparsın bunu.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightwing

quote:

Şimdi eğer 5 bardak koyu çay içip hemen ardından 1 saat basket oynasam sonrada sınırlarımı zorlayana kadar şınav çeksem kalp krizi geçirir miyim? (nasıl geçirilir derken kişi kendine nasıl geçirtir onu soruyorum başkasına nasıl geçirtiriz onu sormuyorum yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen)

Dostum bu dünyada hiçbir şey için kendi canına kıymaya değmez, Allah büyüktür. Herkes büyük sıkıntılar yaşar bu oyunun bir kuralıdır önemli olan zorluklara boyun eğmemektir. İnancını kaybetme sevgili dostum be kendine zarar verecek şeyleri yapma sakın.

Saolun gercekten yorum icin ama benim yasadigim aptalca bazi seyler var tamam dogru ama asil sorun ben cok sıkıldım yani herseyden sıkıldım gecen sene sinav yuzunden zannediyodum sinava girdim ciktim hala ayni cok fazla geliyor artik. İnsanlarla iyi geciniyorum say deseniz kotu gecindigim uc kisi sayamam beni su an hayatta tutan bu resmen insanlarin arkamdan uzulmesini istemiyorum bunun icin kalp krizini sordum arkamdan vadesi dolmustu iyi biriydi desinler baska bisi istemiyorum.

Sevgili dostum Allah'ın verdiği canı yalnız Allah alır. Kendi canına kıyanların sonu çok ama çok kötüdür. Kendini düşünmüyorsan anneni babanı düşün, kardeşlerini düşün. Senin arkandan perişan olurlar. İnanıyorumki sen herşeyin üstesinden gelebilirsin, bu güç sende var, dostum inancını sakın kaybetme! Ve şunu sakın unutma ne olursa olsun hayat yaşamaya değer sevgili dostum.

• Öyle bir hata yapma önünde ne günler var daha..
    ︻┳═一- - - - - - -
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Çok sıkıldıysan al başını kafana göre git bir şehirde orada hayatını kur. Hatta İngilizce öğren sonra internet üzerinden çeşitli çeviri işleri al. İstediğin şehirde yaparsın bunu.

Anlatamiyorum iste alip basimi gidemem. giderim ama rahat edemem bu sıkıntı yasadigim yerle yaptigim seylerle alakali mi onuda tam bilmiyorum ben hic birsey bilmiyorum of.annem cok uzulur arkamdan diger herkes bir sekilde atlatir aslinda ama annem nasil atlatir onu bilemiyorum.

Atlatamaz kardeşim annen. 10 senede geçse "evladım" diye çevresine söylenecek. Yemek yemeyecek , zayıflayacak , hastalıklar peşini bırakmayacak. Onun da hayatını mahvetmiş olacaksın. Ne sorunun var bilmiyorum ama yaz geliyor 1 hafta bir tatile git sakin bir yere , otur düşün sorunlarını , ya da yaz buraya hep beraber düşünelim.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

quote:

quote:

Çok sıkıldıysan al başını kafana göre git bir şehirde orada hayatını kur. Hatta İngilizce öğren sonra internet üzerinden çeşitli çeviri işleri al. İstediğin şehirde yaparsın bunu.

Anlatamiyorum iste alip basimi gidemem. giderim ama rahat edemem bu sıkıntı yasadigim yerle yaptigim seylerle alakali mi onuda tam bilmiyorum ben hic birsey bilmiyorum of.annem cok uzulur arkamdan diger herkes bir sekilde atlatir aslinda ama annem nasil atlatir onu bilemiyorum.

Atlatamaz kardeşim annen. 10 senede geçse "evladım" diye çevresine söylenecek. Yemek yemeyecek , zayıflayacak , hastalıklar peşini bırakmayacak. Onun da hayatını mahvetmiş olacaksın. Ne sorunun var bilmiyorum ama yaz geliyor 1 hafta bir tatile git sakin bir yere , otur düşün sorunlarını , ya da yaz buraya hep beraber düşünelim.

evet katılıyorum, ana yüreği dayanmaz. üstünde en çok hakkı olan anneni bu şekilde perişen etmeye de (hangi dünya görüşüyle bakarsan bak) hiç hakkın yok.

• ciddiysen eğer annen perişan olur arkadaşın dediği gibi 10 yılda olsa unutamaz.. Bu yüzden vazgeç ve bir psikologa derdini anlat.
    Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • Allah büyüktür, çok büyük sıkıntıların varsa her gün dua et. Unutma Allah'ın gücü her şeye yeter.

quote:

Orijinalden alıntı: nightwing

quote:

Saolun gercekten yorum icin ama benim yasadigim aptalca bazi seyler var tamam dogru ama asil sorun ben cok sıkıldım yani herseyden sıkıldım gecen sene sinav yuzunden zannediyodum sinava girdim ciktim hala ayni cok fazla geliyor artik. İnsanlarla iyi geciniyorum say deseniz kotu gecindigim uc kisi sayamam beni su an hayatta tutan bu resmen insanlarin arkamdan uzulmesini istemiyorum bunun icin kalp krizini sordum arkamdan vadesi dolmustu iyi biriydi desinler baska bisi istemiyorum.

Böyle yaparsan arkandan "iyi biriydi" değil "korkağin tekiydi" derler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.