animaniax
=> silinebilir..
(7.4.2012 01:21:17)
..
Bilim Hayvanı
=> silinebilir..
(7.4.2012 01:24:43)
Enjektörle çok az damardan hava pompalarsın pıhtı oluşur ve büyük ihtimalle kalp damarının tıkanmasıyla kalp krizi oluşur.(tabi pıhtı başka damarı da tıkayabilir kangren olma riski de var.)
sispanzer
=> silinebilir..
(7.4.2012 01:25:23)
Sana anlatirdim ama merak edip denersin de basima is acarsin sonra. İsin yoksa mahkemelerde gez.
DaYWaLkeR
=> silinebilir..
(7.4.2012 01:27:34)
Amaç ?
DaYWaLkeR
=> silinebilir..
(7.4.2012 01:35:20)
quote:
Orijinalden alıntı: animaniax quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR. Amaç ? | Amaci olan birinin soracagi soru mu bu? |
Niye kalp krizi ? İç 1 kutu ilaç yat uyu, kestirmeden.....
El Mukteda
=> silinebilir..
(7.4.2012 01:45:42)
derdin nedir?
TeKNoYDN
=> silinebilir..
(7.4.2012 01:51:28)
quote:
Orijinalden alıntı: Bilim Hayvanı Enjektörle çok az damardan hava pompalarsın pıhtı oluşur ve büyük ihtimalle kalp damarının tıkanmasıyla kalp krizi oluşur.(tabi pıhtı başka damarı da tıkayabilir kangren olma riski de var.) |
Dediğin yöntemle pıhtı değil emboli oluşur hocam
yine iyi mantık
El Mukteda
=> silinebilir..
(7.4.2012 01:52:28)
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda derdin nedir? |
CoolGS
=> silinebilir..
(7.4.2012 01:57:40)
quote:
Orijinalden alıntı: animaniax Şimdi eğer 5 bardak koyu çay içip hemen ardından 1 saat basket oynasam sonrada sınırlarımı zorlayana kadar şınav çeksem kalp krizi geçirir miyim? (nasıl geçirilir derken kişi kendine nasıl geçirtir onu soruyorum başkasına nasıl geçirtiriz onu sormuyorum yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen) |
Dostum bu dünyada hiçbir şey için kendi canına kıymaya değmez, Allah büyüktür. Herkes büyük sıkıntılar yaşar bu oyunun bir kuralıdır önemli olan zorluklara boyun eğmemektir. İnancını kaybetme sevgili dostum be kendine zarar verecek şeyleri yapma sakın.
El Mukteda
=> silinebilir..
(7.4.2012 02:03:45)
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda derdin nedir? | Cok kurcalamadan cevap versek olmuyor mu oyle? |
gerçekten ölmene değecek bir durum olsa (yok öyle bir durum), arkandan ne konuşulduğunu vs. düşünmezsin.
Eyvallah
=> silinebilir..
(7.4.2012 02:06:12)
Çok sıkıldıysan al başını kafana göre git bir şehirde orada hayatını kur. Hatta İngilizce öğren sonra internet üzerinden çeşitli çeviri işleri al. İstediğin şehirde yaparsın bunu.
CoolGS
=> silinebilir..
(7.4.2012 02:07:25)
quote:
Orijinalden alıntı: nightwing quote:
Orijinalden alıntı: animaniax Şimdi eğer 5 bardak koyu çay içip hemen ardından 1 saat basket oynasam sonrada sınırlarımı zorlayana kadar şınav çeksem kalp krizi geçirir miyim? (nasıl geçirilir derken kişi kendine nasıl geçirtir onu soruyorum başkasına nasıl geçirtiriz onu sormuyorum yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen) | Dostum bu dünyada hiçbir şey için kendi canına kıymaya değmez, Allah büyüktür. Herkes büyük sıkıntılar yaşar bu oyunun bir kuralıdır önemli olan zorluklara boyun eğmemektir. İnancını kaybetme sevgili dostum be kendine zarar verecek şeyleri yapma sakın. | Saolun gercekten yorum icin ama benim yasadigim aptalca bazi seyler var tamam dogru ama asil sorun ben cok sıkıldım yani herseyden sıkıldım gecen sene sinav yuzunden zannediyodum sinava girdim ciktim hala ayni cok fazla geliyor artik. İnsanlarla iyi geciniyorum say deseniz kotu gecindigim uc kisi sayamam beni su an hayatta tutan bu resmen insanlarin arkamdan uzulmesini istemiyorum bunun icin kalp krizini sordum arkamdan vadesi dolmustu iyi biriydi desinler baska bisi istemiyorum. |
Sevgili dostum Allah'ın verdiği canı yalnız Allah alır. Kendi canına kıyanların sonu çok ama çok kötüdür. Kendini düşünmüyorsan anneni babanı düşün, kardeşlerini düşün. Senin arkandan perişan olurlar. İnanıyorumki sen herşeyin üstesinden gelebilirsin, bu güç sende var, dostum inancını sakın kaybetme! Ve şunu sakın unutma ne olursa olsun hayat yaşamaya değer sevgili dostum.
+24edition
=> silinebilir..
(7.4.2012 02:08:06)
Öyle bir hata yapma önünde ne günler var daha..
[ Proud ]
=> silinebilir..
(7.4.2012 02:19:46)
İki elinle kalbin bulunduğu bölgeye (göğüs kafesi) tüm gücünde bastır durdur kalbini ! Ölürkende 3 kere oh yeah de.
Eyvallah
=> silinebilir..
(7.4.2012 02:27:29)
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me Çok sıkıldıysan al başını kafana göre git bir şehirde orada hayatını kur. Hatta İngilizce öğren sonra internet üzerinden çeşitli çeviri işleri al. İstediğin şehirde yaparsın bunu. | Anlatamiyorum iste alip basimi gidemem. giderim ama rahat edemem bu sıkıntı yasadigim yerle yaptigim seylerle alakali mi onuda tam bilmiyorum ben hic birsey bilmiyorum of.annem cok uzulur arkamdan diger herkes bir sekilde atlatir aslinda ama annem nasil atlatir onu bilemiyorum. |
Atlatamaz kardeşim annen. 10 senede geçse "evladım" diye çevresine söylenecek. Yemek yemeyecek , zayıflayacak , hastalıklar peşini bırakmayacak. Onun da hayatını mahvetmiş olacaksın. Ne sorunun var bilmiyorum ama yaz geliyor 1 hafta bir tatile git sakin bir yere , otur düşün sorunlarını , ya da yaz buraya hep beraber düşünelim.
El Mukteda
=> silinebilir..
(7.4.2012 02:30:01)
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me Çok sıkıldıysan al başını kafana göre git bir şehirde orada hayatını kur. Hatta İngilizce öğren sonra internet üzerinden çeşitli çeviri işleri al. İstediğin şehirde yaparsın bunu. | Anlatamiyorum iste alip basimi gidemem. giderim ama rahat edemem bu sıkıntı yasadigim yerle yaptigim seylerle alakali mi onuda tam bilmiyorum ben hic birsey bilmiyorum of.annem cok uzulur arkamdan diger herkes bir sekilde atlatir aslinda ama annem nasil atlatir onu bilemiyorum. | Atlatamaz kardeşim annen. 10 senede geçse "evladım" diye çevresine söylenecek. Yemek yemeyecek , zayıflayacak , hastalıklar peşini bırakmayacak. Onun da hayatını mahvetmiş olacaksın. Ne sorunun var bilmiyorum ama yaz geliyor 1 hafta bir tatile git sakin bir yere , otur düşün sorunlarını , ya da yaz buraya hep beraber düşünelim. |
evet katılıyorum, ana yüreği dayanmaz. üstünde en çok hakkı olan anneni bu şekilde perişen etmeye de (hangi dünya görüşüyle bakarsan bak) hiç hakkın yok.
speech
=> silinebilir..
(7.4.2012 02:41:28)
ciddiysen eğer annen perişan olur arkadaşın dediği gibi 10 yılda olsa unutamaz.. Bu yüzden vazgeç ve bir psikologa derdini anlat.
DarkPrince27
=> silinebilir..
(7.4.2012 02:43:41)
Allah büyüktür, çok büyük sıkıntıların varsa her gün dua et. Unutma Allah'ın gücü her şeye yeter.
Guest-8DA7E2B07
=> silinebilir..
(7.4.2012 02:45:15)
quote:
Orijinalden alıntı: nightwing quote:
Orijinalden alıntı: animaniax Şimdi eğer 5 bardak koyu çay içip hemen ardından 1 saat basket oynasam sonrada sınırlarımı zorlayana kadar şınav çeksem kalp krizi geçirir miyim? (nasıl geçirilir derken kişi kendine nasıl geçirtir onu soruyorum başkasına nasıl geçirtiriz onu sormuyorum yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen) | Dostum bu dünyada hiçbir şey için kendi canına kıymaya değmez, Allah büyüktür. Herkes büyük sıkıntılar yaşar bu oyunun bir kuralıdır önemli olan zorluklara boyun eğmemektir. İnancını kaybetme sevgili dostum be kendine zarar verecek şeyleri yapma sakın. | Saolun gercekten yorum icin ama benim yasadigim aptalca bazi seyler var tamam dogru ama asil sorun ben cok sıkıldım yani herseyden sıkıldım gecen sene sinav yuzunden zannediyodum sinava girdim ciktim hala ayni cok fazla geliyor artik. İnsanlarla iyi geciniyorum say deseniz kotu gecindigim uc kisi sayamam beni su an hayatta tutan bu resmen insanlarin arkamdan uzulmesini istemiyorum bunun icin kalp krizini sordum arkamdan vadesi dolmustu iyi biriydi desinler baska bisi istemiyorum. |
Böyle yaparsan arkandan "iyi biriydi" değil "korkağin tekiydi" derler.