Şimdi Ara

Silinebilir! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
4
Favori
133.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harbıden ya konu reklamla dolmus o ılacların reklamını yapan arkadaslara seslenıyorum 10 yıldır cekıyorum o bahsettıgınız ılacala belkıde 2 bın yakın para harcadım hepsı hıkaye gtmuze surmedıgımız yemedıgımız sey kalmadı ....acık acık soyluyom bunun tek cozumu cerrahı müdahale ıle amelıyat arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

harbıden ya konu reklamla dolmus o ılacların reklamını yapan arkadaslara seslenıyorum 10 yıldır cekıyorum o bahsettıgınız ılacala belkıde 2 bın yakın para harcadım hepsı hıkaye gtmuze surmedıgımız yemedıgımız sey kalmadı ....acık acık soyluyom bunun tek cozumu cerrahı müdahale ıle amelıyat arkadaslar

Aynı durumdayız, bende 5-6 yıldır çekiyorum ilaç ve kremlerin hepsi safsatadan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 14 Ağustos 2011; 17:26:05 >
  • http://bit.ly/romtXl

Bazılarımızın kabusu olmuştur hemoroit. Kimimiz defalarca ameliyat olmasına rağmen kurtulamamış. Kimimiz türlü tavsiye ilaçlarına yönelmiş ve kurtulamamıştır.

Hemoroit artık kabus olmaktan çıkıyor.

Üç adım yönteminin mucidi olan Johannes Häber Almanya'da yaşayan bitkisel şifalar uzmanıdır. Doğal yollardan hemoroit tedavisi için araştırmalar yaptıktan sonra özel bir kaynak halinde bulguları birleştiren Johannes Häber, araştırmaların sonucu olarak yaptığı yüzlerce deneylerde başarılı sonuçlar aldı.
    Johannes Häber´in kaleminden sizler için söylediklerini aktarıyoruz…
    Sevgili okuyucular…

Sizlere hemoroitlerinizden doğal yöntemlerle sonsuza dek kurtulmanın yolunu bu kitapta göstereceğim. Üç adım yöntemim sayesinde yüzlerce hemoroit hastam şifa buldu ve bir daha hemoroite yakalanmadılar kitapta verdiğim bilgiler sayesinde. Sizde Almanya'daki hastalarım gibi birkaç gün içerisinde hemoroitlerinizden kurtulabilirsiniz.

Yıllarca bu konunun üzerinde durup ilgilendim ve bu zaman zarfı içerisinde öğrendiklerimi Almanya'da tanışmış olduğum Türk dostum Murat Kızılboğa ile bu sayfada Türkiye'deki hemoroit hastaları için paylaştık.

Eskiden aynı dertten bende muzdariptim. Üçüncü derecede hemoroitim vardı, halk ağzında dış hemoroit olarak da bilinir.

Hemoroitin ne kadar acı ve rahatsızlık verebileceğini biliyorum.
    Bisiklet sürmek ve oturmak gibi günlük olağan aktivitelerin nasıl bir işkence hali aldığını yaşamış biriyim.
    Doktor ziyaretlerinin ne kadar utanç bir durum olduğunu bilen biriydim.
    Her seferinde bir umutla yeni bir krem sürmenin veya sürekli değişen doktor reçeteleri denemin ve en kötüsü de bunların hiçbir olumlu etkisini görmemenin ne kadar ıstıraplı olduğunu biliyorum.
    Bu kitap aracılığıyla sizlere hemoroit sorununuzu çözmeye, özgüveninizin geri gelmesine yardımcı olmak istiyorum…

http://bit.ly/romtXl

• diş agrısı,yanıklar, iyi uyku vs ihtiyaç için kendime yetecek kadar treben in isveç şurubunu yapıyordum berber yegenim basurum var ne yapayım dedi.
    kavanozdan al biraz sür dedim tuvaletten çıkar çıkmaz saç kurutma makinası var mıdiye soruyor zıplıyordu..... 5 dakka sonra iyi geldi dedi
    formülünü istedi verdim niye istiyon dedim iyileştim dedi....almanyada eczanelerde sweden bitter diye satılıyomuş. hazır almıyom manna kudret helvası diye kudret narı verdikleri için...bi almanyalı bulun getirtin manna lı formül olsun hem için hem sürün. derim....
  • Değerli arkadaşlar bilindiği gibi basur cidden çok kötü illet bir hastalık diğer türlü ağrılara biraz daha fazla dayanılabilirken bu basur için geçerli olmuyor malesef.Ben sizlerle kendime uyguladığım ve bir günde sonuç aldığım bilgimi paylaşacağım.Yanlış duymadınız vede yanlış yazmadım bir gün de etkisi % 50 den fazla oluyor ve bir hafta içinde kesin sonuç alınıyor ...
    Bnede yıllardır basur hastasıydım.Nice doktorlara gitmeme rağmen çanta dolusu ilaçlar yazıldı aldım kullandım kar etmedi ve inanın etmiyorda sağlığımızı alıyor o ilaçlar.Bir gün kafamda olan bir şeyi sonuçlandırmak istedim ve işten gelince uygulamaya karar verdim.Bende bir tane meme vardı o her zaman şişiyor kanama yapıyor feci şekilde rahatsız ediyor ve bağırsağın dışa sarkmasına neden oluyordu .Bir gün doktora gidip sırf onu kestirmek için yalvarmıştım ama o ilaçla geri göndermişti beni.Bilinmesi gereken şu ki meme varsa sizlerde mutlaka ilk etapta ondan kurtulmaya bakın asla geri gitmez iyileşdirmez bölgeyi.Neyse ben iş dönüşü gece 12 de eve geldim ve keskin bir makasla banyoya girip makası temizce yıkadım sabunladım ve memeyi bir çırpıda kestim. Korkmayınki kanamadan ölürüm hiç birşey olmuyor ama kalp tansiyon yada buna benzer hastalığı olanlar mutlaka sağlık ocaklarında da olsa dahi gidip kestirip pansuman ettirsinler.Neyse ben kendim kestim ve acımadı fazla hele kanamalı ağrının yanında onun sızısı hiç sıfır ve kesildikten sonrada kanama çok az oluyor yani atık bir damar olduğu için vücut gerektiğinde kan pompalayıp onu şişiriyor ve rahatsızlık veriyor.Sonrasında tuvaletinizi her yaptığınızda mutlaka bölgeyi tamamen kurulayın ıslak olmasın memedende kurtulduğumuza göre gereken ilaç tedavisine geldik son olarak oda yüzlerce tl verip ilaç almanın yanı sıra ilacımız bildiğimiz tentürdiyot olacak eczaneden gidip bir tane enjektör le bir şişe tentürdiyot alın ve evdeyken enjektörün ilk seviye numarasına kadar içine tentürdiyot alın iğnesiz bir şekilde makat içine sokun ve tentürdiyoru içeri boşaltın dışarı çıkartana kadar tentürdiyotu boşaltmaya devam edin ve işlemler bitince durulamanızı tekrar yapın eğer bağırsak dışarı çıkıyorsa onu el ile rahat bir şekilde içeri yerleştirin ve yatın dinlenin o tentürdiyot sonrası makatta birazcık sızı meydana gelecektir kanamlıda olsanız o onun ilacı unutmayın bir gün sonra kalkınca makatınızın rahatladığını kanamaların bittiğini ve gaz çıkartmak artık çok daha kolay olduğunu göreceksiniz ilk zamanlar çömelmekten ve acı yemeklerden uzak durun .Allaha çok şükür herşey bitecek kurtuluşa ereceksiniz hemde bir günde sonuç vererek artık ne ağrım var nede tuvalet sonrası veya esnası kanamam kendimi ameliyatsız ilaçsız kurtardım rabbime sonsuz şükürler olsun...(Eğer eşiniz dayanabilirse eşinize memeleri tek tek kestirebilirsiniz hiç bir şekilde tehlikesi yok ama hijjene dikkat enfeksiyon kapmamalı yani temiz kesme olmalı ve temizleyim ilaçlamalı yani tentürdiyot hepsinin ilacı )
    (ÖZET OLARAK ÖNCE MEME VARSA MEMELERDEN KURTULMAK LAZIM SONRA TENTÜRTİYOTLA TEMİZLEYİP ENJEKTÖRLE YİNE TENTÜRDİYOT ENJEKTÖRE ALINARAK İĞNESİZ BİR ŞEKİLDE BİR MİKTAR TENTÜRDİYOTU MAKATA BOŞALTMAK VE BİR GÜN SONRASINDA YEPYENİ BİR HAYAT AĞRISIZ GÜZEL BİR YAŞAM ..)
    BEN YAPTIM ŞÜKÜRLER OLSUN İLK GÜNDEN SONRA TAMAM KURTARDIM İŞE YARIYOR VE KESİN SONUÇ BİRİLERİNİN EKMEĞİNE TAŞ KOYMAK OLABİLİR AMA BANA DUA EDERSENİZ O BANA YETER ALLAHA EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN VE ALLAH ŞİFA VERSİN...

• quote:

Orijinalden alıntı: dege61

Değerli arkadaşlar bilindiği gibi basur cidden çok kötü illet bir hastalık diğer türlü ağrılara biraz daha fazla dayanılabilirken bu basur için geçerli olmuyor malesef.Ben sizlerle kendime uyguladığım ve bir günde sonuç aldığım bilgimi paylaşacağım.Yanlış duymadınız vede yanlış yazmadım bir gün de etkisi % 50 den fazla oluyor ve bir hafta içinde kesin sonuç alınıyor ...
    Bnede yıllardır basur hastasıydım.Nice doktorlara gitmeme rağmen çanta dolusu ilaçlar yazıldı aldım kullandım kar etmedi ve inanın etmiyorda sağlığımızı alıyor o ilaçlar.Bir gün kafamda olan bir şeyi sonuçlandırmak istedim ve işten gelince uygulamaya karar verdim.Bende bir tane meme vardı o her zaman şişiyor kanama yapıyor feci şekilde rahatsız ediyor ve bağırsağın dışa sarkmasına neden oluyordu .Bir gün doktora gidip sırf onu kestirmek için yalvarmıştım ama o ilaçla geri göndermişti beni.Bilinmesi gereken şu ki meme varsa sizlerde mutlaka ilk etapta ondan kurtulmaya bakın asla geri gitmez iyileşdirmez bölgeyi.Neyse ben iş dönüşü gece 12 de eve geldim ve keskin bir makasla banyoya girip makası temizce yıkadım sabunladım ve memeyi bir çırpıda kestim. Korkmayınki kanamadan ölürüm hiç birşey olmuyor ama kalp tansiyon yada buna benzer hastalığı olanlar mutlaka sağlık ocaklarında da olsa dahi gidip kestirip pansuman ettirsinler.Neyse ben kendim kestim ve acımadı fazla hele kanamalı ağrının yanında onun sızısı hiç sıfır ve kesildikten sonrada kanama çok az oluyor yani atık bir damar olduğu için vücut gerektiğinde kan pompalayıp onu şişiriyor ve rahatsızlık veriyor.Sonrasında tuvaletinizi her yaptığınızda mutlaka bölgeyi tamamen kurulayın ıslak olmasın memedende kurtulduğumuza göre gereken ilaç tedavisine geldik son olarak oda yüzlerce tl verip ilaç almanın yanı sıra ilacımız bildiğimiz tentürdiyot olacak eczaneden gidip bir tane enjektör le bir şişe tentürdiyot alın ve evdeyken enjektörün ilk seviye numarasına kadar içine tentürdiyot alın iğnesiz bir şekilde makat içine sokun ve tentürdiyoru içeri boşaltın dışarı çıkartana kadar tentürdiyotu boşaltmaya devam edin ve işlemler bitince durulamanızı tekrar yapın eğer bağırsak dışarı çıkıyorsa onu el ile rahat bir şekilde içeri yerleştirin ve yatın dinlenin o tentürdiyot sonrası makatta birazcık sızı meydana gelecektir kanamlıda olsanız o onun ilacı unutmayın bir gün sonra kalkınca makatınızın rahatladığını kanamaların bittiğini ve gaz çıkartmak artık çok daha kolay olduğunu göreceksiniz ilk zamanlar çömelmekten ve acı yemeklerden uzak durun .Allaha çok şükür herşey bitecek kurtuluşa ereceksiniz hemde bir günde sonuç vererek artık ne ağrım var nede tuvalet sonrası veya esnası kanamam kendimi ameliyatsız ilaçsız kurtardım rabbime sonsuz şükürler olsun...(Eğer eşiniz dayanabilirse eşinize memeleri tek tek kestirebilirsiniz hiç bir şekilde tehlikesi yok ama hijjene dikkat enfeksiyon kapmamalı yani temiz kesme olmalı ve temizleyim ilaçlamalı yani tentürdiyot hepsinin ilacı )
    (ÖZET OLARAK ÖNCE MEME VARSA MEMELERDEN KURTULMAK LAZIM SONRA TENTÜRTİYOTLA TEMİZLEYİP ENJEKTÖRLE YİNE TENTÜRDİYOT ENJEKTÖRE ALINARAK İĞNESİZ BİR ŞEKİLDE BİR MİKTAR TENTÜRDİYOTU MAKATA BOŞALTMAK VE BİR GÜN SONRASINDA YEPYENİ BİR HAYAT AĞRISIZ GÜZEL BİR YAŞAM ..)
    BEN YAPTIM ŞÜKÜRLER OLSUN İLK GÜNDEN SONRA TAMAM KURTARDIM İŞE YARIYOR VE KESİN SONUÇ BİRİLERİNİN EKMEĞİNE TAŞ KOYMAK OLABİLİR AMA BANA DUA EDERSENİZ O BANA YETER ALLAHA EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN VE ALLAH ŞİFA VERSİN...

ınsanları yanlıs yonlendırme senın bahsettıgın olay cok tehlıkelı ben amelıyat oldum 2 ay %99 gectı ve suan allaha sukur eskıden eser yok senın bahsettıgın gıbı olsa amelıyata prof gırmez sen evde makasla halledersın derdı sen once hastaneye gıdıp ne kullanıyosan artık tedavı olmak ıstedıgını soylemelısın

• quote:

Orijinalden alıntı: dege61

Değerli arkadaşlar bilindiği gibi basur cidden çok kötü illet bir hastalık diğer türlü ağrılara biraz daha fazla dayanılabilirken bu basur için geçerli olmuyor malesef.Ben sizlerle kendime uyguladığım ve bir günde sonuç aldığım bilgimi paylaşacağım.Yanlış duymadınız vede yanlış yazmadım bir gün de etkisi % 50 den fazla oluyor ve bir hafta içinde kesin sonuç alınıyor ...

sapıttınmı kardeş sen ? adam resmen kendi kendinizi ameliyat edin diyor aklını kaçırmış heralde

• arkadaşlar benim anüs bölgesinin içtaraflarına doğru bir yumru var leblebi tanesinin üçte biri kadar derinin az bir miktar altına düşüyor bunun basur olma olasılığı nedir yardımcı olabilir misiniz
  • beyaz saf sabunla 1 hafta boyunca günde 3 kere iyce yıkayıp 80 derece kolonya ile sterilize edin 1 haftada kurtulun deneyin en azından ne kaybedersiniz 2defa yaptım ikisindede geçti hemde meme yapmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyanita

sa basur hakkında bilgi topladım sizlerle paylaşmak istiyorum

Arkadaşlar ben cozumu buldum.cok asırı sıcak olmıcak derecede bi legenin icine oturun .15 dk kan dolaşımını hızlandırdıgı icin memlleri iceri alıyo zmanla farkedeceksiniz.bide bol su için ve katı yemeklerden vazgeçin inanaın farkettiğini göreceksiniz
    ---------------
    Ameliyat kar etmedi 1 yıl geçti tekrarladı. Ağrı kaşıntıya çözüm olarak netten bulduğum bir ilacı kullandım şikayetim sona erdi. Hemo Fast isimli krem oldukça faydalı
    ------------------
    Arkadaşlar ben yeni tedavi oldum. Bitkisel ilaçlar beslenme tarzı bunlar hep geçici çözümler. İlkin utandıgım .icin doktora gidemiyordum. İyi ki gitmisim 3 hafta once lazerle ameliyat oldum. Ameliyattan yarım saat sonra 2 saatlik yola çıktım. Agrıdan eser kalmadı. Ameliyat oldugum özel hastanenin emekli sandıgı ile anlasması oldugu icin ucret odemedim. Ameliyat 15dk sürüyor. Gercekten bu acıya katlanmanıza gerek yok. Sigortanız yoksa 1500 ytl alınıyor.
    ----------------
    arkadaşlar bende sızın gıbı bu hastalıha yakalandım bizim yüksek köylerde oturan bi amca vardı bu konularda bilgisi olan bana 4 tana bitki söyledi bunları al makineye vurdur toz haline gelsin sonra sabah ve akşam ac karnına iç gırıpının ıcını boşalt ona koy ac karnına ıc gırıpınle içmenin sebebi cok acı oldugu ıcın grıpinin içine koy iç ıkı defa ictım basurum yok oldu bende anlamadım şimdi yazıyorum sizlere hangi bitkiler oldugunu 5 ytl lik zulum ba alın 5 ytl lelik at kestanesi alın 3,5 ytl lik kara halili alın 3,5 ytl lik maze otu alın bunları hep baraber makineyi vurdurun toz haline gelecek şekilde sonra söylediğim gibi için inş sizde şıfa bulursunuz ben allah rızası icin bunları buraya yazıyorum yapmak sizin eliniz hepinize şimdiden gecmiş olsun şunu unutmayın hastalığın ayıbı olmaz onun ıcın gereken neyse yapın şundan bundan cekiniyorum diyerek işi uzatmayın
    -------------------
    Zulumba ve Üzerlik tohumu eşit oranlarda katıştırılıp, sabahları aç karnına 1 çay kaşığı yenir.
    ---------------
    TEDAVİNİN TARİFİ

10 adet patlıcanın (Bostan patlıcanı olmasın) yeşil sap kısmını patlıcandan ayır. Temizce yıka; bir tencerede 10 bardak suyla kaynat. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat.* Alevi iyice kıs, yarım saat * yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat. Kapağı açmadan * kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı rekli suyu buzdolabına koy.

-Akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç.

-Sabah Kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç.

10 bardak su olduğuna göre bu tedavi 5 gün sürecek. Bu 5 gün içinde Sirke, Turşu, Domates, Bulgur, Çilek, Acı Biber yasak sonra hepsi serbest. Demir sandelyeye, taşa oturmak bunlara çıplak ayakla basmak ebediyyen yasak.

Hamilelikten dolayı oluşan veya yakın bir zamanda meydana gelmiş Hemeroidlerde perhizi de aynı zamanda yapmanız şartı ile tedaviniz bu kadardır.

Eski Hemeroidlerde fistülün içinde muhtemelen iltihap vardır. Bu yüzden vucut onu geri çekemez. Doktorunuza danışarak uygun bir antibiyotik ile bu iltihabı bertaraf etmelisiniz. Böylece patlıcan suyunu, perhizi, antibiyotiği aynı zamanda tatbik etmelisiniz.

Allah ın izni ile zahmetsiz, masrafsız, anadan doğmuş gibi bu dertten İnşallah kurtulursunuz . Tek borcunuz sadece hayır dualarınız. Siz de etrafınızdakilere duyurarak onların da kurtulmasına vesile olun.
    ---------------------------
    Yıllardır basur sorunu çekiyorum. Daha önceleri çeşitli haplar, fitiller ve kremler kullanmıştım; ancak hiçbiri kesin çözüm olmamıştı. Birkaç ay önce gittiğim genel cerrah "Çok ilerlemiş, ameliyat şart." dedi.

Eczacı bir arkadaşın önerisiyle, HEMATAB isimli bitkisel tablet kullandım ve basur illetinden kurtuldum. Piyasada bir sürü bitkisel tablet veya krem var, ancak ben arkadaşıma güvenerek sadece Hematab kullandım ve kesin sonuç aldım.

Hematab'ı eczanelerde bulabilirsiniz. Fiyatı 23 lira, içinde 48 tane bitkisel tablet var. Sabah-öğle-akşam aç karnına ikişer tane almak gerekiyor. Bir kutu bu şekilde 8 gün kullanılıyor. Kesin çözüm için iki kutu öneriliyor ve ben de iki kutu bitirdim. Bitkisel olduğu için herhangi bir yan etkisi olmadığı söyleniyor ki, kullandığım sürece yan etkisini görmedim. En büyük yararı kabızlığı önlüyor ve basuru tedavi ediyor.
    http://www.hematab.com.tr adresinde açıklama var.

Herkese faydalı olması dileğiyle, geçmiş olsun! Paylaş:

------------------

Çok aşırı soğuk olduğunda bende bu sorunu yaşıyorum. Gecenin 4 ünde denize girip deniz içinde dubada 4-5 bira içmek gibi Yada buz gibi bir yere oturup saatlerce kalkmamak gibi.

Öncelikle soğuktan korunmak gerekiyor.

geçenlerde patlıcan malı oldum. üstüne otursan daha fazla faydası olur.

• Ben size bir tavsiyede bulunayım. Annemin bacaklarında baya ciddi şekilde ilerlemiş varis hastalığı vardı. Damarlar şişkin, yemyeşil ve bütün baldırı kaplamış vaziyetteydi. Claris diye bir bitkisel ilaç var, bunun varis için olanının ismi Varitex. Annem bu ilaçtan 2 kutu içti ve damarlar inanılmaz şekilde neredeyse yok oldu. Bu kadar etkili olabileceğini hiç tahmin etmemiştim. Hapların içinde ağırlıklı olarak at kestanesi ve üzüm çekirdeği ekstreleri var sanırım. Herneyse bu ilaç kesin işe yarıyor. Tabi bütün bunları hemoroidin bir çeşit varis olduğundan yola çıkarak anlattım, bence deneyin bu ilacı. Yazdıklarım kesinlikle reklam değildir. Umarım dener ve faydasını görürsünüz.
  • Merhaba arkadaşlar, ben bu lanet rahatsızlık için bi danışma merkezi buldum Ulroid diye bi yöntem kullanıyorlarmış tavsiye edrim kısa sürede tedavimi yaptılar , ne uyuşturdular nede günlerce hastanede yatıp bıçak altına yatırmadılar. Benim baya ilermemişti hatalık şimdi baya rahatım dediklerine göre artık tekrarlamasıda nerdeyse imkansızmış. İnşallah sizede şifa olur web sitelerini aşağıda yazıyorum, iletişim bilgileri sitelerinde var.
    www.hemoroid-basurtedavisi.com

• egzozcu mevlüte gidin arkadaşlar .Mevlüt Topbaş Ankara
  • Yahu herkes ayrı bir şey söylüyor biri ameliyat kesin olmayın biri mutlaka olun boşuna çekmeyin fitil kullansak bi dert kullanmasak bi dert sadece ilaç alma meselesi evde bir saat sürüyor yok fitili yok su banyosu yok kremi bu nasıl bir hastalıktır ki tutarlı bi tedavi yöntemi bile yok yaa. Allah sabır versin bizim gibilere
  • Zeytin çekirdeğinin yutulması gerçekten işe yarıyormuş arkadaşlar ilgilenenler bi araştırsınlar tanıdıklarımda basur var günde 2 şer tane yutuyor çok rahatladığını söylüyor.Konuyla ilgili netde araştırma yapabilirsiniz sorunu olanlar
  • Merhaba arkadaşlar mutlaka bunu deneyin kesinlikle işe yarıyor

HEMATOZ HAKKINDA :

1983 yılında hobi olarak bitkisel takviyelerle ilgilenmeye başlayan Kenan Tuzla kısa sürede bulduğu bir formülle HEMATOZ bitkisel karışımı üretmeye başlamıştır. Şimdiye kadar herhangi bir maddi beklenti içine girmeden binlerce insana (Bu sayı yaklaşık olarak 200 bin kişidir ve bu kişilerdeki başarı oranı %95 üzeri bir seviyededir. Bu kişiler arasında 3. ve 4. derece rahatsızlığı olanlar ile, daha önce ameliyat olmuş fakat tekrar bu rahatsızlığa yakalanmış olanlar dahi bu sorundan kurtulma şansını yakalamışlar ve bu rahatsızlıktan tamamen kurtulmuşlardır.) bu ürünü dağıtmış ve elde ettiği fikirlerle ürünü şimdiki haline getirmiştir.

Ürünün şimdiki hali tablet şeklindedir. İçeriğinde her hangi bir değişiklik yapılmamakla beraber, tablet haline getirilirken dahi bağlayıcı olarak hiç bir kimyasal madde kullanılmamıştır.

Ürün, konusunda uzman Doktorlar tarafından da bu rahatsızlığı olan kişilerde kullandırılmış ve iyileşmeleri yine bu Uzman Doktorlar tarafından gözlemlenmiştir.

http://www.perakendesepeti.com/ burdan satın alabilirsiniz ayrıca ürünü satmak mayetinde değil zaten bana ayitde değil kulandım işe yaradı sadece yarımcı olmak için bu bilgiyi vermiş bulunmakdayım yanlış anlamalar olmasın

• HEMEROL kapsul çıktı yeni..denemenizi tavsiye ederim..eczacı söylemişti inanmamıştım..mucize bir ürün gerçekten..deneyin sonra bana burdan teşekkür edeceksiniz arkadaşlar..bol sağlıklı günler diliyorum..
  • basur hemorid her neyse yaşam tarzıyla ilgili bir bozukluktur hastalık değildir.

nedenleri basittir.

uzun süre hareketsizllik sedanter yaşam[sandalyede yaşayanlar ] hiç bir sporcuda basur yoktur .

lifsiz gıdalar ile beslenme hamur işi vs .günde en az 1 öğün sebze meyve yemek.

öğün atlamamak en az 3 öğün bunların hepsi barsaklarınızı çalıştırır.kabız olmazsınız basurda olmazsınız.

basurun çoğunlukla nedeni barsak tembelliği kabızlıktır. her tuvalette ıkınırsanız sonunda basur olursunuz.

napicaz ıkınmıycaz.

nasıl ki sürekli ağırlık çalışanın kasları gelişirse sizde sürekli ıkındığınızda sürekli oturduğunuzda sürekli kabız olduğunuzda da buradaki venöz yani toplardamarlarda kan göllenir.ve şişer şiştikçe önce içerdedir spnrada dışarı çıkar dışarda kaldıkçada iltihaplanır.

ha birde yatak odanız kesinlikle sıcak olmasın kalarifer varsa kapatın gece boyunca su kaybedip bunu yerine koyamazsınız. mecburen sıcaksa içebildiğiniz kadar su için yatmadan.

en önemlisi mutlaka kepekli ekmek yiyip hiç tuvaletiniz olmasada gidip 5 dk her gün aynı satte tuvalette beklemek .yani düzenli barsak alışkanlığı.fazlada beklemeyin .

bunlara dikkat etmediniz basur oldunuz.

tabiki ilaç kullanacaksınız.

ama önce doktoro gidin bitkisel abuk subuk şeylere para vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cerono

HEMEROL kapsul çıktı yeni..denemenizi tavsiye ederim..eczacı söylemişti inanmamıştım..mucize bir ürün gerçekten..deneyin sonra bana burdan teşekkür edeceksiniz arkadaşlar..bol sağlıklı günler diliyorum..

bakanlık ilaç reklamını yasaklıyor eskiden beri ilaç reklamı yasaktır ama bu saçma sapan hiç bir işe yaramayan 1 dilim ekmek kadar faydası olmayan ürünlerin pazarlanması serbest anlamak mümkün değil.

orjin adli sözde ağrı kesici merhemi adamlar köşeyi döndükten sonra toplatmayı akıl edebildiler.

yüce büyük çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.
  • Basurun acısını çekmeyen anlamaz, bitkisel ilaçlar (bitkisel olduğu için) denenmelidir bence...Doğada tüm hastalıkların çaresi vardır, ha bu arada uyanıklara para kaptırıyoruz tabi...Ben NCARE denen ilacı deneyeceğim, bakalım işe yarayacakmı? 10 gün sürüyormuş tedavi...ilaç 69 liraymış...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.