Şimdi Ara

Silinebilir! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
4
Favori
133.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba anal fissur ve hemeroid icin recete
    NCare kullanin
    Bol lifli gidalar tuketin kayisi yogurt tum sebzeler
    Et urunlerinden mumkun oldukca uzak durun
    Ekmek gunde 1 dilim oda cok tahilli olmak kaydiyla
    Bol su icin
    Ayaklarinizi sakin üsütmeyin
    Sert zemine uzun sure oturmayin
    Stresten uzak durmaya calisin
    Hastaligin tedavisini internetten arastirirken fazla derinlere dalmayin ucu kanser oldugunuza inandiracak kadar karanliktir
    Ve en önemlisi ALLAH a dua edin
    Ben ameliyatsiz bu hastaligi 3.evrede yendim cok sukur bu arada duzenli ve kaliteli beslenme sonunda 124 kilodan 87 olan normal kiloma geldim
    Hepinize gecmis olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

Hemoroid hastalığına 3 adım tedavi yöntemi ile son vereceksiniz. Detaylı bilgiyi:http://www.saglikliyasam.onlineiskazanclari.com/hemoroidlerinizden-3-gunde-kurtulacaksiniz/ adresli siteden yapabilirsiniz.
    Hepinize acil şifalar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rec82 -- 19 Kasım 2013; 13:46:33 >
  • ayşegül34 A kullanıcısına yanıt
    bu mesajı 3-4 derece hemoroidi olanlar dikkate alsın.ben bu belayı tam 40 yıl çektim sırf ameliyat korkusundan .çok şükür su anda kurtuldum.birkere şu çok iyi bilinsin hemeroid 3-4 derece olmuşsa operasyondan başka çaresi yok.peki ben nasıl kurtuldum?ismi bende olan(ankarada) opr.dr beni bu operasyona razı etti.operasyonu şöyle yaptı.hemoroid memesine giden damarları özel bir aletle dügümledi ve memeye giden kan kesildi.şu anda 26 gün geçti memeler hemen hemen yok oldular.tekrar etme riskide yok.opr.bu iş için 700 tl aldı .ağrı durumu şöyle,ilk gece biraz ağrı vehafif kanama oldu.daha sonra dr. un verdiği ağrı kesici hap ile bu ağrılar kesildi.işte bu beladan böylece kurtuldum.daha fazla bilgi isteyene bilgi verebilirim.
  • farklı bir şehirde olmama rağmen doktorum bile bu adamı öneriyor dediğin gibi çok sağlam olmalı tabib @D.EAGLE
  • Ramazan başlayalı beri bendede kabızlık başlad(oruç tutuğum için)ı.Her yıl ramazanda kabız olurdum ama bu yıl kabızlıkla beraber kanama oldu.4 günden beri tuvaletimi yaparken kanla beraber yapıyorum.
    Üç gündür belki 50 sayfadan fazla yazı okudum internetten. Aşağıya yazacağım yöntemi ben yapmadım ama babam 83 yaşında ve yıllar önce yapmıştı.Kaç kişiye söylediyse hepsi şifa buldu.Hafta sonunda bende yapacağım.
    İç basura şifa olurmu bilmiyorum ama en azından zararı olmaz.
    Okuduğum sayfalarca yazıdan hiç birinde bu yöntemden bahsedilmemişti babama yıllar önce bir Ermeni kadın tavsiye etmiş.
    İnşaat malzemecilerinden yada kimler satıyorsa 1 kiloya yakın sönmemiş topak kireç alınır. Evde bu kireç parçaları ceviz büyüklüğünde parçalanır. Bir Tenekeye (eskiden vita yağı tenekeleri olurdu onlardan .Şimdi kamyonlar için Motor yağı var teneke içinde herhalde 20 LT lik.)iki veya üç parmak su tenekenin dibine koyulur ,ceviz büyüklüğündeki kireç 5-6 parça bu suya atılır. Kireçler biraz sonra fokurdamaya başlar birkaç dakika sonra tenekenin üstüne (kireç ile anüs arası yaklaşık 30 cm olmalıki sıcağına dayanılabilsin) çıplak olarak oturulup çıkan kireç buharına ,dayanabildiğiniz kadar tutulur. Tenekenin kenarlarına minder katlayıp koyarsanız rahat oturulur.Yani amaç çıkan buhara tutmak.Bir haftada 3-4 defa tekrarlanır. Babamın bizzat kendine yaptığı ve birçoklarına tavsiye edip şifa bulanlara bizzat şahidim.Herkese hayırlı Ramazanlar.

• Bu yöntemi bizzat kendi üzerimde denedikten sonra sonuçları buraya aktarılacaktır.Selamlar.
  • Öncelikle bu konuda sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun.Allah şifa versin.Bu konuda tedavi ile ilgili birşeyden bahsetmek istiyorum.Önceki çalıştığım ofisteki arkadaşımda hemeroid problemi vardı kendisi bu konuda bayağı muzdarip.Doktora göründü amaliyat vs. dediler güvenemedi.Daha öncesinde de bir sürü merhem değişik tedavi yöntemleri denedim diyordu.Bazıları biraz iyi gelmiş ama çok fark etmemiş.Geçen bir görüştük konu açıldı da şöye birşeyden bahsediyor:
    Almanya da bir doktor varmış adı VON JAN HUBER.Aynı zamanda da bitkisel tedavi konusunda da bizim maranki hoca gibi kendini eğitmiş.Ameliyat olmak istemeyenler için bitkisel bir tedavi yöntemi bulmuş.Tedavisi arkadaşın dediğine göre ilk 1 haftada çok etkili olmuş.Sonrasında da tamamen çözülmüş.
    Bu doktor bu konuyla ilgili bir kitap yazmış dünyada satışı yapılıyor.Kitabın türkçeye çevirisi yapılmış.Yalnız kitap içeriği sebebiyle e-kitap modülünde video falan içerdiğinden sanırım.Arkadaşım bu kitap sayesinde bu tedaviyle tanışmış.Ben arkadaşımdan e-kitabı istedim kurmaya çalıştım bilgisayarıma içeriğine bakmak için fakat açılmadı.Sebebi e-kitabı tek indirmelik ıp şifreli biçimde yapmış olmaları.yani tek bilgisayara inebiliyor.Ayrıca telif,ceza vs. gibi sorunlar da var.Bu yüzden mecburen kendi sitesinden indirmek gerekiyor.
    Son olarak şunları söyleyeyim dediğine göre kitap içerisinde nasıl beslenmeli,patenti alınmış 3 günde etkiyen özel bitkisel formül,tekrardan basur oluşmaması için yapılması gerekenler vs. gibi yöntemler ve bunların programı anlatılıyormuş.Bir gözatın derim.Kitap ücretli onu da söyleyeyim amaeczanelerden alınan bugüne kadarki merhem,tedavi parası vs. düşündüğünüzde ilaç parası vs. düşünüldüğünde buna değer diye düşünüyorum.Hepinize allah şifa versin.İndirme linki şudur dostlar:
    <<<<<www.basuraneiyigelir.org>>>>

• Konu silinsin, çakallar kaybolsun!
  • 3 adım 5 adım hafif tempo düz koşu depar hadi bakalım gelsi paralar
  • Hemoroide çözüm ! Arkadaşlar merhaba. kısa ve öz yazıyorum. hemoroidim vardı geçen yıl sizin yaşadııklarınızı ben de yaşadım ağrılar acılar vs. ama " kara çehre " tohumunu günde 2 kez hemoroidin derecesine göre 1 veya 2şer defa tok karnına çiğneyip yuttum 6-7 gün boyunca. 1 yıldır hemoroidin h ' si aklıma gelmiyor. acil şifalar diliyorum. deneyin bişey kaybetmezsiniz. ucuz bir çözüm.
    bu arada doğum kontrol hapları hemoroid yapabiliyor dikkat edin derim.
  • Hemoroid tedavisi uygulayarak hemoroidlerinizden kutlumak ister misiniz? Evet kim istemez ki dediğinizi duyar gibiyim. Eğer sizde hemoroid tedavi yöntemlerini uygulayarak hemoridlerinizden çok kısa sürede kurtulmak istiyorsanız buradan hemoroid tedavi yöntemlerini öğrenebilir ve kurtulabilirsiniz.
  • Hemoroide elma suyunun ve hindistan cevizinin iyi geldiğini duymuştum burada yazıyor okuyabilirsinizhttp://bilgibahcem.blogspot.com.tr/2015/01/basur-hemoroid-rahatszlg-ve-bitkisel.html
  • Sayın kullanıcılar

aynı sıkıntıyı yıllarca çektim. pek fazla bitkisel yöntem kullanmamıştım ama bolca ilaç, fitil krem kullandım. fayda buldum diyene sözüm yok ama benim tecrübeme göre geçici çözüm! Lastikle boğma yöntemi çok kısa sürede deforme oluyor. İzmir askeri hastanesinde De-longo yöntemi ile ameliyet oldum, 1 yıl sonra yeniden nüksetti. 3 ay önce çok sıkıntılı bir atak oldu ve hemen ameliyat olmak için operatör aramaya başladım. denemekten zarar olmaz diye bir bitki kökünü drajeler halinde bir tutam dere otu ilesabahları almaya başladım. 1 haftadan sonra fark hissettim. 1,5 ay kullandım, 1 aydır kullanmıyorum ve çok rahatım. rahat kelimesinin anlamını bu sıkıntıyı çekenler bilir; meme yok, elle itme yok, kanama yok çok şükür. nüksedermi bilmiyorum ama nasılsa ilacımı buldum. şimdi Düzce den temin ettiğim bu ilacı aynı sıkıntıyı çekenlerle paylaşmak istiyorum

Düzceden temin ettiğim bu ilacı isteyenler bana ulaşabilirler 505-6895262

• quote:

Orijinalden alıntı: neodim17

http://****/romtXl

Bazılarımızın kabusu olmuştur hemoroit. Kimimiz defalarca ameliyat olmasına rağmen kurtulamamış. Kimimiz türlü tavsiye ilaçlarına yönelmiş ve kurtulamamıştır.

Hemoroit artık kabus olmaktan çıkıyor.

Üç adım yönteminin mucidi olan Johannes Häber Almanya'da yaşayan bitkisel şifalar uzmanıdır. Doğal yollardan hemoroit tedavisi için araştırmalar yaptıktan sonra özel bir kaynak halinde bulguları birleştiren Johannes Häber, araştırmaların sonucu olarak yaptığı yüzlerce deneylerde başarılı sonuçlar aldı.
    Johannes Häber´in kaleminden sizler için söylediklerini aktarıyoruz…
    Sevgili okuyucular…

Sizlere hemoroitlerinizden doğal yöntemlerle sonsuza dek kurtulmanın yolunu bu kitapta göstereceğim. Üç adım yöntemim sayesinde yüzlerce hemoroit hastam şifa buldu ve bir daha hemoroite yakalanmadılar kitapta verdiğim bilgiler sayesinde. Sizde Almanya'daki hastalarım gibi birkaç gün içerisinde hemoroitlerinizden kurtulabilirsiniz.

Yıllarca bu konunun üzerinde durup ilgilendim ve bu zaman zarfı içerisinde öğrendiklerimi Almanya'da tanışmış olduğum Türk dostum Murat Kızılboğa ile bu sayfada Türkiye'deki hemoroit hastaları için paylaştık.

Eskiden aynı dertten bende muzdariptim. Üçüncü derecede hemoroitim vardı, halk ağzında dış hemoroit olarak da bilinir.

Hemoroitin ne kadar acı ve rahatsızlık verebileceğini biliyorum.
    Bisiklet sürmek ve oturmak gibi günlük olağan aktivitelerin nasıl bir işkence hali aldığını yaşamış biriyim.
    Doktor ziyaretlerinin ne kadar utanç bir durum olduğunu bilen biriydim.
    Her seferinde bir umutla yeni bir krem sürmenin veya sürekli değişen doktor reçeteleri denemin ve en kötüsü de bunların hiçbir olumlu etkisini görmemenin ne kadar ıstıraplı olduğunu biliyorum.
    Bu kitap aracılığıyla sizlere hemoroit sorununuzu çözmeye, özgüveninizin geri gelmesine yardımcı olmak istiyorum…

http://****/romtXl

Ne kadar kazanacaksin bu linkten indirenlerden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• antalyada biri doktor var ahmet fatin adı heryerden hastası geliyor cok iyi tavsiye ediyorum arkadaslar
  • selam
    Allah kimsenin başına böyle hastalıklar vermesin.Bu hastalıklıktan kurtulmak için bir çözüm var arkadaşlar detaylı bilgi almak için

http://goo.gl/62dn4h

burdan bakabilirsiniz.Allah acil şifalar versin.

Bu mesaja eklenen görseller:

• https://pdf-ekitap-indir.blogspot.com.tr/2017/05/7-gunde-hemoroid-tedavi-programi-pdf-indir.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meander -- 24 Ekim 2017; 18:17:59 >
  • AMELİYATSIZ HEMOROİD (BASUR) TEDAVİSİ !
    http://link.tl/Hr9e
  • Bu illetten Memethol ile kurtuldum. İlk gün tereddüt ettim yanma nedeniyle. Fakat üçüncü gün ne kanama, ne acı kaldı. Memeler pörsüdü yok oldu. Allah razı olsun. İlk defa uyuyorum. Çok etkili bir ürün memethol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.