Şimdi Ara

Silinebilir! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
4
Favori
133.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bobita

Noluyor be, reklamı gelen konuya dalmış.

Merhabalar,ben de yıllardır bu illeti çekiyordum bir arkadaşımın önerisiyle "forumdandefolungidin" isimli ilacı kullandım.
    O kadar iyi geldi ki anlatamam.

Katılıyorum sana, gerçek hastalarla reklamcılar ayrılmalı...
  • arkadaşlar Hemoroid'den 3 gün gibi kısa sürede iğleşebilirsiniz gerçekten sıkıntılı bir durum ve zorlu süreç bende bu süreçten geçtim ve arkadaşımın bana önerisiyle bir yöntem buldum ve şu anda çok rahatım isteyen arkadaşlar bu önerdiğim rehber siteye göz atabilirler. --> hemoroid bitkisel tedavi
  • Alışılagelen tedavi metotları sadece ağrıları ve semptomları yatıştırıyor. Hiçbiri hemoroid sorununu kökten çözmüyor.

“Bir saat içinde hemoroidleri tedavi etmeye başlayacak ve doğal yollardan
    3 gün içerisinde tamamen iyileşeceksiniz.”
    üstelik para garantisi olan bir ürünle aylarca
    belkide yıllarca çektiğiniz sıkıntılardan kısa bir süre içerisinde kurtulun.

http://tinyurl.com/hemoroid-tedavisi-1
  • arkadaşlar hepinize geçmiş olsun ama lütfen yazacaklarımı bi okuyun derim...bende de bu hastalık vardı ve gerçekten insanın rahatlayacağı yerde resmen acı çekmesi wc ye girmenin kabus olduğu bi durum..allah kimseye vermesin diyorum...yazılanları okudum ve kimse nedense ÜZÜM PEKMEZİ nden bahsetmemiş..ve ben sırf bu illeti çeken kardeşlerime yardımcı olmak için bu siteye üye oldum..bu derdin birinci sebebi tabiki kabızlık yani yeterince su tüketilmemesi...arkadaşlar sabah kalktığınızda aç karnına yarım çay bardağı üzüm pekmezi için sonucu göreceksiniz :) kabız olmayacaksınız 1 ay sürekli devam edin ama..sonra kullanmayı kesebilirsiniz ama kabızlıgınız sürekli devam ederse hastalık tekrarlar..ha kabız olmamak içinde hergün pekmez içilirmi bence içilir hem doğal hem faydalı:)yanlız benim kullandığım pekmez KO*** reklam olmasın az çok bilirsiniz başka marka kullandım hem faydası olmadı hemde kokusu midemi bulandırdı inşallah sizlerde kurtulursunuz..pekmezi için öğleden sonra karnınızda sanki bişeyler geziyor gibi olacak bağırsaklarınız çalışacak inanamayacaksınız ve kabız olmayacaksınız korkulu wc günleriniz geçecek inş selamlarımla

• barkan001 neymiş bu pekmezin ismi söylermisin ben daha önce hemoriva ve Bontavi Isırgan Otlu Bitkisel Karışım kullandım faydasını gördüm 3 kutu kullandım 4 evredeydi ama kullanım bittikten sonra yine kabız oldum ama şişme kaşıntı yok birazda kendimizin beslanmemize dikkat etmemiz gerek.
  • Tabi ki önce doktora gidilmeli ama,hemoroid 3 adım yöntemi var,ameliyatsız tedavide başarı oranını ve avantajlarını gösteren bir tedavi yöntemi detayları sitede bulabilirsiniz:

http://bit.ly/z0HJ5y
  • wcye girdiğimde büyük abdesti yaparken inanilmaz canım yanıyor. basur mu bilmiyorum bazen kan gördüğümde oluyor ama çok az.. iğne batıyor orama gibi oluyor.. ne yapmak lazım.. kabus oldu wc ye çıkmak..
  • Basur gerçekten illet bi hastalık.Rastladığım bi siteyi paylaşmak istiyorum.Anlatılıdığına göre 3 günde tedavi ediyorlarmış.İlgilenenler baksın derim.Acil şifalar dilerim.
    http://basura-sonver.blogspot.com/
  • bende hemoroid+çatlak var 1 senedir geçmedi. bazen hafifliyor tam geçti geçecek derken yeniden alevleniyor. nette de birçok tedavi yöntemi var ama hangisine inanıp hangi yöntemi uygulamak lazım şaşırdım yani. şu an doktorun verdiği daflon ve iki tane krem kullanıyorum bakalım, ha bir de hergün sıcak su oturma banyosu... herkese acil şifalar...
  • o kadar yorum var silinmesi doğrumu sence, burada bazen faydanınırlığı açısından nokta atışı yorumlar yapılıyor ve cogu kisinin isine yarıyor, bence simdi konunun geneline iliskin güzel bir başlık atıp konuyu yaşatabilirsin
  • iki sene cektim aciyi kullanmadigim kocakari soylentileri kalmadi sonunda tak etti gittim doktora doktor hastaneye sevk etti ,baktim millet sirada bir tek ben degilim :)size bir ilac ismi verecegim nasil tedarik ederseniz edin, eczaneden kafanizi sallayarak alamiyorsunuz doktor recetesiyle,kanadadan bir arkadas bulun hemoraidim var desin aile doktoruna ve alsin size gondersin, ilac ismi (merhem)

"ratio-PROCTOSONE"
    antibacterial.corticosteroid
    anorectal therapy
    rariopharm

ratiopharm inc.canada : 1-800-337 2584 doktor veya eczaci arkadaslarinizin arayip fikir alabilecekleri telefon numarasi.

on kapakta ne yaziyorsa yazdim,turkiyedekiler bu ilaci doktora veya eczanelere sorsunlar belki yaptirabilirlermi bilmiyorum ama kanadada var.gunde 3-4 sefer ilik suya oturun,sonra kremi icine girecek sekilde surun,inanin uc ayda bomba gibisiniz. uckagitcilara paranizi kaptirmayin,tanri yardimciniz olsun dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bemax -- 4 Nisan 2012; 20:57:39 >
  • --------------------------------------------------------------------------------

iki sene cektim aciyi kullanmadigim kocakari soylentileri kalmadi sonunda tak etti gittim doktora doktor hastaneye sevk etti ,baktim millet sirada bir tek ben degilim :)size bir ilac ismi verecegim nasil tedarik ederseniz edin, eczaneden kafanizi sallayarak alamiyorsunuz doktor recetesiyle,kanadadan bir arkadas bulun hemoraidim var desin aile doktoruna ve alsin size gondersin, ilac ismi (merhem)

"ratio-PROCTOSONE"
    antibacterial.corticosteroid
    anorectal therapy
    rariopharm

ratiopharm inc.canada : 1-800-337 2584 doktor veya eczaci arkadaslarinizin arayip fikir alabilecekleri telefon numarasi.

on kapakta ne yaziyorsa yazdim,turkiyedekiler bu ilaci doktora veya eczanelere sorsunlar belki yaptirabilirlermi bilmiyorum ama kanadada var.gunde 3-4 sefer ilik suya oturun,sonra kremi icine girecek sekilde surun,inanin uc ayda bomba gibisiniz. uckagitcilara paranizi kaptirmayin,tanri yardimciniz olsun dostlar.

• bende burdaki yöntemi denemeye başladım,herhangi bi gelişme olursa buradan yazacağıım..

http://www.hemoroidtedaviyontemi.com/
  • Merhabalar arkadaşlar. Bende de Hemoroid sıkıntısı var. Üstelik hem çatlak var hemde meme yapmış durumda. Yaklaşık 4-5 senedir düzensiz olarak arada delirtiyor. Benim kendimce geliştirdiğim çözüm doktor tavsiyesi ile SPOR YAPMAK. Bodybuilding yapıyorum. Özellikle spor yaparken sürekli protein, amino asit vs almak zorundasınız.Haliyle bu da hemoroidi fena azdırıyor. Fakat sıkı bir bacak çalışması ile (koşma- Squad- bacak agırlıkları kaldırma) ve bol su tüketerek oldukça düzene sokabiliyorsunuz kendinizi. Doktorun dediğine göre bacak çalışması kaslar gerildiği için hemoroide oldukça iyi geliyormuş. Kendi adıma şöyle söyleyebilirim:Spor yaptığım ve günde en az 2.5 litre su tükettiğim süre zarfında hiçbir hemoroid sıkıntısı çekmedim. Aksine memeler yok denecek kadar küçüldü. Birde şunu ekleyeyim süt de su gibi beni rahatlatıyor.Fakat mesela süt bende ishal etkisi yaparken bir arkadaşımı kabız yapmış. Yani bünye ile alakalı. Sonuç olarak o kadar yumurta yememe rağmen spor yaptığım dönemler sıkıntım %90 geçiyor. Fakat bıraktığımla bir tekrar nüks ediyor. Kalıcı bir çözüm olmasa da kendi adıma oldukça başarılı bir yöntem.Benim naçizane tavsiyem bol bol spor yapıp su için.Sonuçta genel olarak hareketsizlikten olan bir durum bu. Spor salonuna gidemeseniz bile haftada en azından 1 kere sıkı bir koşu ve netten araştıracağınız bacak hareketleri ile hem güçlü bir bedene hemde sağlıklı bir hayata sahip olursunuz.Geçmiş olsun

• arkadaşlar öncelikle doktora gidin direk doktordan ilaç alın bende öyle yaptım baya sıkıntım vardı doktora gittim bana
    https://hesap.clickmerkez.com/scripts/click.php?a_aid=ahmet5454&a_bid=f640a29a
    bu ilacı verdi baya işe yarıyor
  • 7 Günde Hemoroid Problemine Son

http://www.xticaret.com/xticaret/?1892_54641_=&ref=
  • selam arkadaşlar.bu hastalık konusunda damdan düşmüş biriyim.tan 4-5 yıl çektim bu hastalığı.başlarda kanama oluyordu.çok önemsemedim.sonra basur memeleri taharet yaparken elime gelmeye başladı.inanılmaz kabızlık vardı.yani wc ye gidip büyük tuvaleti yapınca piyango çıkmış gibi oluyordum.ama en sonunda 2011 yazında ramazanda her iftardan sonra kanama olmaya başladı.9 gün üst üste kanama olunca netten araştırdım biraz.iğneden bile korkarım aslında.ama 9 gün üst üste kanı görünce istanbul yeşilköyde özel bi kliniğe gittim.reklam olmasın diye yazmıyorum ama isteyen olursa paylaşırım.doktor muayene etti basur dedi.lazer ile yapabiliriz dedi.o anda ikna oldum.hemen sedyeye yattım.ama yatış tarzı tuhaf biraz.sedyede diz üstü kafan önüne eğik duruyorsun.bu pozisyonu almak biraz zor aslında.ama 1-2 dakikada doktor böyle dur diyor.sonra işlem başladı ama iğne falan olmadım ya da hatırlamıyorum ama olmadım sanırım.anüs deliğini genişletip açıyor bi demirle.sonra lazerle yakıyor orayı.bende 4-5 meme varmış hepsini yakıyor.yakarken ağrı oluyor biraz.tüm işlemler 10 dk falan anca sürdü.sonra tamam dedi.kalktım giyindim.birz bekletti sonra arabamla döndüm.düşünün 9 da gittim 11 de çıktım.arabayı ben sürdüm.ama lazerden sonra o bölgde yanma hissi gibi acı oluyor.bu ilk gece zorluyor ama ertesi gün hafifleyip sonra geçiyor.2 yıl oldu çok rahatım.keşke daha önce gitseymişim.arkadaşlar kesinlikle lazerle halledilecek gibiyse kesinlikle kaçırmayın bu tedaviyi.lazer imkanı kaçarsa gerisi biraz daha zor sanıırm.şimdi ben de sanırım kıldönmesi var onu araştırırkn basur için yazayım dedim.sorusu olan olursa yazssın arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatma444

arkadaşlar öncelikle doktora gidin direk doktordan ilaç alın bende öyle yaptım baya sıkıntım vardı doktora gittim bana
    https://hesap.clickmerkez.com/scripts/click.php?a_aid=ahmet5454&a_bid=f640a29a
    bu ilacı verdi baya işe yarıyor

bunlara inanmayın paranızı çalmaya çalışıyorlar
  • La daha 17 yasindayimn ve suan cok pis sizliyor acaba psikolojik mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.