Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
18.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi zahmet yazının içinden bana bu iki kartın 3D Mark 2006 Puanlarını seçermisiniz .ben kaçırdım galiba.
  • merak ettiğim bir incelemeydi,
    eline sağlık
  • güzel inceleme olmuş tebrikler ayrıca teşekkürler
  • inceleme için ellerine sağlık harika olmuş
    eski bi 320GTS kullacnısı olarak sölüorum kart oldukça ii sonuç verebilio oc yapıldığında
    yeni aldığım gts ' de ise G92GTS yani 512MB oc yaptığım zaman oldukça ii sonuçlar aldım
    bu ayrıntılı inceleme tekrar teşekkürler
  • Güzel inceleme ellerine sağlık.
  • @Tuğer;

güzel inceleme tebrik ederim aslında bu sahnelerden bende GT ile sahneler alıp koymak isterim fakat crysis var sadece elimde onunla ilgili save dosyasını atabilirseniz bende crysis teki sahnelerden koyabilirim.

İlave : Birde elimde oblivion var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 13 Ocak 2008; 10:43:46 >
  • Ellerine kollarına sağlık arkadaşım güzel inceleme olmuş..Bu kadar uğraş bu kadar test sonucu Tebrik ediyorum..
  • Ellerin dert görmesin @Tuğer. Güzel inceleme olmuş. Ben senden dayanıklı çıktım. Mart'a kadar dayanacağım bu G80'e
  • çok başarılı ve bir okadarda gerekli bir inceleme olmuş tuğer eline sağlık
  • incelemenin nasıl yapılması gerektiğini gösteren, gerçekten emek harcandığını hissettiren ve bu forumda ilk defa gördüğüm türde bir inceleme olmuş. Teşekkürler ve tebrikler G92 nin performansı oyuna göre ilginç şekilde değişkenlik göstermiş gibi görünüyor
  • Forumda gelenin geçenin nickinin altına yazıldığını düşündüğüm "Mp3 Player uzmanı" "Kasa Mod Uzmanı" gibi sıfatların "Ekran kartı inceleme" için olanından bir tane @Tuğer in nickinin altına yazılmasını bana şiddetle düşündürten bir çalışma olmuş açıkcası. Her ss den sonra oyunu aç-kapa, sonra hız aşırtmalı olarak bir daha ss al, her oyunu denedikten sonra kartı değiştir bir daha ss al, ben asla yapamazdım açıkcası. Teşekkürler
  • Gerçekten emek verilmiş bi çalışma... Tebrik ediyorum Tuğer

2600 ve 8600 için ufak bi karşılaştırma yapmıştım.. Ne kadar zaman alan bişey olduğunu biliyorum.. Bu arada kartın hayırlı olsun
  • @ Tuğer çok güzel bir inceleme olmuş...Ellerine sağlık...Bu inceleme sayesinde g92 8800 GTS sorularının büyük çoğunluluğuna cevap bulunacaktır eminim...
  • @Tuğer

Hocam mükemmel bir test olmuş. Şimdi baştan sona detaylı inceliyorum.

Arkadaşlarında dediği gibi çok profesyonelce bir test olmuş...
  • valla test diye buna denir, iki kart daha ii karşılaştırılamazdı, sonuçların neden farklı olduğunun ayrıca teknik bilgilerlede desteklenmesi çok güzel olmuş, inceleme BUDUR
  • Testi okurken ayrıntılar ve açıklamalar, beni tıpkı heyecanlı bir macera romanının okuyucusunu içine çekmesi gibi etkiledi. @TRQX un daha önce "master piece olur kesin" dediği yorumu gerçekleşmiş. Ama çok da şaşırmadım. Bilinçli ve titiz bir bilgisayar kullanıcısı olduğunuzu bildiğimden itinalı bir şekilde okumaya gayret gösterdim. Elinize sağlık diyorum. İyi günler.
  • @tuğer hocam test işinin erbabısın maşallah,,eline sağlık.
  • güzel test olmuş.birde şu testleri bırakıp oyun oynasanız biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İcHiGo22 -- 13 Ocak 2008; 14:09:58 >
  • Bu kadar iyi mi oldu testler? :)

Keşke biraz daha geniş tutsaymışım oyun çeşitliliğini, bu durumda.

Bana güncel olanlardan, sahne testlerine müsait, sahnelerinde 320 MB'nin sorun çıkarmadığı oyunlar söylenirse onlarla karşılaştırmalı test yapayım. Biraz daha bilgilendirici olsun. Meselâ, Call of Juarez, Bioshock (bunu indirip oynamam lâzım gerçi, sormaya gerek yok), Lost Planet gibi ismi çok geçenler, bu şartları sağlar mı?

Bir kişi 3DMark 06'dan bahsetmiş. Bu konudaki açıklamamı 3dmark başlığında yapmıştım. İşlemciyi 3.4'e çıkararak da test etsem, gene çok etkisi olacak. Sonuçta biz iki kartı karşılaştırıyoruz, sistemlerin 3dmark puanlarını değil. Şöyle 6 GHz QX9770 falan olsa, belki o zaman SM3 puanlarını paylaşabilirdim.

Oyun kayıtlarını göndereceğim, toparlayınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 13 Ocak 2008; 15:26:32 >
  • Test çok iyi olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.