Şimdi Ara

Silinebilir (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
22
Favori
39.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Süper ya da Maksi paket olabilir. Hat eşimin adına, evdeki TT sabit telefon da eşimin adına. Bu durumda aylık net kotası süper için 4gb olacaktır sanırım. Bu şekilde net kotasını 2 ye katlamak için özel bir işleme gerek var mı? Yoksa her iki hat sahibinin aynı kişi olması yeterli mi?
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Ekstra bir işleme gerek yok.
    Hat geçişini yaptigimizda 2+2 internet tanımlanır.
    +1 gb internet bu 2+2 internet bittikten sonra aktif oluyor

Toplamda 5 GB internet olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam müşteri hizmetlerini aradım 90 gün beklemek lazım dediler tt den başka operatöre geçip ertesi gün tekrar bu tariye geçen var mı

• yamakasihercules Y kullanıcısına yanıt
    Bireysel olarak geçiyor, Kurumsal olarak geliyorsunuz.
    Daha önce de bir çok kez aynı işlemi yaptım problem olmadı.
  • Dün gerekli evrakları gönderdik,eşimin hattını taşıyacağız..gelişmeleri burdan sizlerle paylaşırım.Yardımcı olan Yune72 arkadaşımıza teşekkür ederim.
  • Yune72 kullanıcısına yanıt
    Hocam birşey sorabilir miyim... Avea kamu mega tarifesindeyim... Bu kampanya için hattınızı başka operatöre taşıyıp tekrar dönersiniz demişsiniz. Peki bunu en az zararla yapmak için nasıl yol izlemek lazım? Yani hangi paketi seçebiliriz? Ayrıca aylık fatura olmaz değil mi? Kaç gün kaldıysak o kadar ücret öderiz... Ben hiç yapmadığım için bu konularda biraz tereddütüm var...
    Bir de bimcell, pttcell gibi operatörlere taşıyınca bunlar geçerli oluyor mu?
  • Faturasiz olarak geçersiniz bir zarar olmaz.
    Paket ücretleri tarife bazında farklılık gösterebilir MH en net bilgiyi verecektir.

Bimcell, pttcell farklı firmalar tarifeleri farkli. O firmaların tarifeleri seçebilirsiniz ancak.

• Avea gidiş dönüşler de 30 lira tekrar geldin ayak bastı parası ver der gibi 30 tl kitliyor.
  • Bu tarife kurumsal olduğu için çıkmıyor hocam o ceza
    Bireysel gidip kurumsal geliyor musteri.

• Yune72 bana da yardimci olabilirmisiniz? Tarifem mobil isyerim eko MASS taahhutumun bitmesine 91 gun var. Nasil gecis yapabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halihazırda Tt müşterisine verilmiyor kampanya. Ne olursa olsun gecemezsiniz
    Hat turkcell veya vodafone firmasında olacak

• Türktelekom 6gb 1000dk 1000 sms 29 tl teklif yaptılar geçmeli miyim

• 6 gb için 29 tl hiç düşünme derim hocam ben 4 gb için veriyorum o parayı
  • istinyeOutletPark kullanıcısına yanıt
    1000+1000+5 GB internet ilk 2 ay bedava kampanyası ile :
    29*12 ay = 348 TL
    348/14 ay = 24.86 TL yapar ay bazında hesaplarsak 5 GB için.

Bu teklifte cazip

• Yune72 kullanıcısına yanıt
    Pm kontrol lütfen.
  • tektonik1907 kullanıcısına yanıt
    Pm cevaplandı.
  • Şuanda turkcellim numaramı değiştirmeden tt ye geçebiyor muyum bu tarife için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theonur07 -- 29 Mayıs 2016; 11:21:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theonur07 T kullanıcısına yanıt
    Numaranız değişmiyor hocam.
    Geçiş yapabilirisiniz

• Bu sabah itibariyle işlem tamamlandı. 3+3 gb 2000 dk 2000 sms ve sanırım 6gb bittikten sonra 1 gb daha gelecekmiş.Toplamda 39 tl..
    Teşekkürler.
  • Ben faturalı gençturkcelliyim 1000 sms 3gb 500dk 39tl paketim var Sms ve dakika hep artıyor İnternet datası olarakta mesela bu ay (20 günü geride kaldı) 6gb kullandım ve daha 2gb gece 2 normal toplam 4gb daha data kullanma hakkım var Faturalıya geçeli 5 ay doldu hiçbir zaman 3gb data kullanmadım Hep hediyelerle falan daha fazla data kullandım Ayrıca 10 lira fazla olsun kaliteli olsun Mesela vodafone için çok bişey söyleyemem ama avealı biriyle görüşme kalitem hep yerlerde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 1 Haziran 2016; 3:1:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.