Şimdi Ara

Silinebilir (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
482
Cevap
22
Favori
39.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bize bu tarife 35 ama evinizde ttnet bagliysa 29 demisler dogru mudur? Kusura bakma konuyu okumadim pek vaktim yok gorunce yazayim dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yune72 kullanıcısına yanıt
    İyi günler hocam. Bahsettiğiniz "1000 DK HY 1000 SMS 5GB İNTERNET 29 TL ( İLK 2 AY UCRETSİZ)" olan kampanyaya geçmek istiyorum. Şu anda bireysel Türk Telekom faturasız hat kullanıyorum. Faturalıya geçtiğim vakit bu kampanyadan yararlanabilir miyim? Bu konuda bilgi verebilirsen sevinirim.
  • Tt müşterisi nasıl faydalanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tektonik1907 kullanıcısına yanıt
    Turkcell veya vodafone dan gelmeniz gerekiyor bu tarife için.
    Hattı vodafone faturasiza tasirsaniz tekrar bu tarife ile Türk Telekom a alırım hattınizi
    Bekleme şartı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Hocam bize bu tarife 35 ama evinizde ttnet bagliysa 29 demisler dogru mudur? Kusura bakma konuyu okumadim pek vaktim yok gorunce yazayim dedim

İnternet veya telefon olması gerekmiyor telekomda. 29 tl olacak fiyat yine.
    Fakat GSM hattiniz Türk telekomda ise öncelikle baska operatore geçmeniz gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Hocam bize bu tarife 35 ama evinizde ttnet bagliysa 29 demisler dogru mudur? Kusura bakma konuyu okumadim pek vaktim yok gorunce yazayim dedim

İnternet veya telefon olması gerekmiyor telekomda. 29 tl olacak fiyat yine.
    Fakat GSM hattiniz Türk telekomda ise öncelikle baska operatore geçmeniz gerekiyor

kardeşim ben pttcell kullanıyorum, vodafone veya turkcell e hat taşıyıp tekrar turk telekoma taşısam süre kısıtı yok diyorsun değil mi? yani seninle irtibata geçmem yeterli?
  • sertay_a kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Aynen yazdığınız gibi.
    Hatta basvurunuzu hemen alabilirim. Vodafone a geçtiği günün sabahı hemen geçiş için başvuruyu yaparim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 25 Mayıs 2016; 16:08:42 >
    Eyvallah
    peki 2000 dk 8gb 49 tl olan tarifeye geçebilecegiz dimi hocam? Bu paket benim icin cok uygun, uzun sure kalabilirimde

Hattimi baska operatöre tasirken mi islemleri başlatacaksiniz, yoksa baska operatörün hattini bir kax gun kullanmak zorunda kalacakmiyiz?

• artakalan kullanıcısına yanıt
    Geçebilirsiniz tarife açık.

Hat diğer operatöre geçtiği gün tekrar Telekoma başvurusunu alırım. bekleme zorunluluğu yok.
    başka operatöre başvuru yaptığınız sırada bende evrakları imza için size gönderirim. diğer operatöre geçtiğinde vakit kaybetmeyiz
  • Adana merkezdeyim. 1 sene önce Avea'ya geçmiştim birkaç ay, internet çekim kalitesi pek tatmin edici gelmemişti. Kesinti veya hız düşmesi olmuyorsa eşimin hattını aktarabilirim aslında. Adana merkez için tecrübe paylaşabilecek olan var mı?
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Sinirsiz kotali cumlesinde anlatim bozuklugu var.kotasiz yada sınırsız kullanilmali

• Şu an Turk Telekomdayım faturalı . Taahhüt yeni bitti bu fiyatlara yakın tavsiye var mı ? Başka hatta taşıyıp gelme işi çok uzun geliyor . Tavsiye bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    İlk 2 ay ücretsiz hocam zaten.
    Çekimi siz deneyip bize bilgisini verebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

6 GB için en uygun paket bu hocam.

PM den detayları verirseniz geçiş için yardımcı olurum.

Hocam bende gecmek istiyorum ama 8 ay tahatutum var nasil olcak bu iş

Peki, şimdi hattımız Vodafone'da, TT'ye taşıma sonrası ne yapmamız gerekiyor? Herhangi bir TT bayii bu pakete geçişi sağlayabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Peki, şimdi hattımız Vodafone'da, TT'ye taşıma sonrası ne yapmamız gerekiyor? Herhangi bir TT bayii bu pakete geçişi sağlayabiliyor mu?

Taşıma işlemini benim almam gerekiyor tarife için
    Bireysel bayiler aktivasyon yapamaz bu tarife için

Nasil olacak peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Geçiş için gerekli evrakları mail olarak göndereceğim size. Sizde yazdırarak imza yapıp tekrar bana göndereceksiniz. Başvurunuz alınmış olacak.
    Sim kartı da kargo ile verdiğiniz adrese göndereceğim.
    Anladim. Peki alternatiflerim ne tarife anlaminda? Hangi pakette ne var kac TL? Ayrica abonelik faturali mi faturasiz mi olacak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İlk sayfadaki linkte tarifeler ve içerikleri mevcut.
    Mobil işyerim tarifesi ismi daha detaylı bilgiyi kampanya sayfasında bulabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.