Şimdi Ara

Silinebilir (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
482
Cevap
22
Favori
39.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1000 sms
    1000 dk hy
    6gb internet aşımsız. Aşında kapanıyor internet

31 bucuk tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamu megalıyım bu hatta geçmek için müşteri hizmetler ile görüştüm taahhütüm vardı onu iptal etmek için. Taahhüt bitince fiyat değişikliği olabilir onun garantisi yok gibisinden birşeyler dedi. Yani ilk sene 29 tl ödeyip sonraki sene 35 tl vs yada farklı bir fiyata çıkabilir dedi. Bende mega da kaldım

• nasıl oldu hangi paket?

• Dostlar suan wodafone kullaniyorum
    Faturasiz 2 gb 500 dk 1000 sms 19 tl
    Fakat net yetersiz geliyor
    5 yada 6 gb net 1000 dk ve 30 tl yi aşmayacak bir kampanya onerebilirmisiniz operatör fark etmez

• merhaba Yune72 hocam, sayfanın ilk mesajından son mesajına kadar geçen sürede bahsi geçen kampanyada epey bir değişiklik gerçekleşmiş sanırım. güncel kampanyada faturasızdan geçiş şartı yok değil mi?

benim ve eşimin üzerine pttcell hatları mevcut. bu tarifeye geçmek için hattımı vodafone ya da turkcell'in herhangi bir faturalı tarifesine taşımam gerekiyor. ve taşınır taşınmaz da türktelekom'a geçebiliyorum öyle mi? yani 30 TL gibi bir sürprizle karşılaşmıyoruz. şu ana kadar 4-5 gblık bir internet kullanımım olmadı bu tarifede 5 gb'tan sonra ek bir internet paketi alabilecek miyiz? hocam çok soru oldu ama, gönderilen taahhhüt evraklarını taratıp mı göndereceğiz size, yoksa fotoğraf falan da oluyor mu? kolaylıklar dilerim.
  • PiSYaKiSiKLi34 kullanıcısına yanıt
    1000 dakika 1000 SMS + 5 GB internet 29 tl dilerseniz, geçiş için basvurunuzu alabilirim

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Hocam o 1 GB 3+3 paket başlamadan devreye giriyor.
    Yani 1 GB bittiğinde diğer 3+3 ınternet devreye girecek

• quote:

Orijinalden alıntı: kirikambar

merhaba Yune72 hocam, sayfanın ilk mesajından son mesajına kadar geçen sürede bahsi geçen kampanyada epey bir değişiklik gerçekleşmiş sanırım. güncel kampanyada faturasızdan geçiş şartı yok değil mi?

benim ve eşimin üzerine pttcell hatları mevcut. bu tarifeye geçmek için hattımı vodafone ya da turkcell'in herhangi bir faturalı tarifesine taşımam gerekiyor. ve taşınır taşınmaz da türktelekom'a geçebiliyorum öyle mi? yani 30 TL gibi bir sürprizle karşılaşmıyoruz. şu ana kadar 4-5 gblık bir internet kullanımım olmadı bu tarifede 5 gb'tan sonra ek bir internet paketi alabilecek miyiz? hocam çok soru oldu ama, gönderilen taahhhüt evraklarını taratıp mı göndereceğiz size, yoksa fotoğraf falan da oluyor mu? kolaylıklar dilerim.

Öncelikle PTT farklı bir firma Türk Telekom ayrı bir firma. Keza bireysel olarak gidip kurumsal olarak geliyorsunuz.
    30 TL ceza hiç bir durumda çıkmaz

Vodafone veya turkcell faturasiza da tasirsaniz bu tarifeye tekrar geçiş yapabilirsiniz

Gectiginiz gün tekrar Türk Telekom a basvurunuzu alır gecisinizi yaparım.

1000+1000+5 GB internet 29 TL fiyatı

Evrakları mail olarak gonderecegim sizde yazdırıp imzalayıp bana mail olarak gondereceksiniz.

Düzgün çekilmiş fotoğrafta olur. Taratip gonderseniZde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 31 Mayıs 2016; 18:40:14 >

• Yune72 kullanıcısına yanıt
    Cevap gelmeyince bahsettinizde tarifeye geçiş yaptim ttden

Arkadaş ile bugün görüştüm ve taşıma için gerekli olan belgeleri e-mail adresime gönderdi. Bende gönderdiği belgeleri doldurup, imzaladım ve kendisine whatsapp üzerinden gönderdim. Yarın Vodefone taşıma gerçekleşecek sabah saat 07:00 da. Sormak istediğim benim hattım elime ne zaman ulaşır. Şunun için soruyorum Vodefone 19 TL lik kampanyaya geçtim. Tl yüklemeden Türk Telekom a geçmek istiyorum. Bu süreç ne kadar sürer bilgi verirseniz sevinirim. Görüşmek üzere.
  • tektonik1907 kullanıcısına yanıt
    3-4 gün kadar sürer geçiş.
    normal resmi süre 6 gün fakat 6 güne hiç uzamadı aksilikler dışında
    Tamamdır hocam sağolun. Bugün Vodefone a geçiş yaptım. İçine TL yüklemesi yapmadım. 1gb uygulamadan hediye internet verdi onu kullanıyorum. İnş. dediğiniz sürede geçiş olur. Anlamadığım nokta taşıma işleminde hat tarafıma nasıl gönderilecek. Daha önce aranacaksınız demiştiniz. Bu durumu açıklarsanız sevinirim hocam.
    Tarife ve numara onayı için aranacaksınız.
    Bir nevi teyit etmek adına.
    Kargo bilgilerini alıp kartı kargolayacagim tarafınıza

• Başvuru yapan arkadaşların tamamının hat geçişi tamamlandı veya işleme alındı.

Tarife 30 hazirana kadar devam ediyor. Geçiş yapmak isteyen arkadaşların başvurularını alabilirim.

Bugün sabah saatlerinde kargo geldi. Hattım tamam ama mesaj olarak ne zaman taşıma gerçekleşecek bilgi verilmedi. Bu konuda bir bilgi var mı hocam?
    Başvuruyu Telekoma online olarak ilettikten sonraki sürece müdahale edemiyorum.
    Maksimum süre 6 gün ama yarın mesaj gelir yüksek ihtimalle
  • Bende gecmek istiyorum hat Vodafone

• Hocam ben türkcell hazır kartlıyım şuanda geçmek istesem neler yapmam lazım süreç nasıl işleyecek detaylo bir şekilde anlatır mısınız ?

• Hocam bu kampanya 24 ay taahütlüydü galiba dimi?

• Taahhüt süresi 12 ay bildiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.