Şimdi Ara

Silinebilir (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
22
Favori
39.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafone.

5gbyi 24 ay boyunca alacakmıyım şimdi?

Sitede 2 GB yazıyor 3gb nerden geliyor o biraz kafamı karıştırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c0mpeng C kullanıcısına yanıt
    Anlaşma 12 ay +2 ay bedava = 14 ay oluyor. 2+2+1 GB olarak geliyor internet. yani internet 3 GB si hediye. 4.5 G den dolayı interneti bol keseden veriyorlar artık.
    Eski hali2+2 şeklindeydi şimdi bır de +1 GB eklediler pakete
  • Hocam bugun gecisim tamamlandi ilgin alakan icin cok tesekkur ederim

• three3up kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. güzel günlerde kullanın megabaytları :)
  • Yune72 kullanıcısına yanıt
    Musadenızle bırsey sormak ıstıyorum. Bende kamu657 tt abonelıgı var. Bırde vodafone kontorlu var. Sımdı vkdafone kontorluyu avea faturalıya cevırsem ikisinde de telefon alma hakkım olur mu? Sadece kendı hattıma ıkı telefon alsam ıkıncısınde fıyatı yukselıyor. Telefon kampanyalarında hat basına mı yoksa tc basına göfe mi kampanya oluyor? Fark ödemeden almak istiyorum ikinci telefonu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende prime klasik vardı haziranda bitiyor bende geçebilirim de kafama takılan 2+2+1 şeklinde Nasıl geliyor internet ?

Hocam yeni on numara tarife cikmis yakinda faturali icin yeni bol gbli tarifeler gelirmi bu konuda bilginiz varmi¿

• quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

Hattını taşıyanlara ve yeni hat açanlara yönelik kampanya. Vodafone geçerseniz tekrar alabilirim bu tarife ile sizi TT mobil'e

12 Ay kurgusuda var 39 TL oluyor fiyat

20 TL ye vodafone 500 dk 1000 sms 2 gb internet kullanıyorum kontörlü.

şimdi hattını taşıyanlara da 25 TL ye 750 dk 1000 sms 3 gb internet kampanyası var gene kontörlü. taahütsüz falan. kadıköyde çekmiyor türk telekom !
  • wampir_s kullanıcısına yanıt
    Turkcell veya vodafone firmalarından gelenler için geçerli kampanya.
    Alternatif olarak hattı bu iki oeratörün faturasız hattına taşırsanız kampanyaya dahil olabilirsiniz
  • Adana merkezde internet çekim gücü nasıl arkadaşlar? Benim telefonda 4,5G özelliği yok, 3G üzerinden alacağım neti, yine de 14 ay boyunca 5GB alabilir miyim?

• Tt olup bu tarifeyi en uygun fiyata nasıl alabilirim?

• By_Rdv kullanıcısına yanıt
    TT de iken +6 ila 10 TL daha pahalı fiyatlar

Turkcell faturasiza tasirsaniz hattı tekrar bu tarife ile geçiş yapabilirizsiniz

• yune72 hocama teşekkür ederim çarşamba günü geçiş işlemlerine başladık pazar sabahı geçiş tamamlandı mobil işyerim 8 gb paketine geçtim yardımları için tekrardan teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 23 Mayıs 2016; 12:48:59 >
  • Merhabalar

Vodafone ile olan sözleşmem bu ay sonu bitiyor. Geçiş işlemlerini nasıl yapmam lazım ? Yani şunu merak ediyorum, eğer gününü doldurmadan direk başvuruyla size geçiş yaparsam 3-5 gün için ceza yemeyelim. Bu aşamada nasıl hareket etmemiz gerekiyor acaba ? Özelden sormadım diğer arkadaşlarda faydalansın diye bilgiden.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler
  • Rica ederim. Donanım haberde çok fırsattan yararlandım bu da benim katkim olsun nacizane foruma

• thedarkride T kullanıcısına yanıt
    Sözleşme bitiş tarihinden 14 gün önce sözleşme yerine getirilmiş sayilir. Yani bugün geçiş yaparsanız cezai bir bedel odemezsiniz vodafone firmasına.
    Başvuru için gerekli evrakları mail olarak gonderecegim hocam size. İmzalayarak bana gondereceksiniz tekrar. Başvuruyu alıp sim kartı kargo ile gonderecegim size geçiş için.

• Nasıl geçebiliriz İzmirden

Hocam Merhaba
    Halihazirda Ttmobil kullanicisiyim. Hattımı farkli operatöre taşıyıp tekrar ttmobil e geldiğimde hemen faturalı olabiliyormuyum?Yani geri gelir gelmez senin tarifelerden yararlanabilirmiyim, 90 gün kontorlude beklemek gibi bir yaptirimi varmis, yoksa 30 tl ceza ücreti varmis diye söylediler. Bu konuya bi aciklik getirirmisin lütfen.

• Ttnet olmayıp ta 3000 dk 6 gb net nasıl alabilirim 39 tlye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artakalan kullanıcısına yanıt
    90 gün bekleme şartı yok. Rekabet kurulu kararıyla iptal edildi .

Tarife kurumsal bir tarife 30 tl ceza bireysel kanatta çıkar sadece yani geçiş yaparsanız sizi etkilemez

Hattinizi vodafone veya turkcelle tasirsaniz tekrar bu tarife ile gecisinizi yapabilirim 30 tl ceza da çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 23 Mayıs 2016; 18:39:08 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.