Bildirim
silindi (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Fragman süper
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kuu1x
Fragman süper
+1
sabırsızlıkla bekliyorum 3 haziran 
The Hangover'i yeni izledim.Sabırsızlıkla bekliyorum.Hayatımda izlediğim en iyi yabanco komedi filmi tartışmasız 

..
Birincisini hiç izlemedim merak da etmedim ama bu kadar olumlu yorumdan sonra hemen izleyeyim birinci filmi. _____________________________ -
1'inci filmi aratmayacak anlaşılan.Sağlam yapmış adamlar
_____________________________ Xbox Live : EkinTR
Steam : Outlaw-E
-
İlk film gibi güzel olması dileğiyle...
_____________________________ MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports DuoLogitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
-
Fragman da maymunun yaşlı dedeye yaptığı harekete yarıldım ya
-
heyecanla bekleyelim. ilk film 10 numara :) _____________________________ -
umarım ilki kadar iyi olur _____________________________ 
Hepimiz aynı televizyon programlarıyla büyüdük. Sanki hepimize aynı suni hafıza taklımış... Hepimizin belli başlı hedefleri aynı. Hepimizin korkuları aynı. Gelecek parlak değil... Çok yakında aynı anda aynı şeyleri düşünmeye başlayacağız Mükemmel bir uyum içinde olacağız. Senkronize. Birleşmiş. Eşit. Kati. Karınclar gibi. Böcekler gibi. Koyunlar gibi
En son modaya uygun olarak evinizi donatırsınız, sonra o güzel yuvanıza kısılıp kalırsınız. Bir zaman sonra sahip olduğunuz şeyler artık sizin sahibiniz olur.
Akıllı bi yalnızlık aptal bi ilişkiden iyidir. Ya kralın yanında kraliçe olursun, ya da soytarının yanında maskara.Tercih senin.
Gerçekleri öğrendim ve artık geri dönüşü yok. Cahillik bir zamanlar sonsuz mutluluktu. -
quote:
Orijinalden alıntı: vix
umarım ilki kadar iyi olur
hiç bir film ilki kadar güzel olmaz_____________________________ :) -
quote:
Orijinalden alıntı: j4kkas
quote:
hiç bir film ilki kadar güzel olmaz
yanlış bir tespit
_____________________________ MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports DuoLogitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
-
quote:
Orijinalden alıntı: j4kkas
quote:
hiç bir film ilki kadar güzel olmaz
Böyle saçma bir genelleme olmaz.
Bkz : Terminator 2 , Madmax 2 , Aliens , Dark Knight aklıma gelenler ayrıca Bourne ve LOTR serisinin her filmi öncekinden daha iyidir. -
Birinci filmi yeni izledim gerçekten çok iyiydi.
2 filmler diye değil ama genelde 3. filmler diğer 2 filme göre kötü demeyeyim de ilk 2 filmin gerisinde kalıyor._____________________________ -
Film mayıs'ta Türkiye'de gösterime girecekti.3 Haziran'a almışlar sanırım. _____________________________ ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

-
Fragmanı izledim gene komedi bence
Maymun olayı bitirmiş zaten o hareketle 
Heyecanla bekliyorum valla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı