Şimdi Ara

Siliinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VV ABSTRAKT -- 27 Haziran 2015; 20:50:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Siliinsin
  • Bu kızla evlenmezsen bende birşey bilmiyorum tipik türk dizisisin lan sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vivaldes -- 11 Ağustos 2013; 19:37:11 >
  • Zebani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Zebani

Zebani mebani yok dostum ciddi biseyler yazdik yorumunuzu rica ediyorum. Ustteki okumayin yazanda ayri bi dunya zaten.

• Aldin mi 100 dolarini

•  Siliinsin
  • kız çok yakın bir arkadaşın olsa cıvıklığa vurup kurtulurdun amaaaa; iddiaya girdik demişsin onu demeyecektin işte

Abisi seni sıkıştıracak sonra da

• Tuğlaya tükürüp, kuru mu yaş mı yapmışlar. Kızı bahse koymuş, kaybetmiş beyler. Özet bu boşuna OKUMAYIN!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Aldin mi 100 dolarini

bide o var 75 ini verdi 25 alcam daha. 2 gun oldu.

• OKUMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

Siliinsin

Seni dinleyip okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arbores -- 11 Ağustos 2013; 19:52:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Züppe Zengin

quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Aldin mi 100 dolarini

bide o var 75 ini verdi 25 alcam daha. 2 gun oldu.

50sini abisine ver yırtarsın

• quote:

Konustugum bi kiz var bizim eve yakin oturuyorlar parkta kopegini gezdiriyor genelde. Zaten orda tanistik. Neyse arkadaşla iddaaya girdik. 100 dolarına bide lirada değil dolar. Nerden celallendim birden tamam lan dedim. Senin kızın enseye yapıştır dedi. Bende yok mok dedim buda yemedi falan yapinca tamam dedim kizi bekledik o aksam gelmedi oh dedim yirttik. Ertesi gun havuza gittik geldik. Sonra arkadasla bi soda aldik oturuyoruz. Kiz geldi bende elimi kaldirdim oda el salladi. Sonra arkadas durttu dediki hadi lan vur. Ben ne diyo diye dusundum bir an sonradan geldi aklima. Cebinden turk lirasi gosterdi gosterdi. Vurda dovize gidip dolar alalim diye Tamam dedim. Kiza yaklastim. Yururken lap diye vurdum ama ben eğildim vurduktan sonra o kadar iyi oturdu yani. Bildiğin kizin enseye lap etti. Bana bakti. Dedim kusura bakma saka yaptim. Sonra bagirdi. Bende dedim furkanla iddaaya girdik diye. Dediki sen malin birisin abime soyleyimde gor nasi tokat atiliyor dedi. Ben bagirdim ama donmedi bile arkasini. Simdi napayim beyler ben 19 abisi 22-23 yaslarinda dovsem doverim belkide. Kizla daha yeni tanismistik. Bi akil verin.

Kız üstüne iddiaya girersen böyle olur sorunlumusun ?

• Aldığın parayı kıza ver
  • lan bide 19 yaşındaymışsın azcık büyüyün ya,daha yeni tanıştığın birisine şaka yapılır mı resmen salaklık etmişsin abileri dövsünde aklın başına gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evpandası -- 11 Ağustos 2013; 20:00:35 >
  • Millet yokluktan kırılıyor. Bu bulduğu kızın üzerine iddiaya girip şaplak atıyor.
  • mesaj-imza uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

lan bide 19 yaşındaymışsın azcık büyüyün ya,daha yeni tanıştığın birisine şaka yapılır mı resmen salaklık etmişsin abileri dövsünde aklın başına gelsin

Arkadas gaza getirdi yoksa ne vurcam mis gibi kizi bulmusum.

Abisine haber verdiyse doverim buyuk ihtimal. Da tirsmadimda degil.

• quote:

Konustugum bi kiz var bizim eve yakin oturuyorlar parkta kopegini gezdiriyor genelde. Zaten orda tanistik. Neyse arkadaşla iddaaya girdik. 100 dolarına bide lirada değil dolar. Nerden celallendim birden tamam lan dedim. Senin kızın enseye yapıştır dedi. Bende yok mok dedim buda yemedi falan yapinca tamam dedim kizi bekledik o aksam gelmedi oh dedim yirttik. Ertesi gun havuza gittik geldik. Sonra arkadasla bi soda aldik oturuyoruz. Kiz geldi bende elimi kaldirdim oda el salladi. Sonra arkadas durttu dediki hadi lan vur. Ben ne diyo diye dusundum bir an sonradan geldi aklima. Cebinden turk lirasi gosterdi gosterdi. Vurda dovize gidip dolar alalim diye Tamam dedim. Kiza yaklastim. Yururken lap diye vurdum ama ben eğildim vurduktan sonra o kadar iyi oturdu yani. Bildiğin kizin enseye lap etti. Bana bakti. Dedim kusura bakma saka yaptim. Sonra bagirdi. Bende dedim furkanla iddaaya girdik diye. Dediki sen malin birisin abime soyleyimde gor nasi tokat atiliyor dedi. Ben bagirdim ama donmedi bile arkasini. Simdi napayim beyler ben 19 abisi 22-23 yaslarinda dovsem doverim belkide. Kizla daha yeni tanismistik. Bi akil verin.

Hocam mümkünse nick ve imza deeğişin zengin adam elittir böyle 100 $ k*çıımızı sileriz sen iddaa ya giriyorsun, fakir misin nesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Septams -- 11 Ağustos 2013; 20:21:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.