Şimdi Ara

SiLENT HiLL DOWNPOUR (PS3 ANA KONU) EFSANE GERi DONDU OYUN CIKTI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
752
Cevap
2
Favori
27.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kunglao

Silent Hill 2 hiç güzeldi değildi ya odaların çoğuna girilemiyordu öylesine yapmışlar oraları

ben o kapıların açılmasından çok açılmamasını istiyordum nedenine gelince ne siz sorun nede ben size söyleyeyim oynayanlar bilir işte benim bildiğim sh böyle birşeydi sizi sürekli diken üstünde tutması.. eski seriler bunu vermişti
    eskilerden bana göre en iyi kaliteyi veren ilk seriydi sh2 de daha çok bir dram yaşanıyordu .. sh3 de korkutucu öğeler çok fazlaydı en fazla karanlık ortamlar sh3deydi.. en iyi senaryo dalında the room diyorum çünkü walter'in hikayesi alessa'nın hikayesinden çok ayrıntılıydı originsde öze dönüş vardı ve climax bence bu işi başarabilirdi sadece biraz daha çalışmaları gerekirdi double helix eseri homecoming de fazla aksiyona yönelmeleri biraz yadırgansada yinede iyiydi..
    çıkacak olan yeni oyun hakkındaki bu haberler bana göre bir iddia olmaktan öteye geçemiyor umarım yanılırım eğer konami oyununa fazla güveniyorsa ve kalitesinden şüphe duymuyorsa bu oyunuda pc platformunda çıkarmalarını dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Oyunculuk hayatimda Silent Hill ilk 3 serisinin onemi cok buyuktur. ilk 3 seriden sonra Silent Hill severlerin cogunun ortak fikri oyunun eski atmosferini kaybettigi yonundedir ve genel yapisi itibariyle buna katilmamak mumkun degil. Silent Hill 8 vidyosunda ilk 3 serinin havasini birazda olsa yakaladigi hissini bende uyandirdigini soylemeden gecemiyecegim. Fakat Vatra Games daha onceleri onemli derecede projeleri olmuyan siradan bir oyun sutudyosu. Ama yinede ummadik tas bas yapar diyerek iyi bir Silent Hill sever olarak eski ilk 3 seriyi yakalamasini butun kalbimle temenli ediyorum.

• Cikis tarihi 2011 deniyor fakat net bir tarih verilmemis. TGS 2010 fuarindan umitliydim fakat ordada ses seda cikmadi. Umuyorum bir kac aya kalmaz yeni bir iki bilgi ve vidyolar gelir. Simdilik E3 deki bu vidyo ile yetinecegiz. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=ybM3C0GwhZM

Orijinalden alıntı: AnotherDay

evo_4 videolar süper.Team Silent kesinlikle bir numara.Birde Valtiel ve Fukuro Lady'nin cam hack ile çekilmiş videosu vardı bende onu paylaşayım.

Kardeş o ne öyle ya ters pozisyonda iş görüyor resmen

• Silent Hill 8'in senaryo yazarı Tom Waltz bir süre önce Silent Hill: Past Life adlı bir çizgi roman üzerinde çalıştığını açıklanmış. Howard Blackwood adını taşıyan bir sokak olabilir deniyor.Sanırım bir postahane müdürü Silent Hill 8'de de önemli bir rol oynayabilir diye ufak bir bilgi verilmis. Oyundaki ana karakterimizMurphy Pendleton'ın onunla ne gibi ilişkileri olacak merak ediyoruz.
    Kaynak ve resimlere asagidaki linkden ulasabilirsiniz.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Silent_Hill_8deki_Yeni_Uyemiz_Mr_Blackwood_Mu-10169.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Homecoming kesinlikle dandik bir oyun degildi. Sadece tek eksigi grafiklerin yeterli olmamasi yoksa SH duygusunu cok da guzel vermisti..
    The ROOM un olayi ise farkli..
    SH 1 2- ve 3 den farkli bir konuyu isledigi icin ve SH sahasindan uzaklastigi icin bir sh kabul edilmedi (bencede oyle) ama kotu oyunmuydu, Hayir.

kesinlikle katılıyorum .....

bir de "fatal frame 2 crimson butterfly" ve "fatal frame 3 the tormented" var ki bilen bilir.. mükemmel oyunlardı .. korku oyunlarının kendine özgü harika bir atmosferi olur, işte bunu en iyi başaran oyunlardandı bunlar.. ve en çok hakkı yenmiş oyunlardandı çünkü kullanıcılardan hiçbir yerde 10 üzerinden 8,5 altı puan almayan bu oyunları oyun dergileri ve siteleri yüzünden çoğu oyunsever tanıyamadı haberi olmadı ve oynayamadı..

FATAL FRAME SERİSİNİ DEVAM ETTİRMELİLER
    silent hill için de artık çok umudum yok ama umuyorum ki bu yeni oyun yeniden silent hill'in eski tadına kavuşmak için bir başlangıç olur...

• gerçekten süper görünüyor oyun.. bu arada ben home coming'i hala oynamadım.. bu oyun çıkmadan onu bitirmeliyim diye düşünüyorum önce.. elinde olan varsa arkadaşlar alabilirim silent hill eski oyunlarını.. kadıköy - göztepedeyim.. pm atin görüşelim

-= MSI GE70 2PC Apache =-
  • Silent hıll serileri her zaman güzel olmuştur yeni sılent hıllde güzel olucaktır

SiLENT HiLL DOWNPOUR  (PS3 ANA KONU) EFSANE GERi DONDU OYUN CIKTI
  • Silent Hill 8 icin bir gun once yayinlanan enson vidyosunu siz Silent Hill severlerle paylasiyorum. Hatirlatmadan gecemiyecegim bu en son oyunda Silent Hill 8'de yan gorevlerde olucak ve oynanis suresi cok daha fazla olucak.

Silent Hill 4 için 1 den güzel diyorsan sen bidaha sh oynama bence yuh yani serinin en berbat oyununu adı sh bile olamıyacak oyunu 2. sıraya koymuşsun.

Silent Hill 1-2-3 gerisi yalan.

işallah bu oyunda başarılı bir oyun olur.resimlerde atmosfer güzel gibi geldi bana
  • Her gecen gun yeni gelismelerle birlikte daha cok umidim artiyor. Yeni seride yan gorevlerinde bulunucak olmasi senaryoyu cok daha uzun bir hale getirmeleri cok iyi yonde bir gelisme. Ayrica Silent Hill 8'in senaryo yazarı Tom Waltz bir süre önce ovguyle bahsedilen Silent Hill: Past Lifeadlı bir çizgi roman üzerinden yola cikarak bu romani Silent Hill 8 e tasimis olmasi kayda deger bir gelisme.
    http://www.comicbookresources.com/?id=27818&page=article
    http://helldescent.com/2010/08/07/silent-hill-past-life-preview-art/

• Dördüncü oyun çok korkutucuydu. İlk üç oyun daha dramatikti.
  • Ps 2 yi sadece silent hill 2 oyunu için almış biri olarak silent hill 3 ü bitiridikten sonraki hiçbir silent hill oyununu oynamadım. Umarım bu yeni oyun ilk iki oyuna biraz benzer. Mükemmel görüntüler veya sesler olsun istemiyorum o ilk iki oyundaki atmosfer yaratılsın yeter benim için. Silent Hill 3 grafik ve özellikler müzikler açısından çok güzeldi ama ilk iki oyundaki tadı hiç alamadım. İlk oyunları herşeyiyle çok özledim. Zaten ps 3 ü aldığımdan beri ps 2 deki oyunlardan daha güzel diyebileceğim bir gerilim oyunu oynamadım. Ps 2 deki oyunları çok aratıyor resmen alet. Umarım çıkacak yeni oyun biraz olsun eskileri yaşatır.

Orijinalden alıntı: SyLaR25

@Solufain

Silent Hill 4 için 1 den güzel diyorsan sen bidaha sh oynama bence yuh yani serinin en berbat oyununu adı sh bile olamıyacak oyunu 2. sıraya koymuşsun.

Ne çekiyorsunuz siz bu oyunları oynarken genç? Hikaye falan okumuyormusunuz napıyorsunuz? Onu geçtim mesajı okuyormusun? Hikaye olarak yazdım orada. Biraz ingilizce öğrenip oyunu bi daha oyna ondan sonra gelirsin :D Oynanış olarak bir sıralama yapmadım.

Tresspassers will be shot. Survivors will be shot again.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

@Solufain

senin bu mesajına karşılık bende en iyi senaryonun sh4 de olduğunu söylüyorum belki diğer serilerden çok farklı olabilir ama senaryonun ana karakteri (walter sullivan)ın hikayesi ta sh2 de bile geçmekteydi..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.