Şimdi Ara

SiLENT HiLL DOWNPOUR (PS3 ANA KONU) EFSANE GERi DONDU OYUN CIKTI (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
2
Favori
27.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canikoblivan

quote:

Orijinalden alıntı: kkimki

quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

oyunu iyi sonla bitirmek isteyen varsa o yaratıkları öldürmemeli sadece etkisiz hale getirip bırakacaksınız.

oyunun gerilimiyle delik deşik ediyorum ben :D::D

Birde bu yaratıkları öldürmek için hangi alet en iyisi, baltayla gidiyorum ben.

Açıkçası ben pek uğraşmıyorum yaratıklarla, zorunda kalırsam nail gun ya da mezarlıktan alınan hatchet iyi gidiyor ama.

Hard / Hard zorluğunda speed run'ım 4 saat 10 dakika sürdü =)

valla hocam onlar etrafta dolaşırken ben rahatsız oluoyrum o yüzden bulduğumu yapıştırıorum ama sağlam vuruyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

oyunu iyi sonla bitirmek isteyen varsa o yaratıkları öldürmemeli sadece etkisiz hale getirip bırakacaksınız.

oyunun gerilimiyle delik deşik ediyorum ben :D::D

Birde bu yaratıkları öldürmek için hangi alet en iyisi, baltayla gidiyorum ben.

Açıkçası ben pek uğraşmıyorum yaratıklarla, zorunda kalırsam nail gun ya da mezarlıktan alınan hatchet iyi gidiyor ama.

Hard / Hard zorluğunda speed run'ım 4 saat 10 dakika sürdü =)

valla hocam onlar etrafta dolaşırken ben rahatsız oluoyrum o yüzden bulduğumu yapıştırıorum ama sağlam vuruyorlar

En iyisi kapı kıran baltalar şahsen ipnelerden bende rahatsız olduğumdan bende sağ bırakmıyodum :)

• downpour pc ye de gelecek diye bir haberler vardı noldu yalan mı oldu?

İzlenimlerim şöyledir arkadaşlar:

- Grafikler güzel, kaliteli tabii ki bir God of War değil ma güzel grafikleri ve ışıklandırmaları var ben beğendim
    - Sesler ve müzikler ortalamanın kesinlikle üstünde
    - Save ederken bir takılma oluyor, bu takılma ve kare düşmesi oyunu bazen yavaşlatıyor. Zaman zaman kare yavaşlaması oyunun heyecanına biraz da olsa balta vuruyor umarım düzelir bu sorun.
    - Yaratıkların tasarımları bence çok kötü değil ama kanlı hemşireler ve piramit kafa kadar da ikon olacak tarzda değiller.
    - Veeeee bence en önemli nokta ve maalesef günümüz oyuncu anlayışı yüzünden geri plana itilen bulmaca olayı. Çok şükür ki bulmacalı survivor horror tarzı bu oyunla geri dönmüş. Bulmacının zorluk seviyesini başta ayarlamak ta güzel. Bulmacalar cidden zor olabiliyor.

Daha oyunun başlarında sayılırım. Teleferikle karşı tarafa geçtim ordayım. Şimdiye kadarki puanım: 75/100 diyebilirim.

25 puanı: Save ve takılma sorunu, yaratık tasarımı,ses ve müziklerden kırdım. Ama nihayet eski Silent Hill hissiyatını vermesi beni çok sevindirdi.

Son olarak bunu büyük harflerle yazmak istiyorum: DARISI RESIDENT EVIL'IN BAŞINA!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 19 Aralık 2012; 15:06:40 >

• Bugün aldım Silent Hill HD Collection akşama evde korku gecesi var!

Umarım downpourdaki gibi frame rate düşmeleri takılmalar olmaz bu pakette...

Orijinalden alıntı: ozozca

Bugün aldım Silent Hill HD Collection akşama evde korku gecesi var!

Umarım downpourdaki gibi frame rate düşmeleri takılmalar olmaz bu pakette...

Önce seslerde ki iyileştirmeler için bir update yükleceyeceksin ondan sonra ps2 havası ile takılıp oynayacaksın. Paket güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 20 Aralık 2012; 14:54:48 >
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Bir yama gelmiş evet nette baktım, sorunları düzeltiyormuş kare takılma sorunu, ses sorunu vb sorunlar kalmıyor mu denediniz mi ?

Orijinalden alıntı: ozozca

Bir yama gelmiş evet nette baktım, sorunları düzeltiyormuş kare takılma sorunu, ses sorunu vb sorunlar kalmıyor mu denediniz mi ?

evet denedim güzel olmuş
    yeni seslendirmeler de hiç kötü değil gayet güzel
    paketin tek sorunu 2+1 ses olması keşke 5+1 koysalardı en azından daha güzel ses efektleri alınabilirdi
    onun haricinde gayet başarılı ve birde keşke içinde 4 de olsaymış dedirtiyor insana
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Silent Hill 4 : Room ve Silent Hill 5 (Silent Hill Origins ) tek pakette HD Collection 2 adıyla çıkarılacak diye bekliyorum ben de.
  • Evet çok güzeldi Room.

Silent Hill 1 -2 -3- 4- 5(Orijins)- 6(Shattered Memories)- 7(Homecoming) ve 8(Downpour) hepsini topluyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 20 Aralık 2012; 16:40:19 >

Ana senaryo olarak Origins - SH 1 -SH 3 ü tek oyun kabul etmen lazım. Geri kalanlar (SH 2- SH 4- Homecoming, Shattered Memories,)Downpour, yan senaryo (spinoff) zaten.
  • Silent Hill'in bütün oyunlarını oynadım,downpour'un çıkması için gün saydım ve sonunda beklediğim gün geldi konsoluma aldım.Başlangıcı gerçekten çok iyi yapmışlar,lakin oyun ilerledikçe ufak donma hataları,kontrollerdeki dengesizlik,akira yamaoka'nın müziklerinin eksikliği,yaratıkların hep aynı ses çıkarması vs. canımı sıktı ve oyuna dümdüz küfür etmeme sebep oldu.Bulmacalar güzeldi,yalnızlık hissi,mekanlar,karakterler gayet iyiydi.Ve sonunda oyunu bitirdim.Genel itibarı ile güzeldi,ama diğer serilere göre biraz zayıf kaldı.Bu benim görüşüm.
    Herkese iyi forumlar,iyi yorumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Corax -- 20 Aralık 2012; 16:13:21 >

Shattered Memories ve Homecoming onları da oynamak istiyorum
  • Shattered Memories'i merak ettim şimdi iyice PS2 de var sadece sanırım PS3 te yok değil mi? Keşke hepsini HD Collection ya da en iyisi Remake yapsalar (Silent Hill 1 dahil!) ama nerdeee?

Diğer oyunlar spinoff , yani bir bakıma yan senaryo oyunları oluyor.

Orijinalden alıntı: leonheart07

SH2 nin hatrına bu oyunuda mutlaka oynuyacağım. SH2 yi kaç defa bitiridiğimi hatırlamıyorum bile. Arıdından SH3 - SH4- SH home coming i de bitirdim. Downpour u da kesinlikle bitiririm

SH 1 oynamadan geçme müdür. Ayrıca The room u oynatmayan makinam Homecoming i son ayarlarda çatır çatır oynatıyor kafayı yiyeceğim . Kardeşimin laptopu win 7 yüklü ve the room u oynatıyor. Oyunda bug yok sanırım, ama demolarda oyundan atıyor benim makine. Nedenini bilen var mı?

DH Japonya Hayranları
    ||DH Elektronik külübü||Opera fan kulübü||Amfi hastası, motor-bisiklet ustası||Az yakar, çok kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

SH2 nin hatrına bu oyunuda mutlaka oynuyacağım. SH2 yi kaç defa bitiridiğimi hatırlamıyorum bile. Arıdından SH3 - SH4- SH home coming i de bitirdim. Downpour u da kesinlikle bitiririm

SH 1 oynamadan geçme müdür. Ayrıca The room u oynatmayan makinam Homecoming i son ayarlarda çatır çatır oynatıyor kafayı yiyeceğim . Kardeşimin laptopu win 7 yüklü ve the room u oynatıyor. Oyunda bug yok sanırım, ama demolarda oyundan atıyor benim makine. Nedenini bilen var mı?

Alıntıları Göster
    Silent hill'in son çıkan filmini malesef kaçırdım,film sinemadan çıkmış. Acaba HD kalitede izleyebileceğim bi yer varmı? link'ini atarsanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: efem077

Silent hill'in son çıkan filmini malesef kaçırdım,film sinemadan çıkmış. Acaba HD kalitede izleyebileceğim bi yer varmı? link'ini atarsanız çok sevinirim

bende iş güç yüzünden izleyemedim. bu ayın sonunda bluerayi çıkıcak onu bekliyorum bende.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.