Arkadaşlar korkudan oynatmıyacak bir oyun arıyorum.Daha önce Doom, Fear, Resident Evil gibi oyunları gördüm .. Sürekli aynı yaratıklar zombiler filan pek kesmedi açıkcası.. daha çok aksiyon gibi geldi bana bunlar...Undying ile ilgilide baya bişey okudum ama eski bir oyun olduğu için(görüntüler vs..) bende fazla bir etki yaratamıyacağı kanısına vardım..Benim şu anda almayı planladığım oyunlar Call of Cthulhu ve Silent Hill 3 yada 4 .. okuduklarıma göre 3 e daha ii diyorlar ama oda 4 e oranla eski tabii ki..Merak ettiğim 3 ile 4 arasında grafik açısından çok büyük bir fark varmı?Son olarak da Silent Hill 3 ü mü yoksa 4 ü mü korku açısından tavsiye edersiniz?
Saygılar...
3'ü oynamadan neden 4'ü oynamak istiyorsun
2 de çok iyi 2-3-4 diye git derim
quote:
Orjinalden alıntı: forious
3'ü oynamadan neden 4'ü oynamak istiyorsun
2 de çok iyi 2-3-4 diye git derim
Teşekkürler yorum için. Eski oyunları oynamak istememin nedeni görüntü kalitesinden kaynaklanıyor ve bu iki oyun arasında ne kadar fark olduğunu bilmediğim için karar veremiorm konuyuda bu yüzden açtım.. ama iki oyunada ii diyorsanız ikisinide oynıyacağım..
2 de çok ii demişsiniz ama çıktığı dönemin görüntüleriyle şimdikileri kıyasladığımız zaman aradaki fark baya büyük olacaktır diye düşünürorm buda beni oyundan soğutur açıkcası Saygılar...
2-3-4 ile arasında görüntü farkı yok bana göre yani ben fark görmedim
2 den itibaren 2 dahil hepsi çok iyi
Tatminkar yani
bence sıralama şöyle
Silent Hill 2 Silent Hill 3 Silent Hill 1 Silent Hill 4
Silent Hill 4 aceleye geldi biraz üzerinde fazla uğraşılmadı ama Silent Hill 5 Silent Hill 2 nin yapım ekibi tarafından yapılıyo 2 deki havayı yakalıycaklarını söylüyolar tüm seriyi oynamış biri olarak diyebilirimki 5. oyun 2 nin yerini kattiyen tutaz öyle bir senaryo olmaz beyler
Silent 3...PC'dede PS2'ede oynadım....SH3 daha doğrusu korkudan oynuyamadım
bu oyunda 5.1 sistem kullanırsan aklını kaybedersin
4 . oyun u es geç bence. ama2 -3 mutlaka oynanması gereken oyunlar.
4 e göre kesinlikle 3 derim ama 1 i de oynarsan 3 teki bazı olayları daha iyi anlarsın 1-3 ile bağlantılı 2 ve 4 bağımsız senaryolar
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
bu oyunda 5.1 sistem kullanırsan aklını kaybedersin
5.1 de oynıcam ve 22' lcd
Aklını kaybedersin dediğin oyun 3 mü?
Gelen yorumlara bakarsak bütün seriyi alıp bir arşiv yapmak gerekecek
Saygılar...
Korku arıyorsa heyecan arıyorsan neden görüntü farkını öne sürüyorsun? Amacın iyi grafikli oyunmu yoksa korkuyu yaşamakmı? Grafiği kötü olur oyunun ama korkuyu yaşatır. Çok iyi grafik olur ama korkuyu yaşatamaz. Tam bir kararını ver bence önce...
Silent Hill 2 en iyisidir benim gözümde.
Gerilmek istiyorsan Condemned'i de tavsiye ederim.
3-4 farketmez. ikisinide oyna. Sonra Condemned'de oyna. O da saglam bir oyundur
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.. Silent Hill 3-4 alacağım gibi bir de bunların yanında Call of Cthulhu yu çok öven oldu.. Bu oyunu oynayan arkadaşlar varsa 1-2 cümleyle fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim .. Silent Hill ayarında bir oyun olduğunu duydum, bu oynu oynamış arkadaşlarında yorumlarını bekliorm.
Saygılar
call of cthulhu da bana göre efsanedir onu da oyna mutlaka
ctulhuya dikkat et hocam 5.1 sesle felaket hele gece amana
quote:
Orjinalden alıntı: Cdmpf
.Undying ile ilgilide baya bişey okudum ama eski bir oyun olduğu için(görüntüler vs..) bende fazla bir etki yaratamıyacağı kanısına vardım..Benim şu anda almayı planladığım oyunlar Call of Cthulhu ve Silent Hill 3 yada 4 ..
Yanlış kanıya varmışşın UNdying yinede diğerlerinden fena korkunç bi ouyundur silent hill in uyuşuk yaratıklarına,coc un yapışık hidralarına benzemez alayına 10 basar
quote:
Orjinalden alıntı: stonegiant
ctulhuya dikkat et hocam 5.1 sesle felaket hele gece amana
COC uda kesin alıorm o zaman
Undying çok eski deilmi hocam ya bir kaç SS gördüm baya eski yaw Ama yeni oynu çıkarsa o zaman anca...Çünkü tek korku deilde görüntülerde kalite olsun istiorm o nedenle... Saygılar...
Ya gereksiz bir polemik yaratmak gibi olmasın da Doom3 ve Fear dan korkan sevgili arkadaşlarımız var ben de arkadaşların dediği gibi s.h serisi hepsini oynamanı öneririm yanında Call of Cthulhu da oynadınmı keser seni bisüre. Alakasız konuyla ama şu jericho'yu oynamak lazım bide senaryosu hoş diorlar..