Şimdi Ara

Silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B.sayarımda hangi programı kullanırsam kullanayım explore hata uyarısı açılıyor vewww.hisse.net/' adresine ulaşılamıyor yolun doğruluğunu kontrol edin tekrar deneyin uyarısı çıkıyor.Daha önce başka site adresiyle çıkıyordu o siteyi yasaklananlara attım isim değiştirip hisse adıyla çıkmaya başladı.Virüs taraması vs yaptım olmadı.Belki basit bir sorundur ama halledemedim bir türlü.Yardımcı olmanızı rica ediyorum.Teşekkürler.

• nod32 yide yükledim tarattım ama olmadı hala çıkıyor aynı uyarı. yalnız dikkatimi çeken nokta şu ;adresin sonunda bir tırnak ve nokta işareti var.Daha önce başka site isimleriyle çıkıyordu,o siteleri yasakladım en son www.hisse.net/'. olarak çıkmaya başladı ve bu yasaklanmıyorda.Bazan bir gün boyunca çıkmıyor ama ertesi gün belli aralıklarla hata uyarısı vermeye devam ediyor.Awast,norton,ad aware ve nod32 silemedi.

Orjinalden alıntı: mahavisnu

nod32 yide yükledim tarattım ama olmadı hala çıkıyor aynı uyarı. yalnız dikkatimi çeken nokta şu ;adresin sonunda bir tırnak ve nokta işareti var.Daha önce başka site isimleriyle çıkıyordu,o siteleri yasakladım en son www.hisse.net/'. olarak çıkmaya başladı ve bu yasaklanmıyorda.Bazan bir gün boyunca çıkmıyor ama ertesi gün belli aralıklarla hata uyarısı vermeye devam ediyor.Awast,norton,ad aware ve nod32 silemedi.

4 tane virüs programıyla tarattım çözüm olmadı.Güvenli kipte ,derin taramada vs.. hepsini denedim .

• explorer özelliklerinden temporary deki leri ve geçmişi sil yapıp dene bide
  • Bence sorun registry kayıtlarında HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main anahtarına gelip sağ tarafta Local Page - Default_Page_URL - Default_Search_URL - Search Page - Start Page girdilerinin karşılığında yazılanları inceleyin. Ayrıca hisse.net kelimesini CTRL + F yardımıyla açılan arama kutusuna yazarak kayıt defterinde arama yaptırın, çıkan sonuçları silin..

Kolay gelsin..
    | Core i7 4770K | MSI Z87 GD-65 Gaming | EVGA GeForce GTX 780 SuperClocked ACX Cooler| Corsair Vengeance® Pro Series 2x4GB (2400Mhz OC) | 2 x 128GB OCZ Vector Raid0 • MACH-XTREME 120GB MX-DS FUSİON + WD Caviar Black 1 TB 32 MB 7200 RPM | ASUS VG248 24" LED 144Hz | Akasa Venom Voodoo | Zalman Z11 Plus | XFX Pro 850W XXX Edition | Creative İnspire T3130 2+1 | Razer Blackshark 2.0 Battlefield 3 Edition | Logitech G105 | Corsair M60 | Razer Battlefield 3 Scarab Mouse Pad|
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddiskte dosyalar kayboldu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi format at tertemiz olsun..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.