Şimdi Ara

avi dosyasını açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana göre çok ilginç bir sorunum var, bi film indirdim avi uzantılı bs ve media player classic açmıyor classicde yeşil ekran olarak gösteriyor ama sesler geliyor BSde ise direk program çalşmayı durduruyor,

media player ise açıyor fakat altyazı koyamıyorum, media player 11 var ona altyazı koymanın bi yolu avi dosyası ile altyazının ismi aynı şekilde olup aynı klasörde olmasıymış onu yapınca media playerdada yeşil oldu ses geldi görüntü yok.

bu filmi nasıl izleyebilirim?

Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım.
  • vlc media playeri önerrim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerisona

k-lite codec diye birşeyler kurulu bilgisayarımda fakat codec nedir ne işe yarar bilmem.

siz onu komple bilgisayardan kaldırın vlc media playerı kurun düzelecektir !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPG dosyaları açılmıyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.