Şimdi Ara

Silecek suyunu nasıl boşaltılırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
15.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cam suyu haznesine kireçli su koymuşum. Camda iz bırakıyor. Suyu boşaltmak istiyorum ama cama su fışkırtinca silecekler devreye giriyor. Suyu boşaltmak için dakikalarca cam suyu fışkırtsam sileceğin lastiği aşınacak boş yere. Suyu nasıl boşaltirim acaba başka türlü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silecek Suyu Nasıl Boşaltılır?

Arabanızın silecek suyunu boşaltmanız gerekiyorsa, bu basit adımları takip edebilirsin:

• Silecek Suyu Deposunu Bul: Silecek suyu deposu genellikle motor kaputunun altında bulunur. Dikdörtgen veya kare şeklinde, mavi veya şeffaf bir haznedir.
    • Kapakçığı Aç: Silecek suyu deposunun kapağı genellikle üzerinde bir simge veya "Silecek Suyu" yazısı bulunur. Kapağı açmak için elinle bastırman gerekebilir.
    • Tüm Suyu Boşalt: Depodaki tüm suyu bir kova veya kap kullanarak boşalt.
    • Depoyu Temizle (İsteğe Bağlı): Depoda kir veya tortu varsa, temiz su ile yıkayarak ve fazla suyu boşaltarak temizleyebilirsin.
    • Yeni Silecek Suyu Ekle: Silecek suyu deposunu yeni silecek suyu ile doldur.
    • Kapakçığı Kapat: Silecek suyu deposunun kapağını sıkıca kapat.

İpuçları:

• Düzenli olarak silecek suyunu kontrol et ve gerekirse doldur.
    • Donma noktasının altındaki sıcaklıklarda, silecek suyu donmasını önlemek için özel bir kışlık silecek suyu kullan.
    • Silecek suyu musluk suyu ile karıştırılabilir veya konsantre silecek suyu, kullanım talimatlarına göre su ile seyreltilebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Büyük bir şırınganın ucuna ince hortum takıp çekebilirsiniz. İlk aklıma gelen bu. Ya da silecekleri kaldırdığınızda su fışkırtabiliyor musunız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 7 Haziran 2020; 20:3:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol davlumbazı sökün su kabı kabak gibi çıkar ortaya
  • silecekleri kaldırıp dene
  • fiskiye memesine giden hortumu söküp ucunu kaba verin sonra su fışkırtın

• püskürtme motoru 8 dakikadan fazla aralıksız çalışırsa yanar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

püskürtme motoru 8 dakikadan fazla aralıksız çalışırsa yanar
    Niye 8 anlatsana biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silecek mi aşınacak?

• Deponun içine hortumla temiz su doldurun. 1-2 dakika taşmasına izin verin. Muhtemelen depoda kireçli su kalmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 7 Haziran 2020; 20:26:9 >
  • Su kazanından pompaya giden hortumu sök su 2 dk da boşalır.Birazcık işçilik gerekebilir anlamam bu işlerden diyorsan bulaşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Deponun içine hortumla temiz su doldurun. 1-2 dakika taşmasına izin verin. Muhtemelen depoda kireçli su kalmayacaktır
    en pratik çözüm
  • Silecekleri kaldır?

• ilk mesaja yazmayı unutmuşum. sileceği kaldırıp denemiştim. sileceği kaldırdıktan sonra suyu fışkırttığım anda silecekler de çalışmaya başladı ve cama hıphızlı şak diye vurdu. sileceği kaldırıp denediğime pişman oldum. Allahtan cam kırılmadı ancak silecek kolu darbe yedi. biraz zarar görmüş olabilir kollar.
  • Arabanıza özlendiğiniz belli neden kireçli su koydunuz anlamadım

• kireci bertaraf eden tabletler var, suya atınca köpürüyorlar ama çökelti bırakma ihtimalleri var.
    araştırınız.
  • içine hortum sokup ağzınızla çekin.
  • Silecek pompasinin hortununu cikarmak bir çözüm. Ancak eliniz girer mi bilmiyorum.

Bunu dışında basit fizik(bileşik kaplar) veya mama enjektörünu kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 8 Haziran 2020; 10:56:21 >
  • Silecek motorunu zaten o kadar uzun süre çalıştırmayın. Tasarımı bu kadar uzun süre çalışmak için değil. En güzeli dibine kadar hortum sokup temiz su vermek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Arabanıza özlendiğiniz belli neden kireçli su koydunuz anlamadım
    kireçli su olduğunu bilmiyordum ki. sonradan camda iz bırakınca fark ettim öyle olduğunu.
  • Yusuf M///youtube
    Benzin çekme taktiği
    https://www.youtube.com/watch?v=yMxrZYQaEAw

ağızla yapmak istemezsen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.