Şimdi Ara

SIKILDIM BU ULKEDEKI FUTBOLDAN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce şunu yazayım.Önce cuvaldızı kendi takımdaşlarıma batırayım.Uzatmada eğer oyun durarsa oyun kaybolan dakika kadar uzar.Mantıken zaten böyle birşey olmaz ise ben 90 dakika bittiği an yere yatarım futbolcu olsam nasıl olsa uzamıyor.Adelem çekti der yatarım sonra bir degajla uzatma biter.

Taçtan ofsayt bekleyen Gökhan Zan'ın oynadığı takımı tuttuğunuzu bu kadar belli etmeyin.

Sonra gelelim yine niye böyle celallendiğime...

Arkadaş maç bitmiş anında Galatasaray bölümünde yok maç çok uzadı yok şike sesleri yok cart yok curt.

Mantıken düşün arkadaşım holiganlığı bırak.Zaten şike davasında olan bir klüp 90 artı 5 te şike yapar mı ? Şu maçta tek bir kişi şike yapmışsa yapmıştır oda Bienvenü.Rakipte oynasa daha verimli olur bu adam.

Ama sorun bu değil.Holiganlık içinize öyle bir işlemiş ki tam geri kalmış 3 dünya ülkesi dedikleri gelişememiş cahil ülke yapısında insan kafasına sahipsiniz.

Ne bu biliyor musunuz ?

Önemli olan başarı değil rakibin başarısızlığı.

O yüzden bizim Galatasaray'lılar geçen sene Zarp Ayhan Barış'lı orta sahayı yapan yönetime kızmak yerine şike şike diye bağırıyor.

O yüzden Fener taraftarı her Galatasaray maçından sonra bir pozisyon bulup alın size şike diye konu açıyor.

Toplumları böyle böyle bölüyorlar işte.Böyle geri kalınıyor.Bu sadece GS FB davası değil hepimiz aynı pisliğin içindeyiz.

O yüzden Chelsea şampiyon Manchester United'ı alkışlarken biz sahayı tekel bayiine çeviriyoruz.Bu yüzden Gerets'in kafası yarılıyor.

Bütün dünyaya rezil oluyoruz.Bu geri kafalı adamlar yüzünden Avrupa'da müslümanım dediğin anda Terörist misin ? diye dalga geçiyorlar...

• Eline zihnine sağlık
  • Allah razı olsun senin gibi rakipten
  • Helal olsun ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Allah razı olsun senin gibi rakipten

+1
  • Yine ellerine sağlık lincoln.Bir takım şampiyon olduğu zaman kimse kim olduğuna,görüşüne falan bakmadan seviniyorlar.İki gün önce sokakta eylemciler atışırken bir anda bitiyor her şey ve kardeş oluyorlar sihirli değnek değmiş gibi.Ve de şu sözle bitirmek istiyorum lafımı

"Futbolun ve içkinin baş tacı edildiği bir ülkede başbakan olacağıma köpek olurum daha iyi"

Bernard Shaw
  • dürüst bir gs taraftarısın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıktım her şeyden
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Helal olsun.
  • Az önce TRT'de dedi ki; Şu puan silme olayını bu sene değil seneye uygulucaklarmış.. Seneye lig başladığında bahsi geçen kulüpler eksi puanla başlıyacak..

Böyle bir ortamda insanlar mı birbirini kutuplaştırıyor yoksa baştakiler mi..?
  • Bazı yerlere katılmıyorum.

İnsanlar bazen en sevdiklerine bile maksat futbol olunca hafiften sinir etmeye kalkar.

ha HAKARET ETMEZ: Buna lafım yok. Ama bazen bir zayıf nokta bulur ve onun üstüne gider abartmadan.

Bu yüzden forumda açılan konulara lafım yok.

Bunun daha beterini Avrupa ve özellikle İngilterede devamlı yapanlar var. Hemde çok çok çok sayıda. Hatta son derece küfürlü olarak ( en iyi arkadaşlarına bile karşı )

Sonuçta o toplumlar toplum olarak cahil değil.

Spor dünyada bir çok ülkede malesef bu tarzdadır.

Avrupada bir çok ülkede bulunduğum için ve Amerikada 5 yıl yaşadığım için bunu rahatlılkla söyliyebilirim.

Spor insanların bazen streslerini attığı bazen sevdikleri ile hafif oynadığı bir olgudur.

Sonunda HAKARET ve KAVGA olmadığı sürece bencede masumdur.

Bu konuda bütün dünyaya rezil olmuyoruz.

Hatta şike skandalındanda bütün dünyaya rezil olmuyoruz.

Nedenini söyliyim. bütün dünya şu an ne bizimle ilgileniyor nede şike skandalıyla.

herkes hayatta kendi yolunda kendi işine bakıyor.

Breylerde cahil değil ama amaçları takılmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10lincoln10

Önce şunu yazayım.Önce cuvaldızı kendi takımdaşlarıma batırayım.Uzatmada eğer oyun durarsa oyun kaybolan dakika kadar uzar.Mantıken zaten böyle birşey olmaz ise ben 90 dakika bittiği an yere yatarım futbolcu olsam nasıl olsa uzamıyor.Adelem çekti der yatarım sonra bir degajla uzatma biter.

Taçtan ofsayt bekleyen Gökhan Zan'ın oynadığı takımı tuttuğunuzu bu kadar belli etmeyin.

Arkadaş maç bitmiş anında Galatasaray bölümünde yok maç çok uzadı yok şike sesleri yok cart yok curt.

Mantıken düşün arkadaşım holiganlığı bırak.Zaten şike davasında olan bir klüp 90 artı 5 te şike yapar mı ? Şu maçta tek bir kişi şike yapmışsa yapmıştır oda Bienvenü.Rakipte oynasa daha verimli olur bu adam.

Ama sorun bu değil.Holiganlık içinize öyle bir işlemiş ki tam geri kalmış 3 dünya ülkesi dedikleri gelişememiş cahil ülke yapısında insan kafasına sahipsiniz.

Ne bu biliyor musunuz ?

O yüzden bizim Galatasaray'lılar geçen sene Zarp Ayhan Barış'lı orta sahayı yapan yönetime kızmak yerine şike şike diye bağırıyor.

O yüzden Fener taraftarı her Galatasaray maçından sonra bir pozisyon bulup alın size şike diye konu açıyor.

Toplumları böyle böyle bölüyorlar işte.Böyle geri kalınıyor.Bu sadece GS FB davası değil hepimiz aynı pisliğin içindeyiz.

O yüzden Chelsea şampiyon Manchester United'ı alkışlarken biz sahayı tekel bayiine çeviriyoruz.Bu yüzden Gerets'in kafası yarılıyor.

Bütün dünyaya rezil oluyoruz.Bu geri kafalı adamlar yüzünden Avrupa'da müslümanım dediğin anda Terörist misin ? diye dalga geçiyorlar...

Sen ne diyorsun be?Fb lilere yaranmaya çalışıyorsun.Bu arkadaşın yaptığı bu yorum Galatasaray camiasıyla alakası yoktur.Kişisel yorumudur.

• Ah şu senin düşüncelerinin onda biri kadar diğer arkadaşlarda düşünceli olsa. Gülerek beraber maç izleriz ama nerde.. Yakın tarih diye bu örneği veriyorum bugünkü maçta yok maç kazanana kadar uzatma yok fener gol atınca maç biter. Lan çakal sen maçı izledin mi ? Yok kafana göre ne yorum yapıyosun. 3 dakika uzatmanın 2.5 dakikası sakatlıktı frikik kullanımıydı onlara gitti zaten. Neyin peşindesin ? Neyse kardeş. Düşüncen güzel allah senin gibi rakipten razı olsun eğer diğer yorumlarında da bu şekilde davranıyosan.
  • senin düşündüğün gibi 1 tane fenerli olsa bu olaylar olmaz zaten...onun için yorma kendini...herkes kendi çöplüğünü temizlesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsmw_team

Yine ellerine sağlık lincoln.Bir takım şampiyon olduğu zaman kimse kim olduğuna,görüşüne falan bakmadan seviniyorlar.İki gün önce sokakta eylemciler atışırken bir anda bitiyor her şey ve kardeş oluyorlar sihirli değnek değmiş gibi.Ve de şu sözle bitirmek istiyorum lafımı

"Futbolun ve içkinin baş tacı edildiği bir ülkede başbakan olacağıma köpek olurum daha iyi"

Bernard Shaw

Önce herkese teşekkürler...Olayı siyasete getirmeden bir şeyler daha yazmak istiyorum.Biliyorum forumda siyaset yasak.Ama 1 2 bir şey var söyleyeceğim.

Futbol baştacı edilmedi.Ettirildi.Şimdi olayı İlluminati'ye felan getirmek istemiyorum fakat adına ne koyarsanız koyun bunlar gerçekte olan bir grup.

Bizi Futbolla Dizilerle Lüks kıyafetlerle gece klüpleriyle V.S. ile uyutuyorlar.

Yani ne zaman Dini bayram olsa PKK'nın terör eylemi yapmasının nedeni bu.Beyni yıkamak.Herkes birlik olmuşken bu birliği bozmak.

PKK böyle yapıyor.Bizi ayıramıyor.Bunu yüzlerce kez yüzlerine tokat gibi çarptık çok şükür.Ve bu örgütler gerçeği gördü bizi başka şeylerle bölüyor.

Ve malesef futbolda bunlardan birisi.Kimse bana bölünmüyoruz abartıyorsun yaaa" demesin.Eğer futbol maçında döner bıçağı varsa orda birşeyler yanlıştır.

Bugün gidin bakalım Nevizade'ye Fener formasıyla yada Çarşı'nın olduğu yere.Keza Kadıköy'de Galatasaray diye bağırın ne oluyor...

Yada şöyle diyeyim.Bebekte pazardan aldığınız ayakkabılarla gezin nişan taşında ucuz bir ford'la dolaşın insanlar size nasıl bakıyor.

Sonra Bugatti ile bir fakir mahallesine girin.O arabaya ne yapıyorlar.Tekerleklerini bulabilirmisin acaba o arabanın ?

Hala bölünmedik diyorsan Sağcı Solcu diye kardeşini öldüren adamları bulun onlarla 2 kelam laf edin...

Seni Galatasaray'lı Fenerbahçe'li Dindar Laik Sağcı Solcu diye ayırıyorlar.Bunu sana reddederek yapıyorlar.

Simon cuper boşuna futbol sadece futbol değildir demiyor.Değildirde zaten.

Aynı şehidinin tabutunun altına girdikten sonra maçta birbirinin annesine küfür eden insanları futboldan başka yerde bulamassınız...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nfsmw_team

Yine ellerine sağlık lincoln.Bir takım şampiyon olduğu zaman kimse kim olduğuna,görüşüne falan bakmadan seviniyorlar.İki gün önce sokakta eylemciler atışırken bir anda bitiyor her şey ve kardeş oluyorlar sihirli değnek değmiş gibi.Ve de şu sözle bitirmek istiyorum lafımı

Bernard Shaw

Önce herkese teşekkürler...Olayı siyasete getirmeden bir şeyler daha yazmak istiyorum.Biliyorum forumda siyaset yasak.Ama 1 2 bir şey var söyleyeceğim.

Futbol baştacı edilmedi.Ettirildi.Şimdi olayı İlluminati'ye felan getirmek istemiyorum fakat adına ne koyarsanız koyun bunlar gerçekte olan bir grup.

Bizi Futbolla Dizilerle Lüks kıyafetlerle gece klüpleriyle V.S. ile uyutuyorlar.

Yani ne zaman Dini bayram olsa PKK'nın terör eylemi yapmasının nedeni bu.Beyni yıkamak.Herkes birlik olmuşken bu birliği bozmak.

PKK böyle yapıyor.Bizi ayıramıyor.Bunu yüzlerce kez yüzlerine tokat gibi çarptık çok şükür.Ve bu örgütler gerçeği gördü bizi başka şeylerle bölüyor.

Ve malesef futbolda bunlardan birisi.Kimse bana bölünmüyoruz abartıyorsun yaaa" demesin.Eğer futbol maçında döner bıçağı varsa orda birşeyler yanlıştır.

Bugün gidin bakalım Nevizade'ye Fener formasıyla yada Çarşı'nın olduğu yere.Keza Kadıköy'de Galatasaray diye bağırın ne oluyor...

Yada şöyle diyeyim.Bebekte pazardan aldığınız ayakkabılarla gezin nişan taşında ucuz bir ford'la dolaşın insanlar size nasıl bakıyor.

Sonra Bugatti ile bir fakir mahallesine girin.O arabaya ne yapıyorlar.Tekerleklerini bulabilirmisin acaba o arabanın ?

Hala bölünmedik diyorsan Sağcı Solcu diye kardeşini öldüren adamları bulun onlarla 2 kelam laf edin...

Seni Galatasaray'lı Fenerbahçe'li Dindar Laik Sağcı Solcu diye ayırıyorlar.Bunu sana reddederek yapıyorlar.

Simon cuper boşuna futbol sadece futbol değildir demiyor.Değildirde zaten.

Aynı şehidinin tabutunun altına girdikten sonra maçta birbirinin annesine küfür eden insanları futboldan başka yerde bulamassınız...

Dostum yine futbol adına verdiğin örnek avrupadada aynı.

Sen İngilterede mesela sırf Liverpool luların takıldığı bir pub a gir. Everton formasıyla bak ne oluyo.

Veya kendi başıma gelen bir olay.

İspanyadayız. Eşime bir barcelona çantası almıştım. neyse dolanıyorz otele geldik. Otelin yakınında bir alışveriş merkezi vardı oraya gittik. Eşimde Barcelona çantası. Bi baktım her yerde ESPANYOL taraftarı. Meğersem yeni stadları oradaymış. Espanyol ve Barcelona takımları katalan oldukları için Madrid-Barça kadar rakiptirler birbirlerine. Hemen garip bakışlar attılar bize. Polisde turist olduğumuzu anladı ve barcelona çantasını örtmemizi istedi.

New Yorkda 5 yıl yaşadım. Mustang bir arabam vardı. Bronxa gittim. İnanırmısın arabamda kaç tane çizik gördüm.

Yine Amerikada bi arkadaşın yanına gittim. Siyahi insanların mahallesi. Neyse çıktım oradan. Herkes aslında iyi fakat mutlaka yamuk insanlar oluyo. Adamın biri geldi bana küfür edip vurdu sonrada kaçtı.

Çoğu dediğin şey Türkiyenin değil dünyanın sorunları.

Türkiyenin ekstra sorunları var yalnız orası ayrı tabi.

O sorunlar diğer ülkelerde olsa inan bizden daha beter davranırlar.

• quote:

The Melancholy Tower

Kaleyi içten fethetmeye çalışıyorum.Sus çaktırma.Yarında okul var.Ha bu arada Balla sütü karıştırırsan b12 vitamini sağlarsın bununda kemiklerine etkisi büyük olur.

Yarın okuluna gidecek olan sensin 10lincoln10.
  • Hay ağzına bin sağlık kardeşim. Harika tespitlerin, futbolu yönetici sınıf toplumu yönlendirmek için kullanıyor zaten. Şu son yaşanan süreç bunun bir ispatıdır.
  • quote:

Önce şunu yazayım.Önce cuvaldızı kendi takımdaşlarıma batırayım.Uzatmada eğer oyun durarsa oyun kaybolan dakika kadar uzar.Mantıken zaten böyle birşey olmaz ise ben 90 dakika bittiği an yere yatarım futbolcu olsam nasıl olsa uzamıyor.Adelem çekti der yatarım sonra bir degajla uzatma biter.

Ne bu biliyor musunuz ?

sezon başındaki gs maçını hatırla okadar maç durdu hakem 3 dakika uzatma verdi 2.dakikada maçı bitirdi,aradaki fark bu işte,Türk futbolundaki hakemler fener yanlısı Gs karşı düşmanlıkları var

• Zaten sadece Türkiye değil sorun.Heryerde sorun farklı.İngiltere Holigan ülkesidir zaten onu ayrı tut.

Amerika'da ırkçılık heryerde var.Ama NBA maçlarını izle bakalım stat sahayla iç içe.Futbolda öyle birşey yapsan Felipe Melo'nun Karaciğeri Alex'in böbrekleri Quaresma'nın Safra kesesini klüpler müzeye kaldırır artık.

Futbolla insanlar yozlaşıyor.Nefret duygusu aşılanıyor.

Al işte en basit örneği bu konuda.

Fenerbahçe haklı bugün dedim diye Galatasaray'lılar hain ilan ediyor.Yarın Fenerbahçe haksız desem bu sefer gelip çekemiyor diyecekler.

Bu kafada adam her yerde var.Kahvede Okulda İş hayatında her yerde.

Düşünemeyen Özgür köleler.O Yüzden ekşi sözlükte en çok izlenen diziler başlığına yazılan dizilerin 100 de 90 ı yabancı.

O yüzden Türk giyim kozmetik markası yok denecek kadar az.Olanlarda diğerleri ile baş edemiyor.

Niye böyle oluyor ?

Elin Alman'ı kendi ülkesini koruyor.Bizimkisi Yeriyor.O yüzden Adidas Derrick Rose'a 250 milyon dolar sponsorluk ücreti verebiliyor.Bu yüzden Adidas.

Şu ülkede Kahrolsun kapitalizm diye bağıran Nike ayakkabılı insan gördüm ben.Daha ne söylenir ki artık buna ?

• garcibaba

arkadaşım yarım saattir kendimi yırttığım yer bu anlatmak istediğim şey bu.

Sen diyorsun ki hakemler Feneri kayırıyor 3 dakikalık uzatmamız bize 2 onlara 6 oluyor.

Adamlarda diyor ki Galatasaray habire penaltı alıp duruyor.

Aradaki holiganlık bu işte.

Bir Allah'ın kuluda Gilardinho çakması Burak Yılmaz'ın atlayışına birşey demiyor.

Çünkü o FB yada GS oyuncusu değil.Şampiyon olma ihtimali uzak bir takımın futbolcusu.

Ezeli rakip forması giymiyor.Olay bu kadar basit.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.