Şimdi Ara

Sigarayı Bırakıyorum >> Başarıcam Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar günde 1 paket felan içiyordum. 2 seneye yakın zamaandır da içiyorum bu mereti. özellikle yanında ice tea ve nescafeyle iyi gidiyo cidden içerken bi keyif veriyo. ama madalyonun diğer yüzü var. sigaraya başlamadan önce daha hayat doluydum ve cinsel olarak daha istekli arzuluydum. sırf bunlar bile bırakmama sebep. bakalım yaklaşık 2 buçuk saat oldu 08.30 da uyandım ve sigara içmedim. canım istiyor ama direnmem lazım bana önereceğiniz şeyler varmı

edit 1: saat: 14.50 ve zorda olsa içmeden bu saate kadar durabildim. ilk saatler daha zordu sanki şu an biraz başım ağrıyo gibi. bugünü atlatırsam sonrası daha kolay sanki

edit 2: saat: 18.06 oldu ve hala içmedim ama istek var içimde özellikle bişey içerken sigara olmadan hiç bi tadı olmuyor. şu an ot gibi hissediyorum hayat boş gibi. ama direnebildiğim kadar direnicem

edit 3: dün akşam saat 22.00 gibi 1 tane içtim yatana kadar toplam 3 tane içtim. Bugün şu saate kadar hiç içmedim ve şu an içme isteği yok dünkü gibi krize girmedim şu an gayet iyiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 13 Mayıs 2016; 11:53:35 >

• Abur cubura yüklen, dışarıda naneli şeker taşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=38787811

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım beynini yönetebiliyor musun. Aklında bitiyor her şey.. 40 gün civarı zaman geçtiğinde vücudundaki nikotin tamamen temizleniyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafası Bozuk Bir Para* -- 12 Mayıs 2016; 11:05:38 >
  • kürdan, sakız veya çekirdek iş görüyor.

ha bir de beyinde bitecek önce dostum, bağımlı olmadığını kendine kabul ettireceksin ya da gerek olmadığını..

aslında sigara bir bağımlılık değil, artık reflekse dönmüş bişey bunu farkettim. bağımlılık bence apayrı bi olay ama sigarayı genelde muhabbette yakarken, çayla birlikte yada yemekten sonra yakarken bi süre sonra artık alışkanlık haline getirdiğimizde arar oluyoruz bunları her yaptığımızda. bu refleksi yok ettiğinde bırakmış olacaksın. şimdiden kolay gelsin
  • 88. günüm ve hala canım cuğara istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

88. günüm ve hala canım cuğara istiyor

10 ay oldu halen ara ara canım istiyor aga
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zor iş allah kolaylık versin. Sigara içilen ortamlardan uzak durmak gerek. Ben bi kere denedim. Kuzenle kafeye girtik kahveyi içemiyorum sigarasız ayaklarım titriyordu. Dedim kalk gidelim. Evde içemediğimden istekte gelmiyor. Eve döndük biraz rahatlamıştım ama dışarı çıktıkça sigara içesim geliyordu heryerde sigara görmeye başlamıştım. Para bulunca ilk işim paket almak olmuştu. Okulda içmeyeni dövüyorlar gibi herkes tüttürüyor. Dayanamıyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    Valla sigara benim cinsel arzumu azaltmadı, ama ileride de azaltmıcak diye garantisi yok. Hayırlı olsun bende 8 senedir içiyorum sigara heralde. Bırakmayı düşünüyorum.

edit: 8 sene nedir aga ? bırakıyorum nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 12 Mayıs 2016; 11:38:30 >
  • elektrinik sigara olabilri
  • çay iç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat: 14.50 ve zorda olsa içmeden bu saate kadar durabildim. ilk saatler daha zordu sanki şu an biraz başım ağrıyo gibi. bugünü atlatırsam sonrası daha kolay sanki
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38787811//tm.htm#38787811 bu konuyu okumadan bırakmaya çalışma. o videoyu izle çok büyük etkisi oluyor. sigara içen birisini gördüğün zaman ona aptal demekten kendini alıkoyamıyorsun (:
  • Bu yazıyı oku
    www.incisozluk.com.tr/w/hayatınızı-kökten-değişterecek-olan-şey/sahibi/1/

• Sigarayı bırakmanı kutlamak için bir sigara yak

• Sigara içmemen gerek

• rahatlıkla bırakabilyorum ben. 3 ay bıraktım sonra yine başladım sonra 6 ay bıraktım yine başladım. en son 1 ay bıraktım yine başladım. mesela lisede giriş ve çıkışta öğle arasında içiyodum. ritüel gibi bi şeydi. üni ye geçtim derse girerken çıkınca içmeye başladım. şimdi sahile geliyorum yakıyorum. hani derler ya sigarayı niye içiyosun bence derdimi azaltıyor. çıkarken ki duman içimden çıkan sinir üzgünlük veya kırgınlık gibi. rahat olduğum dönemlerde de mutluluk mesela. oltayı atıp sigaranı yakıyosun zaman geçiyor veya. dumanı olmasa içmezdim ben. bunu da soranlar oluyor çünkü dumanı olmasa içer miydin diye

• 2 sene önce başlayan birisi için günde 1 paket çok bence.Ben içmeye başlayalı daha fazla oluyor(düzenli olarak yaklaşık 5 senedir herhalde).1 paket 3 gün gidiyor.Tatilde 1 hafta boyunca evden sadece yürüyüş yapmak için filan çıktığım olmuştu.O zamanlar 1 hafta gidiyordu paket.
  • saat: 18.06 oldu ve hala içmedim ama istek var içimde. özellikle bişey içerken sigara olmadan hiç bi tadı olmuyor. şu an ot gibi hissediyorum hayat boş gibi. ama direnebildiğim kadar direnicem
  • dün akşam saat 22.00 gibi 1 tane içtim yatana kadar toplam 3 tane içtim. Bugün şu saate kadar hiç içmedim ve şu an içme isteği yok dünkü gibi krize girmedim şu an gayet iyiyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.