Şimdi Ara

Sigaranın yoksunluk etkileri ne zaman geçer.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
27.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 gün önce sigarayı bıraktım. Hala yoksunluk çekiyorum. Ne zaman geçer bu.

• Up. Ya Taviyesi olan yok mu? Nasıl dayanırım buna. İçmek istemiyorum.
  • kardeş sigara iç gitsin ya bosver bırakma
  • Kardeş iyi birşey değil biliyorsun. Zaten 1 yıldır içiyordum. Zararın neresinden dönersen kârdır.
  • bi sigara yakıp cevabımı yazarkene yapıcak bişey olmadıgını söylemek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: WestroN_07

bi sigara yakıp cevabımı yazarkene yapıcak bişey olmadıgını söylemek istiyorum

Çok iyi örnek oluyorsun.
  • Bak arkadaş bazen vucüt sana sanş tanıyor. Zerre sigara isteği duymuyorsun. Daha önce olmuştu 4 gün içmedim. 2. sefer oldu 8 gündür içmiyorum. Bunu devam ettirmek istiyorum. Sigara teslim olmak istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş başka şeyler düşün. sen zaten denizi geçmişsin derede boğulma. 1 haftayı geçtikten sonra olay bitmiştir. iç diyenleri de hiç hesaba alma. ben de içiyorum ama bırakacağım muhtemelen.
  • Bir fikrim yok. Ancak up.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

kardeş başka şeyler düşün. sen zaten denizi geçmişsin derede boğulma. 1 haftayı geçtikten sonra olay bitmiştir. iç diyenleri de hiç hesaba alma. ben de içiyorum ama bırakacağım muhtemelen.

1 ayı geçmedikçe bu iş bitmez tamamen
  • Heç bıraqmadım bıraqırsam da 5 gün bırakmıştım
    Ama bıraktıktan sonra ilk sigaranın zevkini başka heç birşeye deqişmem o baş dönmesi AHHH.d:D.D.
    Yeniden başLa derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

Heç bıraqmadım bıraqırsam da 5 gün bırakmıştım
    Ama bıraktıktan sonra ilk sigaranın zevkini başka heç birşeye deqişmem o baş dönmesi AHHH.d:D.D.
    Yeniden başLa derim

Tahrik etmeyin beniii....

• Arkadaşım Sigarayı Bırakmak İstiyorsan Yanlış Yerde Yanlış Topic Açmışsın.Tahrik Edenlerde Uyarı Alırlar Heralde..
  • Yok . Burda sigarayı bırakan baya kişi varda. Onların tecrübelerinden faydalanmak istemiştim.
  • Ben yeni yıla dumansız girmeyi düşünüyordum, başlangıçta başarılı da sayılırdım ama 10. gün pes ettim. Gel sende eziyet etme kendine yak bir tane. Ayrıca sigarayı bırakmanın tek bir yolu var...
    Hiç başlamamak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirmehmed -- 7 Şubat 2009; 20:00:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Yok . Burda sigarayı bırakan baya kişi varda. Onların tecrübelerinden faydalanmak istemiştim.

ya babam bıraktı bi gecede 1,5-2 yıldır hiç içmedi (bnde bırakcam inş bi ara)
    bi gecede anında bıraktı paketide attı ama kilo aldı 5-10 kilo civarında
    kendini oyalayacak bişiler yap
  • Sakın başlamaaaaaAA!!!! Dayan işte bırakmışsın okadar gün içmemişsin. Düşünme sigarayı, aklına gelse bile sana verdiği zararı aklına getir
  • TEKRAR BAŞLA iç iç sigara = c vitamini
  • Ben sigarayı merak edip denedim sonuç bi baş dönmesi..
    Sonra dedim bu sigaradan ne anlıyolar sadece zehir dedim.
    Hazır içimiyoken sakın başlama.

Bir şey duydum ne kadar doğru bilemem.
    İzmariti su dolu bi bardağın içine koyup sabah aç karnına içince sigaradan tiksiniyomuşun.
    Bi kere dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _3RC4N3R_ -- 7 Şubat 2009; 20:02:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caner91

Sakın başlamaaaaaAA!!!! Dayan işte bırakmışsın okadar gün içmemişsin. Düşünme sigarayı, aklına gelse bile sana verdiği zararı aklına getir

Zararını düşünmüyom da. Sigaraya vereceğim parayla yapacaklarım aklıma geliyor. Daha da kızıyorum sigaraya.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.