Şimdi Ara

Sigaranın yoksunluk etkileri ne zaman geçer. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
27.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dişim ağrıyor diye sigrayı açıp içindeki tütünü koymuşlardı dişime yaklaşık bir yıl önce bende yanlışlıkla yuttum halaaaa tiksiniyorum denesene
  • Benim anlamadığım genelleme yapmak istemiyorum ama bugüne kadar ne kadar doktora gittiysem çoğu doktor içmekte.
    Dipnot:Bende içiyorum malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WestroN_07

bi sigara yakıp cevabımı yazarkene yapıcak bişey olmadıgını söylemek istiyorum

ulan bi insan bu kadar lanet olabilir adm ne dior sen nasıl cvap veriorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

Sigara kullanımı sonucu akciğer kanseri bir akciğerin görüntüsü:
     Sigaranın yoksunluk etkileri ne zaman geçer.

ceviz değil mi la o

kimi kandırıonuz siz bildiğin cevizz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekodz -- 7 Şubat 2009; 23:01:34 >

• bak şimdi sigarayı bırakmak için ben bu üçünü denedim bende işe yaradı sende işe yarar mı bilmem ama denemeye değer
    madde 1 canın sigara isterse olips mentol at ağzına bir tane
    madde 2 canın yine sigara ister ve olips mentol seni rahatlatmazsa gir bir kuruyemişciye 300gr çekirdek al çekirdeği yerken sigarayı düşünme başka şeyler düşün ve mümkünse sahilde felan yürü sahil olması şart değil maksat yürümek
    madde 3 bu maddeler işe yaramazsa gir bir alışveriş merkezine zaten orda içmek yasak eğer içersen 62 lira ödüyorsun o 62 lirayı ödedikten sonra bir daha sigara paketine dokunamassın

bunlar sana sigarayı bıraktıramıyorsa sen bi ömür sigarayı bırakamassın
  • Forumda paylaşılmıştı şu kitabı oku belki işine yarar.
    http://ra-p-ids-h-ar-e.com/files/195273634/sigara.pdf.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekodz

quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

Sigara kullanımı sonucu akciğer kanseri bir akciğerin görüntüsü:
     Sigaranın yoksunluk etkileri ne zaman geçer.

ceviz değil mi la o

kimi kandırıonuz siz bildiğin cevizz.

Ahanda bi deli burda

• quote:

Orjinalden alıntı: SIRLI

Ben yeni yıla dumansız girmeyi düşünüyordum, başlangıçta başarılı da sayılırdım ama 10. gün pes ettim. Gel sende eziyet etme kendine yak bir tane. Ayrıca sigarayı bırakmanın tek bir yolu var...
    Hiç başlamamak...

Gelin siz kendinize eziyet etmeyin. İçmeyin şu zıkkımı! Leş gibi kokuyorsunuz, kokutuyorsunuz etrafı. Havayıda kirletiyorsunuz. Bir haftayı geçtikten sonra gider o his. Bir sürü arkadaşım bıraktı 1 haftadan sonra duymuyormuşsun.
  • Bende azalttım ama bırakmayı şuan için düşünmüyorum, günde 1 veya 2 tane içiyorum. Arkadaşlarla takılırsam anca 4-5 tane içtiğim oluyor. Veya bara cafeye fln gidilirse 6-7
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

Bende azalttım ama bırakmayı şuan için düşünmüyorum, günde 1 veya 2 tane içiyorum. Arkadaşlarla takılırsam anca 4-5 tane içtiğim oluyor. Veya bara cafeye fln gidilirse 6-7

sen içici değilsin ki

ztn snn gibilere uyuz oluorum haftada 1 tane içerler öksürmemek için kendilerini zor tutarlar
    sonra yanıma gelir 'of ya şu zıkkımı bırakamıorum' vs havalarına girer.

NOT:Sigara içmek kimseye bir popülarite kazandırmaz.Lütfen arkadaşlarınıza kendinizi yarandırmak için veya kendinizi farkettirmek için içmeyi denemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Kardeş iyi birşey değil biliyorsun. Zaten 1 yıldır içiyordum. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Oyalanacak Başka Birşeyler Bulman Gerekiyor Sigarayı Kafandan Silmen Gerekiyor 2-3Saatligine Silersin Sonra Gene Gelir Gene Oyalanırsın İşte Bole Bole Geçer Diye Umuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Sigarayı bırakmak ve unutmak tamamen piskolojik.
    Nefsin kuvvetli ise kolay oludr.
    Şöyle düşün, ben bu zıkkımı alıp içiyorum, para vererek kendimi zehirliyorum.

Sana yenilmicem diye kendini motive et çoğu zaman

psikolojik fln değil
    bazı hormonlar var sigaranın içindeki maddeleri alınca uyarılıyor
    içmeyincede uyarılmak istiyor ve vücudu sigara içmeye zorluyor

Bende bir müddet sigara içtim en az arkadaş kadar.
    Ve olayı beynimde bitirerek bıraktım.

İsterse yapabilir. 1 yıldır içiyormuş zaten büyük tiryaki değil en azından.
    Herşey byinde biter.

• yanında sıgara ıctılermı sımdı sana miss gıbı kokuyordur

off yemekten sonrasını dusunsenee
  • Çekirdek çerez filan ye.
    Bırakmış olsam bile akşamları çay içerken insan özlüyor sigarayı.
  • Ben 8 senedir içiyordum,bırakmayı defalarca denedim.
    Bırakmanın en kesin yolu ortamını değiştir sigara içmeyen insanlarla takıl.
    Lisede bütün arkadaş grubum içiyordu,bırakmayı her denediğimde o lise tuvaletinde içilen sigara,onun muhabbeti tatlı geliyordu her tenefüs gidip içiyoduk.
    Sonra muhabbetine,geyiğine derken resmen başladım artık vücudum da ihtiyaç duymaya başladı.
    Üniversiteye geldiğimde artık günde 1.5-2 paket içer oldum.Çünkü evimizde sigara hiç sönmüyordu.Birisi söndürüp,başka arkadaş yakıyor..Sürekli alkol muabbet makara falan içiliyodu yani..Daha doğrusu içmek için bahane yaratıyodu insan

Yemeküstü iç,yemek öncesi iç,kolayla iç,fantayla iç,sabah kalkınca iç,kahvaltı çayıyla iç,kahveyle iç,otobüs molasında iç,tenefüste iç,birayla iç,rakıyla iç,sınav zamanı içme adeta ye sigarayı,stres yaptın iç,neşelendin iç,bunu okurken bile iç,filmde gördün biri yaktı iç,bayramda iç,üzüldün iç,deniz manzarası gördün iç, cafeye oturdun hemen iç,barda devamlı iç,seviştikten sonra mutlaka iç,maç izlerken iç,kağıt oynarken iç,pes oynarken iç,msnde sabahlarken iç,tuvaletin çabuk gelsin diye iç,denizden çıktın hemen iç,halı saha maçından çık iç,karşındaki yaktı iç,...

Velhasıl kelam kliniklere gittim,terapilere gittim yok arkadaş bırakamıyorum..

En son artık üniversite bitince,sigara içmeyen insanlar daha fazla oldu etrafımda,yaşadığım evde de içilmiyor dolayısıyla bende içmiyorum.
    Bu benim görüşüm,bence ortam sigarayı bırakmaktaki en büyük etkendir.Tamam,bilimsel bir yönü var vücut ihtiyaç duyuyor ama her ihtiyaç duyduğunda yerini dolduracak birşey bulursan,ve etrafında fazla çeldirici yoksa bırakmaya o kadar yaklaşıyorsun

Sözlerimi kurtlar vadisinden bir diyalogla noktalıyorum,

Elif ile Ali(Daha polata dönüşmeden) doktora gidiyorlar.Alinin ciğer filmi çekiliyor,doktor alinin sigara içmemesi gerektiğini söylüyor ve...

Elif:Ali bak doktor bey de söylüyor daha ne kadar içeceksin şu sigarayı!
    Ali:Benimle yanıp kül olacak başka birşey bulana kadar..

Herkese saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingraper -- 8 Şubat 2009; 0:33:57 >

• http://rapid share.com/files/180180669/sigara.pdf

buyur arkadaşım şiddetle tavsiye ediyorum. kafandaki tüm soruların cevabı burda
  • Sigarayı bırakmanın en güzel yanı, yeniden başlandığında yakılan ilk sigaradan alınan keyiftir.
  • İsterse paketin üstünde içersem sülalemi öpün .... yazsınlar nikotin bağımlılığı ile yine içilecek

Sigara uyuşturucudur.Güçlü bir uyuşturucu.Üstünde ana bacı küfür yazsada bağımlı bırakamaz.Daha doğrusu vücuduna hükmedemeyen bırakamaz. Bırakmak isteyen hiçbir ilaç vb. kullanmadan bırakabilir fiziksel olarak bir engel yoktur ama o nikotinin vücutta edindiği yer yok mu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.