Bildirim
Sigara önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Winston blue
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 29 Mart 2016; 17:47:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
parliament night blue -
Marlboro touch blue yazmamışsın bir de onu dene. -
quote:
Orijinalden alıntı: CBGB omfug
Marlboro touch blue yazmamışsın bir de onu dene.
Bunu yazmaya gelmiştim.
-
American sprit tütün 25 gram
Rızla mavi renk
Filtre
Bu urun sana 2 hafta gider , en kaliteli ve diğer markalara göre daha zararsız olan sigara ürünü, mantıklı düşünen adam sarma tütün içer , hem cebine tasarruf hemde bi nebze sağlığına
quote:
Orijinalden alıntı: CBGB omfug
Marlboro touch blue yazmamışsın bir de onu dene.
Onu cok ictim haftada 3-4 paket iciyorum touch blue yu 2 ay kullandim gercekten super.
konu kilit arkadaslar. baska sigara bana gore degil aldim blue ice iciyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: raydric
Rızla mavi renk
Filtre
Bu urun sana 2 hafta gider , en kaliteli ve diğer markalara göre daha zararsız olan sigara ürünü, mantıklı düşünen adam sarma tütün içer , hem cebine tasarruf hemde bi nebze sağlığına
25 gram tütün 2 gün gider max. -
Camel soft güzel. Marlboro red'in yavrusu ve biraz daha hafif. Param marlboro red e yetmezse direk onu alıyorum. Ama tabi zevk işi bu herkesin sevdigi sigara farklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Davidoff slim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kağıda çay sar iç -
quote:
Orijinalden alıntı: Eisenmate
quote:
Rızla mavi renk
Filtre
25 gram tütün 2 gün gider max.
Gunde 10 adet iciyorum , ince arabic paper sarip iciyorum oyuzden benim icin fazla gidiyor urun , yeni basliyaar icin sarmasi zor olup kalin saracaktir oyuzden yeni baslayan birisi 25 gram tutunu 2 haftaya yakin rahat icer
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Saman çöpü sar iç
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Eisenmate
quote:
Rızla mavi renk
Filtre
25 gram tütün 2 gün gider max.
Gunde 10 adet iciyorum , ince arabic paper sarip iciyorum oyuzden benim icin fazla gidiyor urun , yeni basliyaar icin sarmasi zor olup kalin saracaktir oyuzden yeni baslayan birisi 25 gram tutunu 2 haftaya yakin rahat icer
ben 100 gram küba alıyorum 1 hafta gidiyor.
1 paket sigarada 17-19 gram tütün olur. -
gürcü marlboro
Camel Soft.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
uzak dur. ileride çok iyi anlarsın -
İçme vaper ol
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X