Şimdi Ara

Sigara icmek disarda da yasak olmalı (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
37.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakın Size Verdiğim Son Cevap Bu Olsun 2 Saattir Diyorum Ki Ben Ne Senin Fikrin Saçma Dedim Ne de Karşı Çıktım Haklısın Zaten Şimdiye Kadar Haksızsın Demedim ki Bir Emojiden Bunu Çıkartıyorsan Eski Sevgilimden de Betersin. Tekrar Şu Egzoz Meselesine Gelirsek Sigara Dumanına Bu Kadar Sinir Olmanız Sizi Çevreci Sanmama Yol Açtı Fakat Öyle Değilmiş. Sizinle Dalga Geçme Gibi Bir Niyetim Yok Olsa AĞLA Diyip Geçerdim Pek Sorun Olmazdı Benim İçin. Herhangi Bir Mesajda Atarlı Konuşmadım Konuşsam Diyeceğim Şey : Ya Bune Salak Saçma İş Yapmayın Olurmu Böyle Saçmalık Veya Daha Kötüsü Olurdu O Yüzden Lütfen Mantığınızı Kullanın Lütfen İyi Günler
  • zaten pasıf ıcıcıyız abı ya cıdde metrobuste duraklarda orda burda yolda gerçekten ıcmeyın ya
  • Bence de komple yasaklansın. İçenlere de ceza yazılsın...
  • chalap kullanıcısına yanıt
    helal olsun nihayet birisi şu sözü söyleyebildi

ya arkadaş orada içilmesin burada içilmesin demenin alemi nedir ,komple yasaklansın ki ülke olarak kurtulalım şu beladan
    ilk başlarda içenler biraz sıkıntı çeker ama kısa süre sonra sıkıntıları azalmaya başlar
    ve her şeyden daha önemlisi ise ,bundan sonraki nesil bu illetle hiç tanışmamış olur
  • İnsanları isyan ettirip en sonunda esrar marihuana vs. serbest olsun diye gösteri yaptıracaklar sanırım. Milletin sigarasina bile karisiliyor içkisine karisiliyor sex yapmasına karışılıyor sırada ne var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaranın merkezinde kızılayda nefes alamaz olduk bu sorumsuzlar yüzünden,yürüyerek sigara mı içilir lan?.
    her şeyin bir adabı var.
    Japonya gibi sigara içilen odalara girip birbirlerini ek olarak bol bol zehirlemeliler.
  • Bakanlıktan direk yazı geldi evde içmem yasaklanmış yazık oldu yeni pakete
  • Sana, bana haksızsın diyen yok. Sen yazdıklarının farkında değilsin, şimdi gelip kıvırıp da "Ben sana karşı çıkmadım." diyorsun. O kafasını duvara vuran emojiyle bayağı bir karşı çıkmamışsın. Haklısın. Eski sevgili falan filan geç bunları, boş yapma. Burada atılmış bir trip yok, gayet geçerli ve mantıklı bir yerden tespit yapıyorum. Yazdığım şeye sinir olarak orada kendini de kastettin, karşında çocuk yok senin. Eski sevgilime benziyorsun falan diyerek manipüle edemezsin beni. O değil de baştan dümdüz ufak yazarken sonra kıvırdığın zaman tamamen değiştirmişsin yazış tarzını. Her kelimeye büyük harfle başlamışsın. Yani bu bile kıvırırken yaşadığın psikolojik değişimi gösteriyor, sen ne anlatıyorsun? Yoo çevreci falan değilim, ben bana olan zararla ilgilenirim. Çevre umurumda değil. Ha her ne kadar çevrenin de dolaylı olarak zararı olabilse de direkt olmadığı sürece önemsemem. Off, ağla deyip geçerdim diyor. O en beteri zaten. Öyle yaparsan kendi kaliteni göstermiş olurdun zaten ki ben benimle dalga geçtiğini düşünmüyorum zaten, sadece kıvırıyorsun. Merak etme ben zaten gayet mantığı kullanan biriyimdir.
  • İnsanların içkisine ve seks yapmasına karışılmıyor. Biz sadece açık alanda sigara içilmesine karşıyız. İçkiye ve sekse karşı olanlar bu durumu manipüle edip, insanları sigaranın yasaklanmasına karşı teşvik etmeye çalışan tipler.
  • Sigara yı ve alkolu komple kaldırsınlar yasaklısin sigara ve alkol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PALA GÖZLÜKLÜ -- 30 Kasım 2018; 17:22:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • üstelik sigara komple yasaklanırsa esrar kullanımı da zorlaşır ,adamlar sigaranın içine esrar koyup sigara içiyor gibi içiyorlar

sigaranın komple yasaklanmasını istemeyenler ,oradan gelen çok büyük paraların yok olmasından korkan kişilerdir
    lafa geldi mi ab. şöyle abd. şöyle diye göklere çıkartılır ama bakın oralarda dahi komple yasaklamıyorlar ,yasaklamak yerine bir ot parçasına çok yüksek vergiler koyup büyük gelir elde etmek peşindeler

plastik poşetler çevreyi yok ediyor diye yasaklamalar getiriyorlar ama nedense insana çok büyük zararı olan sigara komple yasaklanmıyor

sigara-alkol-kumar ve kadın ticaretine hayır
  • @kanoxxx81 Bu arada bazı postlarımız silinmiş sanırım. Neyse yazacağım son bir şey var. Sen çocuk mu kandırıyorsun? Hem sigara içenleri ölümüne savun hem sinirli emojiler at sonra da bon sozo korşo bor şoy soylomodom. Pardon da birader sen çocuk mu kandırıyorsun. Mesele sadece kullandığın emoji değil, sigara içenleri ölümüne savunman.
  • Kesinlikle yasak olmalıdır. Buraya roman da yazsan destan da yazsan yasaklanmalidir.
    Benim özgürlüğümü bitirdiğin an o alanda özgürlükten bahsedilemez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Motor egzozu yetmedi gelmiş çevreyle kıyaslıyor kendini adama bak.

Sigaranın yasaklanmasıyla esrar kullanımının zorlaştırılmasının bir ilgisi yok. Sigara yasaklanır, çarşafları satılır kimse de karışamaz. Kılıfını uydururlar. Ayrıca esrar o kadar da zararlı bir şey değil. Yani bir uyuşturucu gibi değil. Ancak sigara kadar zararı vardır veya bir tık daha fazla ama sigara gibi bağımlılık yapma ihtimali yok ve kafası çok güzel diyorlar. Hatta birçok hastalığın tedavisinde bile kullanılıyor. Yararları da var. Sigara gibi değil. Esrar dediğin şey bir bitki.

Ulan ne alaka. Ben de mi sigaradan para kazanıyorum. Adamlara açıklamasını yapıyoruz ama anlamıyorlar. Nato mermer nato kafa. Ben sigaranın parasıyla ilgilenmiyorum. İçen içsin, özgürlüklerin kısıtlanmaması taraftarıyım. Kimse kimsenin ne yaptığına karışamaz. Sanane adam sigara içiyorsa, seni geren ne? Çevrende içen varsa kafasına vura vura içirtme kardeşim, sırf sen insanların sigara içmesini istemiyorsun diye içmeyecek mi millet. Nasıl bir zihniyetiniz var anlamıyorum ki. Bazı tipler de sigarayla karakter analizi yapıyor. Yok efendi adam sigara içmez, sigara içen adamı sevmem bilmem ne diye. Evet gerçek hayatta efendiyimdir, sigara da içmem ama bu tamamen oturma organından uydurma bir düşünce.
    Ya niye sigarayı yasaklasınlar? Biz AB şöyle ABD şöyle diyorsak medeni ve özgürlükleri kısıtlamadığı için diyoruz, insanların sağlığını düşünüp, tercihlerine burnunu soktuğundan dolayı değil. Hem olayı tamamen yanlış anlamışsın hem de çok haklı ve söylediklerin mantıklıymış gibi zırvalıyorsun. Adam vergi alıyorsa vergisine bakar. Kimseyi de keyfinden etmez. Sen istediğin kadar yasakla, kaçak yollardan bir şekilde onu oraya sokmasını başarıyorlar zaten. Ha tabi bu ABD'de ne kadar mümkün olur bilemem.

Çevrenin aklı ve seçim tercihi olmadığından olabilir mi aynştayn? Sen sigara içiyorsan bireysel olarak kendine zarar veriyorsun. Senin içtiğin sigara kendine zarar. Eğer sen yok ben kendime zarar vermeye devam edecem diyorsan seni kimse durduramaz. Durdurmaya hakkı da yoktur zaten, senin hayatın, senin kararın. Hani bu intihar etmek gibi bir şey de değil, intihar edecek olsan herkes engel olur ama sigara misal atıyorum 80 yaşında öleceksen 65-70 yaşında ölmeni sağlıyor. Çok da büyük bir şey değil. Yine yeterince uzun yaşıyorsun. Ama çevreye zarar verdiğin zaman bundan orada yaşayan herkes ve dolaylı yoldan dünya etkileniyor. Kişiler ölür, dünya kalır. Hani ben de pek sallamıyorum dünyaya ne olacak, gelecek nesillere ne olacak olayını falan ama bunu gerçekten önemseyen ve bunun için çabalayan, gelecek nesil için güzel bir dünya bırakmak isteyen insanlar var. Benimse umurumda değil. Çevre gibi birçok insanı kapsayan bir yer ile bireysel olarak kendini kıyaslayıp, çevreye ve kendine verilen zararı kıyaslayıp burada mantıklıymış gibi argüman sunmaya çalışmışsın bir de. Şaka gibi. Hayır sen sigara içince diğer insanlar bundan etkilenmiyor(pasif içicilikten bahsetmiyorum, yalnız başına bir yerde içtiğin zaman ki sen her sigara içtiğinde ondan her bir insan da etkilenmiyor, belli insanlar etkileniyor) ama sen çevreye zarar verdiğin zaman bundan diğer insanlar da etkileniyor. Fark bu. İşte bu yüzden AB ve ABD çevreye zarar verdiği için plastik poşetlere yasaklamalar getiriliyor. Çünkü senin içtiğin sigara ile kendini öldürmene benzemez bu. İnsanların çocuklarına ve torunlarına zarar veriyor. Bak aynı şeyleri tekrar tekrar yazdım. Hem başta hem de sonra bir daha yazdım ki iyice kafana kazınsın diye. Çünkü kendimi yeterince ifade edememişim gibi geldi. Sonra da diyorsun ki bu forumda ak troll bile olduk. :) E trollsün birader, hiç kusura bakma. Trollük yapmıyorsan, ciddiysen bile ki bu daha vahim yine trollsün. Tam troll kafasıyla savunuyorsun bir şeyleri.

Sigara-alkol-kumar ve kadın ticaretine evet. Eğer bunların yasaklanmasını istiyorsan yallah Arabistan'a.
  • Sigara içmek açık alanda da yasaklanabilir aslında. Dünya genelinde bunun örnekleri mevcut. Sigara odaları yapılabilir.

Salt Lake City havaalanı, Utah, ABD:

Sigara icmek disarda da yasak olmalı

Denpasar havaalanı, Bali, Endonezya:

Himeji tren istasyonu, Hyogo prefektörlüğü, Japonya:

Akihabara, Tokyo, Japonya:

Japonya'da merkezi yönetim yerine özerk prefektörlük sistemi mevcut. O yüzden her prefektörde aynı yasa mevcut değil. Örneğin Tokyo'da kalabalık bir kaldırımda yürürken sigara içmek yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon88 -- 2 Aralık 2018; 8:18:38 >
  • DemonHand D kullanıcısına yanıt
    terbiye sınırlarında yazanları şikayet etmiyorum dedim ama artık haddi fazlasıyla aştın
    şikayet edince sızlanmaya başlarsın şimdi

unutma her fake üyelik gerçek üyeliğine ceza olarak ekleniyor

seni blokladığımı söylememe rağmen ne diye alıntı yapıp duruyorsun ?
    tekrar üyelik alıp gelsen dahi kısa süre içinde oda deşifre olur
    bu üyeliğinde telefon onayı yok diye güvenme ,asıl üyeliğinde vardır ,o yeterli yani

ya arkadaş benim bildiğim bu bölüme telefon onaysız mesaj yazılamıyordu ,onu da mı değiştirmişler
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    aman ne güzel tüm dünyayı sigara bağımlısı yapan abd. ,şimdi günah çıkartıyor galiba ?
    tabi fabrikalarını da bizim gibi ülkelere taşıdılar ,şimdi rahatça dünyayı zehirliyorlar

peki bu insan sağlığını çok düşünen abd. de uyuşturucu kullanımı ne derecede acaba ?
    adamlar sigarayı bırakalı yıllar oldu ,artık uyuşturucu modaları var
    içki kullanım oranları ise her halde dünya listelerinde başı oynuyordur
    tabi kumar ,tecavüz,cinayet gibi konularda da liste başı oldukları biliniyor

abd. de özgürlük varsa uganda da daha fazla vardır :)
    her insanı takip eden birisinin olduğu ülke mi özgür ?
  • DemonHand D kullanıcısına yanıt
    Mantığını Kullanan Biri Süresiz Ban Yedi Hmmmm
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.