Şimdi Ara

Sigara icmek disarda da yasak olmalı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
37.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim şaka mısın? Ben bana karaktersiz dedin demedim, olayı oraya getiriyorsun dedim hatırladığım kadarıyla. Karaktersiz dedin demiş olsam neyse. Lafı böyle anlamak için işime böyle gelmesine gerek yok. Durup dururken alakasız karakterden bahsedip "Karakterini görmüş olduk." demek "Sen karaktersizsin." demekten farksız. 15 yaşında çocuk da anlar bunu. Yani sen bana dolaylı yoldan karaktersiz demiş oldun, şimdi de işine gelmediği için kabul etmiyorsun. Sözlerinin arkasında durmayı öğren.

Çifter çifter cevaplamak değil, ikidir yazdığım aynı cevap siliniyor, tekrar post atıyorum.

Silinirse cevaplayacam.

Seninle eğleniyorum sadece. Baştan düzgün tartışırken olayı sidik yarışına döndüren sensin. Yani hırs yapan da sen olmuş oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonHand -- 27 Kasım 2018; 23:20:5 >
  • DemonHand D kullanıcısına yanıt
    Sen bilirsin madem hırsından çatlama da
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Manipülasyon yapan sensin, hırslı olan benim. Anladım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonHand -- 27 Kasım 2018; 23:24:31 >
    Sorun yok deyip diğer mesajlarına da yaptığın gibi bunu da düzenlemiş başka bir mesaja dönüştürmüşsün bravo

Hırsından çatlama dedim de canlı canlı çatlıyor adam resmen
    Hırs yapmaktan bahsediyorsun ama cevap vermek için 1 saat düşünüyorsun ne iş? Mesaj editlemek de hırs oldu. Diğer mesajlarımı düzenleyip bambaşka bir mesaja dönüştürmüyorum. Genelde eksik şeyleri ekliyorum. İlk yazdığım mesajda ezikliğini iyi ifade edememiştim ve düzenledim ve bunu da kullanmaya çalışmışsın bravo. Mesajımı düzenleyip bambaşka bir mesaja dönüştürmem sorun olduğunu göstermez, yazdığım mesajdan hoşnut olmadığımı gösterir liseli. Hırstan bahsedip sürekli zorlayan sensin, ben değil. Allah'ın eziği.

Hırsından çatlama deyip içten içe hırsından nükleer bomba etkisi yaratıyor adam resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonHand -- 28 Kasım 2018; 0:39:44 >
    Kesin yaşanmıştır bu
    Yaşandı canım benim yaşandı.

Ha bu arada "Sana o lafı söylediğimi ispatlar mısın?" demişsin. SS'yi atayım hemen.

Sigara icmek disarda da yasak olmalı

Söylediğin direkt o anlama geldiği hâlde "Bana bunu söyledin." dememi kabul etmeyip "Öyle bir şey söylememiş olmama rağmen sana o lafı ettiğimi doğrudan söylemek demek lafı eğip büküp ben böyle anlıyorum çünkü işime böyle geliyor demektir." demek öyle dememiş gibi yapıp lafının arkasında durmamak, kıvırmaktır. Boş yapma o yüzden.

Bu arada neden manipülasyona başvurduğunu anladım. Yazdıklarıma mantıklı argümanlar getiremediğini anlayınca bu yoldan kurtarmaya çalıştın.

Her postta yazdığın şeyin sayısı azalıyor baksana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonHand -- 28 Kasım 2018; 1:4:27 >
    Yazılan şey sayısıyla mantıklı argüman arasındaki bağlantıyı düşünerek çok yazdığını söylemiştim.

Beni haklı çıkardığın için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

doğal hakkıymış gibi savunuyorlar bi de senin arkandan giderken sigarayı senle birlikte içmek zorunda değilim. senin izmaritlerini taş aralarında, ağaç diplerinde görmek zorunda da değilim. bi de havalı bi şekilde fırlattıklarını sanıyorlar (parmağı sıkıştırıp tek el atıyorlar yerde kıvılcım çıkıyor) efsane ötesi eziksiniz kendinizi savunup daha da rezilleşmeyin.
    Alkol de satılmasın kimse içmesin o zaman.

Yasakla bu iş çözülmez katlanacaksın kardeşş
    Hmm. O kadar manipülasyon yaparken bunu söyleyerek kendinle çelişmiyor musun?

Yazdığım her şeyi işine geldiği gibi yorumladığını söylemiştim. Yazılan şey sayısıyla mantıklı argüman arasındaki bağlantıyı düşünerek yazıyor olsam senin yaptığın gibi açıklarını arar ve sana burda 2 sayfalık yazı çıkarırdım. Zamanında yapmadığım şey değil(açık aramak değil, çok uzun yazılar yazmak). Çok şey yazabiliyor olmamın nedeni senin aksine mantıklı argümanlar sunamayacak biri olmamamdan ve yeterince mantıklı argüman sunabilecek biri olduğumu gösteriyor. Yani yazdığım her şey mantıklı, yazdıklarımın seninkilere nazaran uzun olması benim saçmaladığımı ve senin mantıklı konuştuğunu göstermez, aksine senin dümdüz düşünen pırıl pırıl bir kafaya sahip olduğunu ve benim konuşabilecek bir şeyimin olduğunu gösterir ve bunlara saçma demen bir şeyi değiştirmiyor. Beni haklı çıkardığın için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonHand -- 28 Kasım 2018; 2:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Sigara tiryakilerinin kendilerini motor egzozuyla karşılaştirmaları
    Aynen aynen diyecek bir şey de bulamıyorsun. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Bir de bu kafalara açıklama yapmaya çalışıyorsun. Neyse sigara içen tipler zaten genelde zamanında ortamda gösteriş olsun diye sigaraya başlayacak kadar bilinçsiz, çomar tipler olduğundan dolayı yetişkin olunca da o kafa değişmeyince böyle tiplerin çıkması normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Alkol de satılmasın kimse içmesin o zaman.

Yasakla bu iş çözülmez katlanacaksın kardeşş

Alıntıları Göster
    Alkolün bize zararı yok. Ki sokakta içilmesi yasak zaten. İçen evinde veya birahanelerde içiyor.

Yasakla öyle bir olur ki ama yasaklamıyorlar işte. Ben senin leş gibi kokan sigaranın kokusuna katlanmak zorunda değilim. Evet bunu yapabildiğiniz için katlanıyoruz ama katlanmak zorunda değiliz. Gelmiş alkolle sigarayı bir tutuyor ya.
  • Yere sözde 'havalı' şekilde izmarit atan insanlara saygım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında akılsız bi şekilde amele gibi sigara içen ve senelerdir bıraktı bırakalı hayat kalitesi her anlamda yükselen biri olarak yazıyorum bunları.. Zamanında ben içerken bile itinayla kimseyi rahatsiz etmemek için her türlü şeyi yapardim dolayisiyla bunlari yazarken rahatim..

Sigaralar marketlerde bakkallarda belli bir kimlik ile alınmalı.. Hem 18 yaşından küçüklerin edinmesini engellersin hemde kim ne kadar alıyor onu öğrenirsin.. Devlet sigara içenlerden "Ortamdaki temiz havayı kirletmek ve Çevredeki insanları rahatsız etmek" gibisinden ceza bedeli diye aylık 500 ila 1500 TL arası ceza kesmeli.. Az içen çok içen ona göre ayarlanmali.. Sigarayı bırakmakta zorlanan herkese Ücretsiz şekilde eğitim ve yardımcı cihazlar ilaçlar verilmeli.. Hala ısrarla sigara içenlerinde her türlü hayat sigortaları iptal edilmeli.. İnatla erkenden ölmek isteyen kezzap içsin herkes rahatlasın. Sizlerin çok bok kokan leş kokan iğrenç pislik kokan sigara tütün kokunuzu kimse çekmek zorunda degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 28 Kasım 2018; 8:34:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    ne saçmalıyorsun ya? gerçekten bu argümanla mı geldin bana? alkolü içen birinin arkasından giderken alkolde mideme iniyor mu? alkol şişeleri konusunda haklısın o biraz da milletimizin seviyesiz cahil toplum yapısından kaynaklı. sakızı da atıyor millet onu da mı yasaklayalım di mi?

özetleyecek olursak demek istediğim geber git iç bana ne? bana zarar verme de ne yaparsan yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Zamanında akılsız bi şekilde amele gibi sigara içen ve senelerdir bıraktı bırakalı hayat kalitesi her anlamda yükselen biri olarak yazıyorum bunları.. Zamanında ben içerken bile itinayla kimseyi rahatsiz etmemek için her türlü şeyi yapardim dolayisiyla bunlari yazarken rahatim..

Sigaralar marketlerde bakkallarda belli bir kimlik ile alınmalı.. Hem 18 yaşından küçüklerin edinmesini engellersin hemde kim ne kadar alıyor onu öğrenirsin.. Devlet sigara içenlerden "Ortamdaki temiz havayı kirletmek ve Çevredeki insanları rahatsız etmek" gibisinden ceza bedeli diye aylık 500 ila 1500 TL arası ceza kesmeli.. Az içen çok içen ona göre ayarlanmali.. Sigarayı bırakmakta zorlanan herkese Ücretsiz şekilde eğitim ve yardımcı cihazlar ilaçlar verilmeli.. Hala ısrarla sigara içenlerinde her türlü hayat sigortaları iptal edilmeli.. İnatla erkenden ölmek isteyen kezzap içsin herkes rahatlasın. Sizlerin çok bok kokan leş kokan iğrenç pislik kokan sigara tütün kokunuzu kimse çekmek zorunda degil..
    yani zorluyorsunuz zorluyorsunuz ama o tılsımlı kelimeyi bir türlü söyleyemiyorsunuz ,neden acaba :)

tümden fabrikaları niye kapatılmıyor ,diyemiyorsunuz ?
    zamanında içtim diyorsun ama zaten bir sigaradan alınan verginin ne olduğunu dahi öğrenmemişsiniz ,daha ne vergisi kesilecek ?
    üstelik zararlı olan bir şeyin vergisi mi olur ,bu kadar büyük zararı olan bir şeyin satışına izin verilir mi ?

diğer arkadaşına içki çok mu iyi sanki ondan niye bahsetmiyorsunuz dediğimde ,ben kokusundan mı bahsediyorum dedi
    işte şimdi sen bahsetmişsin ,peki içki içenin kokusu mis mi oluyor ,neden sigaraya olan tepkinizin binde birini içki için göstermiyorsunuz ?
    haberlerde hemen her gün sarhoş katliamları görüyoruz ama ne hikmetse içki hakkında bir tane dahi tepki olmuyor

insanları katleden içkiciler için ne düşünüyorsun ,onların sağlık sigortaları falan ne olmalı ?

banyo yapmayıp toplu taşımalarda kokarca gibi gezenler için ne düşünüyorsun ?

kusura bakma ama hiç biriniz samimi değilsiniz ,birisi nereye çekerse oradan gaz vermeye bayılıyorsunuz

özetle :sigaranın üretimi ,satışı,içilmesinin yasaklanmasını söylemeyen birisi asla samimi değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenDiamond

Neye isyan ediyorsun? Adım başı herkes sigara içiyor kardeşim, biz sizin içtiğiniz sigara dumanını solumak zorunda mıyız?

Alıntıları Göster
    zorunda değilsin zaten açık alanda içiliyor ne otobüs durağında nede kapalı alanda içiliyor sizi boğucak bir durumda değil adım başı sigara içiliyor diyorsunuz bu kadar rahatsız oluyorsanız içilen yerlerden uzak durun
    Yine benim söylediklerimi yazıyor adam ya

Kesin yaşanmıştır bunlar, kesin
  • Şaka maka sigara içenler resmen alt sınıf insan oldular.
    Her gün ezikliyolar " Orada da içmesinler, burada da içmesinler".
  • Sigara önemli bence boş ve zevki için yaşayan insanları yavaş yavaş temizliyor dünyadan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.