Şimdi Ara

Sigara icmek disarda da yasak olmalı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
37.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yav şaka mısın birader? Ben bu forumda toplamda 4 ay falan ban yedim öbür hesapta. 1-1-2 olmak şeklinde. Hep de banımın bitmesini bekledim cevap vermek için. 255 gün ban yediğim için yeni hesap açtım yoksa 3 ay da olsaydı beklerdim. Sana yalan borcum yok. Kaldı ki zaten dinç değilim şu an, istediğim şekilde de yazamıyorum yani can havliyle cevap yazmıyorum sana şu an.

Çocuk örneğinden vurmaya çalışman, örneği anlamayıp saçmalayarak çırpınmaya çalıştığının bir göstergesi. İki örneğin arasındaki farkı sorsam açıklayamayacak adamsın. Sen ne cüretle bana laf yapıyorsun? Ciddi ciddi acınacak hâlde bile değilsin. Kendini biraz geliştirmiş olsan sıradan diyebileceğimiz birisin. Ben yeni hesapta çocuk örneğiyle ilgili detaylı bir cevap vermedim. Onu da yanlış anlamışsın.

Ne olayından bahsediyorsun sen? Banlanmamdan bahsedip burnumun dikine gitmeme sallamışsın. Yani burnumun dikine gittiğim için banlandığım anlamı çıkar bu söylediğinden. Ben de diyorum ki benim banlanmam burnumun dikine gitmemle alakalı değil. Yani ortada kurabildiğim alaka falan yok. Ya da farkına varmam gereken bir olay. Güzel demagoji yapıyorsun.

Sıkıntı yok, foruma girmem 255 gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonHand -- 27 Kasım 2018; 17:36:21 >
  • DemonHand D kullanıcısına yanıt
    Karakterini çok güzel belli ediyorsun.

Daha okuduğunu anlamıyorsun, sana söylediklerim neyle alakalı da böyle bir cevap veriyorsun?

Neyse en başından beri işine geldiği gibi davrandığın için çok da ciddiye almayacağım dediklerini.

Öyle bir lanse ediyorsun ki söylenenleri sırf onu da zeytinyağı gibi üste çıkmak için kullanıyorsun

255 günlük tatilinde forumu bari rahat bırak yan çar açmış bir de bekleyemem diyor

Sıvama bölümünden tüy dikme bölümüne geçişi de yan çarınla tamamladığına göre başka bir amacın kaldığını sanmıyorum artık şu forumda
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Karakterimi çok güzel belli ediyorum? Nasılmış karakterim Allah aşkına anlatsana? Asıl sen söylediklerimi saçmalayarak çok güzel belli ediyorsun karakterini.

Ben okuduğumu anlıyorum, daha okuduğunu anlamayanın sen olduğunun farkında bile değilsin. Ben kendi yazdıklarımın da senin yazdıklarının da farkındayım. Ekstra olarak senin gibi bir kelimenin anlamına TDK'dan bakmaya ihtiyaç duymuyorum. İki kelime arasındaki farkı kendim yorumlayabiliyorum. Yani Türkçe anlama problemim yok. Ya birader bir sal ya. Daha neden bahsettiğin belli değil. Hangi söylediğinden bahsediyorsun? Veya benim hangi söylediğim senin söylediklerinle alakalı değil? Asıl sen neden banlandığımı nerden biliyorsun da burnumun dikine gitmemden dolayı banlanmışım gibi konuşup, verdiğim cevap alakasızmış gibi konuşuyorsun.

Ben işime geldiği gibi falan davranmıyorum. Benim neden ve nasıl davrandığım net. Sen işine geldiği gibi anlayıp, söylediklerimi işine geldiği gibi yorumluyorsun. Bayağı da ciddiye almıyormuşsun söylediklerimi. Kalpten inandım buna şu an.

Söylenilenleri öyle bir lanse edip zeytinyağı gibi üste çıkmak için kullanan sensin, ben değil. Ben söylediklerine cevap veriyorum sadece. Söylediklerini de saptırmıyorum senin gibi. Yok efendim kelimenin öbür anlamını alıntılamamışsın, bak asıl anlamı bu falan diye sıvayan sensin. Bir şey ortaya atıp cevap vermeyince onu anlamadığımı, alakasız alakasız işime geldiği gibi davrandığımı söyleyen sensin. Ki söylediklerinin belli bir dayanağı da yok. Tek dediğin şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun ama direkt şurda şunu yaptın diyemiyorsun.

Niye forumu rahat bırakayım? Gelip yazdıklarıma cevap verirsen sana cevap veririm. Sana cevap vermek için 255 gün bekleyecek değilim. Ben bu forumu 10 yıldır kullanıyorum. Daha foruma dün gelmiş bize posta koyuyor tıfıl.

Tüy dikme bölümünü çoktan geçip artık modernleşip foseptik sistemini getirmen gerektiğini farkettiğine göre benimle tartışmak için bir amacın kaldığını sanmıyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonHand -- 27 Kasım 2018; 17:30:4 >
    Zorlama bence daha fazla çünkü olmuyor.

Söylediklerim zoruna gidiyor ve benim güdümümde tartışmaya devam ediyorsun.

Gerçekten de karakterini anladım anlayacağım kadar merak etme.

Bak tekrar ediyorum, zorlamanın anlamı kalmadı.

İyi tatiller
    Zorlayan ben değilim. Ben gayet relax ve dümdüz yazarken sürekli asılsız, alakasız şeyler getiren sensin. Bence daha fazla zorlama çünkü olmuyor. Yazdığın her şeyi savuşturuyorum çünkü. İşe yaramıyor.

Söylediklerin zoruma falan gitmiyor. Zoruma gidebilecek sağlam bir şey ortaya koyduğunu sanıyorsan bu beni tanımamandan kaynaklanıyor. Senin güdümünde falan da tartışmıyorum. Beni yönettiğini falan mı sanıyorsun gerçekten?

Ben de senin karakterini anladım merak etme. Sen ne anlamışsın ben onu merak ediyorum. Edebiyat yapacağına söyle biz de bilelim, öyle ortaya laf çakmakla olmuyor.

Bak tekrar ediyorum, ben bir şey zorlamıyorum. Ben yazdıklarına dümdüz cevap veriyorum. Kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi konuşma artık. Sal.

Tatilde falan değilim.
  • Günde hayvan gibi 2.5 paket rothmans slinder içmekteyim.. Evde herkes sigarayı bıraktı bir ben kaldım sığır gibi bırakmayan.. Yattığım oda da playstation başında da içiyorum üstelik.. Bir ara oda da içmeyi bırakayım dedim ama yok zırt pırt mutfağa - balkona çık nereye kadar.. Sigarayı bırakmayı da düşünmüyorum, alkol yok, uyuşturucuyu bir kere bile denemedim.. İşyerinde de ofiste içiyorum valla. Leş gibi kokuyor her yer araba, oda, ofis farkındayım ama ne yapayım yahu içerken acayip zevk alıyorum. Zaten bağımlılıktan ziyade alışkanlık. Sigarayı bırakmak için yanında araba kullanmayı bırakmam, pc kullanımını bırakmam, çay kahve içmeyi bırakmam ve en önemlisi yemek yemeyi bırakmam lazım

Neyse bu kadar ağır bağımlılık üzerine mümkünse sigara içmediğim yerlerden bahsedeyim..

Kalabalık caddeler de yürüyorsam içmiyorum,
    durakta benden başka bekleyen varsa ve sigara içmiyorsa içmiyorum.
    Bir arkadaşla buluştuğumda sigara kullanmıyorsa yanında içmiyorum.
    Araba da sigara içmeyen varsa içmiyorum..

Kısaca fabrika bacası gibi tüttürsem de bu tüttürmem insanları rahatsız edecek ise içmiyorum öyle yerlerde sigara. Fakat bazı yerlerde görüyorum adam çoluk çocuk oturmuş kafenin sigara içilen kısmına milleti geçtim çocuğunun üstüne üfüre üfüre içiyor sigarasını. En utandığım şeylerden birisi Sigara içtiğimde dumanının başkasını rahatsız etmesi. Sokak ortasında hatunla öpüşsem utanmam
    Hala benim söylediklerimi bana karşı kullanmaya çalışıyorsun. Orijinal ol biraz

Bu davranışından belli oluyor seni manipüle ettiğim.

Bir sonraki cevabında "Asıl sen manipule oluyorsun" gibi bir şey yazmanı beklemiyor değilim

Tamamen beni haklı çıkarıyorsun her kelimende. Zorlama dememin sebebi o.
    Off ortaokullu gibi holo bonom soylodokloromo bono korşo kollonmoyo çoloşoyorson orojonol ol boroz. Çünkü benim amacım senin gibi manipüle etmek olmadığından olabilir mi liseli? Ben gerçek olanı söylerim, sidik yarıştırmam senin gibi. O yüzden orijinal olmaya gerek yok. Kitap yazmıyoruz burda.

Manipüle olmuyorum, manipüle olmuş olsaydım yazdıklarına cevap veremezdim. Yazdıklarına cevap verebiliyor olmam manipüle olmadığımı gösteriyor. Kendi ağzınla kendini bitirdin şimdi. Dümdüz tartışamayıp manipüleye başvuran bir ezik olduğunu yani karakterini belli ettin. Ezik biri olduğun için manipüle etmeye çalışırsın anca. Zaten senin gibi animeci bir liseliden başka ne beklenir. Baktın yazdıklarıma mantıklı cevap veremiyorsun dur şunu manipüle edip, tetikleyeyim taktiğine başvurmuşsun ama manipüle etme konusunda bayağı kötüsün. Ben manipülasyon tekniklerine başvurmam hiçbir zaman. Çünkü çok ezikçe bir davranıştır. Ha eğer manipüle etme amacım olsaydı ve işe yarasaydın o şekilde bir cevap verirdim, gayet normal. Benim yazdıklarım senin yazdıklarının aksine aslı olan şeyler, sinirlendirmeye yönelik değil.

Cıks. Benim amacım sana senin yaptığın gibi asılsız şeylerle laf çakmak değil. Ben gerçek olanı söylüyorum. Sen kendine ait olan şeyleri bana aitmiş gibi konuşarak beni manipüle etmeye çalışıyorsun. Yani zorlama, olmuyor.

Her kelimemde senin haksız olduğunu gözüne gözüne sokuyorum ama sen ya bunun farkında değilsin ya da öyleymiş gibi davranman işine geliyor. Her kelimenle olmayan şeyleri sanki varmış gibi yazarak beni manipüle etmeye çalışıyorsun ama olmuyor. Benim sana zorlama dememin sebebi o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonHand -- 27 Kasım 2018; 18:7:52 >
    Cevap veremiyorsun zaten saçma sapan bir şekilde uzun uzadıya yazmaya devam ediyorsun

Ne kadar çok yazarsam o kadar çok haklıyım mantığıyla yazdığına da eminim

Neyse iyi tatiller dedik ama pek de istekli değilsin gitmeye anlaşılan
    Bal gibi de cevap veriyorum da cevap veremiyormuşum ve saçmalıyormuşum gibi yapmak işine geliyor liseli. Uzun uzadıya yazmak saçma sapan konuşmaksa bunu baştan sen de yaptın ki uzun uzadıya konuşmayı saçma bulma olayını senin gibi mantıklı şeyler yazamayıp manipülasyon tekniklerine başvuran ezik liseliler yapar.

Eğer haklı şeyler ortaya koyabiliyorsam evet ne kadar çok yazarsam o kadar çok haklıyım mantığı burada geçerlidir. Benim yazdığım mantıksız bir şey yok. Asıl sen ne kadar çok yazarsam o kadar çok haklıyım kafasıyla alakasız şeyler getiriyorsun. Ne kadar çok aklına gelirse o kadar çok şey getiriyorsun ama cıks, işe yaramıyor.

Tatilde falan değilim abisi.

Cevap verirsen cevap veririm. Tartışmanın uzamasını istemiyorsan yazmazsın ama pek de istekli değilsin tartışmayı bitirmeye anlaşılan.

Her neyse blok. Yıkık yıkık tartışmaya devam edersin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonHand -- 27 Kasım 2018; 17:56:8 >
    Liseli, ortaokullu muhabbetine girdiğine göre ve bunu da sürekli dile getirmeye başladığına göre cidden zor durumdasın demektir.

İşine geldiği gibi davranmak senin uzmanlık alanın bu arada

Abisi falan da işin içindeyse oldu o zaman daha fazla zorlamayayım bu yan çarın da ban yemesin
    Madem blokladın niye cevap veriyorsun?

Editleyip mesajının en sonuna yazmışsın 1 dk sonra ben o sırada çoktan cevap kısmına tıklamıştım.

Yüzsüz olduk adam sırf işine öyle geliyor diye

Velet, animeci lafları da geldi ne güzel iş bu ya bana da öğretsene
  • Sigara tiryakilerinin kendilerini motor egzozuyla karşılaştirmaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zor durumda falan değilim. Liseli bir eziksin, bunu dile getiriyorum. Ortaya koyacak mantıklı bir şey bulamayıp olayı karaktere kadar getirdiğine göre hiçbir şey yapamayacak kadar zor durumdasın demektir. Ben son derece rahatım.

Ben işime geldiği gibi davranmıyorum. Yazdıklarına direkt cevap veriyorum. Söylediklerimi çarpıtıp, eğip, bükerek işine geldiği gibi davranma konusunda uzman olan sensin.

Aynen, daha fazla zorlama koçum çünkü işe yaramıyor.
    Sana o lafı söylediğimi ispatlar mısın? Mesajlarım duruyor orada.

İşine geldiği gibi eğip bükmeye devam ediyorsun. Ne güzel iş ya.

Ben seni bloklamadım ama sen blokladığın halde hala yazıyorsun. Suçu da foruma atıyorsun.

Mazeret üstüne mazeret.

Bitmiyor nedense hiç.
    Hangi lafı? Karaktersiz mi? İspatlamaya gerek yok. Yazdığın şey açık. "Karakterini anladım." vesaireden dem vurman bana karaktersiz demenle eşdeğer.

İşine geldiği gibi eğip büken ben değilim liselim, sensin.

Blokladığım hâlde yazan sensin. Suçu foruma attığım falan yok. Blokladığım hâlde cevabının bildirimi geliyor. Blokladığın kişiden hiçbir şekilde bildirim almaman gerek. Kafan mı basmıyor?

Mazeret tabi, en azından senin gibi bahane üretmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonHand -- 27 Kasım 2018; 23:7:7 >
    Öyle bir şey söylememiş olmama rağmen sana o lafı ettiğimi doğrudan söylemek demek lafı eğip büküp ben böyle anlıyorum çünkü işime böyle geliyor demektir.

Çifter çifter cevaplamaya başladın şimdi de.

Yetmez daha birkaç kez daha cevapla o mesajı.

İyice hırs yaptın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.