Bildirim
sıfırdan 8 ayda tıp kazanmak!!!!!!! (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şu ana kadar sıfırsan max çalışmaya dayanabileğin max 5 ay olur haberin olsun :D _____________________________ -
SONUCU BEKLİYORUM TAKİPTEYİM +UP UP UP UP UP _____________________________ . -
Al abi bir snickers ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
8 aylık olacak iş değil seneye denersin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayal kurmaya gerek yok imkansız _____________________________ -
Dershaneye gitmezsen zor güzel kardeşim. Tek başına bütün konuları bitiremezsin. Dershane daha hızlı anlamanı, ilerlemeni sağlar.
Bu arada istediğin şey imkansız değil. Yılmadan, moralini bozmadan çalışırsan yapabilirsin._____________________________ -
İlk önce şu soruyu sor kendine '' ben tıp kazanacak kadar akıllı mıyım bende bu kapasite var mı?''
inanarak evet diyebiliyorsan bütün enerjini ders çalışmakla geçir kazanırsın.
Bende ygs-lys ye hazırlanırken sıfırdaydım.1 yıl dershaneye gittim ,hergün ders çalıştım İÜ Hukuk kazandım.Kapasite varya gerisi kolay:)_____________________________ -
12. sınıfsın galiba ben de tıp düşünüyorum ve son sınav 130 net
kolay gelsin diyorum sana bu zamandan sonra biraz zor gözüküyor_____________________________ -
Benim kuzenim sıfırdan başladı 3 sene girdi.Son sene 2000 civarıydı sırası. _____________________________ 
PSN:FurkanCetin -
Şöyle söyliyim yarın (daha geç değil kesinlikle yarın) oturup 8-9 saat (min) çalışabilirsen ve bu performansı 1 hafta "kesintisiz" devam ettirebilirsen elbette yapabilirsin :). Diğer türlü (alıştıra alıştıra) de yapılabilir belki fakat nasıl ben bilmiyom valla belki 1-2 hafta alıştırma süresi sonrasında günde 10 saat falan yapılamaz mı? Elbette yapılabilir fakat zorlanacağını (baya baya, hayvani miktarda, bazen kusacan falan o derece) kabul etmek gerek sanırım
sende o potansiyelde çalışacak güç olsaydı buraya yazıp ta birilierinin sözleriyle kendini motive etmene gerek kalmazdı.. _____________________________ -
Yaparsın kardeşim. İyi bir psikoloji, dengeli beslnme ve düzenli bir hayat, motivasyon dolu bir çalışma süreci ile üzerinden gelemeyeceğin birşey yok. Sadece ders çalışmayı gerekli olan şey olarak düşünme ayrıca, beyin jimnastiği de yap bol bol. Hafıza teknikleri, hızlı okuma teknikleri, matematik-mantık bulmacaları sana mükemmel bir boost sağlayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 10 Ağustos 2014; 22:35:00 >_____________________________ -
güzel kafa
_____________________________ -
3 donemki not ortalaman 85 ve altyapim yok diyorsun. Bence yaniliyorsun.Bende senin gibi Sadece yazililara calistim diploma notumda 83 geldi. Bu sene ise cok az bir calismayla(gunde 1 2 saat/haftada 3 4 gun) 25 bin siralama yaptim. Daha iyisini de yapardim ama calismadigimdan boyle oldu. Sen "hayvan" gibi caliaacagini soyluyorsun. Eger hakkini vererek disiplinli bir sekilde calisirsan tip kazanirsin.
12. sınıfsanız ve iyi bir üniversiteye yerleşmek istiyorsanız dersaneye mutlaka gidiyorsunuzdur. inanın çok zor bir şey değil gözünüzde büyüttükçe büyütüyorsunuz. 8 ay boyunca dersanede işlediklerinizi günü gününe ADAM GİBİ çalışsanız her gördüğünüzü not alsanız ve sınava yakın zamanda notlarınızı okuyup deneme çözseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz.
sadece bunu diyorum dediğimi yapın ve gerisini oluruna bırakın. hatta gidin gezin dolaşın spor yapın stres de atarsınız ama gün içinde işlediğiniz tüm konuları çalışın ve konuların tüm sorularını çözün. başarabilir MİYİM diye düşünmeyin çünkü dediğimi yapıyorsanız zaten başaracağınız hakkında içinizde şüphe oluşmamalı. dersane konularını bıraktığınız anda film kopar ve çoğumuz da bu yüzden kaybederız.
ygs lys ayrımı yapmayın ve ne öğrendiyseniz o gün o konunun USTASI olun..
sınava hazırlanan herkese başarılar diliyorum_____________________________
-
2016 da anca
ARKADAŞLAR SANIRIM BENİ YANLIŞ ANLADINIZ... ŞİMDİ TEMEL 0 DERKEN TOPLAMA ÇIKARMA İŞLEMİ SEVİYESİNDE DEGİL...KONULARIN HEPSİNİ BİLİYORUM FAKAT UNUTTUGUM NOKTALAR VE ÇOK SORU ÇÖZMEM GEREKİYOR..NETLERE TAKILMAYIN..SUAN SOSYALDEN 15 NET YAPIYORUM FELSEFE DİN BİRAZDA TARİH....SOSYALE ÇALIŞSAM +30 OLUR BANKA.. FENİ BİTİRSEM 7,5 TAN +25 OLUR ZATEN ALTYAPI VAR AMA SAGLAM DEGİL...MESELA 11 İM PARLAK GEÇTİ ..AMA ŞUNU GÖRDÜM YAPAMADIGIM MAT 2 FİZ KİM SORULARI HEP TEMEL EKSİKLİKLERDEN DOLAYI....EN BASİT KARMAŞIK SAYILAR ZOR TRİGONOMETRİLİ 1 2 SORU TİPİ VAR ONLARDA ZORLANDIM... YANİ TEMELİ HALLETMEDEN OLMUYORMUŞ BUNU 11 DE ANLADIM... _____________________________ -
ibo6699 ve bireycmatik beni tanırlar ..azimli biriyim..ama işte çok sıkmam lazım... bir ömür mutluluk için 8 aydan vazgeçmek lazım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ozan395
12. sınıfsanız ve iyi bir üniversiteye yerleşmek istiyorsanız dersaneye mutlaka gidiyorsunuzdur. inanın çok zor bir şey değil gözünüzde büyüttükçe büyütüyorsunuz. 8 ay boyunca dersanede işlediklerinizi günü gününe ADAM GİBİ çalışsanız her gördüğünüzü not alsanız ve sınava yakın zamanda notlarınızı okuyup deneme çözseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz.
sadece bunu diyorum dediğimi yapın ve gerisini oluruna bırakın. hatta gidin gezin dolaşın spor yapın stres de atarsınız ama gün içinde işlediğiniz tüm konuları çalışın ve konuların tüm sorularını çözün. başarabilir MİYİM diye düşünmeyin çünkü dediğimi yapıyorsanız zaten başaracağınız hakkında içinizde şüphe oluşmamalı. dersane konularını bıraktığınız anda film kopar ve çoğumuz da bu yüzden kaybederız.
ygs lys ayrımı yapmayın ve ne öğrendiyseniz o gün o konunun USTASI olun..
sınava hazırlanan herkese başarılar diliyorum
saolun hocam ...insş tüm emek verenler istedigi yerler olur... olumsuz yorum mutlaka yapacaklardır... ben mükkemmel bir insan degilim.. her insanda 4 4 lük olamaz .. ama geçmiş hatalarımı bu 8 ayda normalden fazla çalışarak kapatmaya çalışacagız..._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
2 sene de ders çalışsan 2 sene 8 ayda tamamsın genç dostum