Şimdi Ara

sıfırdan 8 ayda tıp kazanmak!!!!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
8
Favori
55.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: peketo96

12. sınıfsın galiba ben de tıp düşünüyorum ve son sınav 130 net
    kolay gelsin diyorum sana bu zamandan sonra biraz zor gözüküyor

bence bir işin kolay zor gözükmesi önemli degil....allah hepimize yardım etsin..her denemede 150 yaparsın .. sınav günü basın agrır hasta olursun yapamassın ... şuan ki netler bence pek bir şey ifade etmiyor....kolay gelsin

Orijinalden alıntı: jakab95

şu ana kadar sıfırsan max çalışmaya dayanabileğin max 5 ay olur haberin olsun :D

. her şeyin sonu önemlidir...
  • Olur mu olmaz mi deme Kendini yersin. Simdiden basla calismaya yapabildiginin en iyisini yap sonucun gelince karar verirsin. Bir suru tip var turkiyede eskisi gibi bir siralama yok hepsi cerrahpasa hacettepe degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oooguz

8 ayda anca ders çalışmayı öğrenirsin 2 sene de ders çalışsan 2 sene 8 ayda tamamsın genç dostum

o işler hiç de belli olmuyor... kesin konuşmamalıyız..istisnalar vardır ..birde inanın kalan süre hiç umrumda degil..sadece verimli çalışmam kafidir..

Orijinalden alıntı: forzaleza

quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

quote:

Orijinalden alıntı: heacker44

siz sadece egonuzu tatmin edip insanları küçük görüyorsunuz

Asla! ben sadece hayal kırıklığına uğramanı istemiyorum

Arkadaş çok haklı
    Çok kişi kapasitesinin çok üstünde hedefler belirleyip telef oldular bu yolda
    Sen 75 yapıyorsan 100 u hedefle
    100 yapınca 110 hedefle
    Bu sekildr kademe kademe arttır hedeflerini

Bi anda 140 yapayım dersen yapamazsın şevkin kırılır

Bu arada merak ettiysen söylim nancy çapada okuyor

öncelikle kimin nereyi okudugu umrumda degil...siz tecrübe sahibisinizdir ona bişey demem ... ama hiçbir zaman kesin konuşmamalıyız..teşekkürler yinede

• quote:

Orijinalden alıntı: blackteeth

Olur mu olmaz mi deme Kendini yersin. Simdiden basla calismaya yapabildiginin en iyisini yap sonucun gelince karar verirsin. Bir suru tip var turkiyede eskisi gibi bir siralama yok hepsi cerrahpasa hacettepe degil.

farkındaysanız bende hacettepe veya şu olsun demedim.. bende sizin gibi düşünüyorum ...haklısınız...

Orijinalden alıntı: Bireycmatik

Kardo ben sana inaniyorum.Sen yaparsin.

eyvallah kardo ..bende sana inanıyorum....bu arada bireycmatik de saglamdır...dosttur....hakkın ödenmez

Orijinalden alıntı: blackteeth

Demek istedigim 15bine de tip var yani cok calis hayal degil bence duz liseden cikip temeli olmayip cok iyi yapan insanlar var bana sorarsan ygs lys son seneye bagli

ben anadolu lisesindeydimm.. sonradan tayinden dolayı taşındık..düz liseye geçtim...inan düz lisede bir ögrenciler var ...gıptayla bakıyorum.. nazar degmesin... hepsi pırıl pırıl doktor adayı mübarek .. :D

quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

İmkansız ulan işte. Çalışırsan olur falan geçin bunları devlette bir tıpsa hedef konu sahibi kazanamaz

Çok açık ve net, boş ümitlerle hayal kurdurmayın millete

çok yere laf kalabalııgı yapmaya gerek yok.. sen hangi tıp tasın? ne bu özgüven?

bak umrundaymış demek ki ?

neyse kardeşim anladım ki kararlısın
    açıkçası bu inadın beni etkiledi
    bence sen şimdi boş yere bana laf yetiştirmeye çalışma çünkü senin zamanın şu anda benden çok daha değerli kısıtlı zamanını beni veya bi başkasını ikna etmeye çalışarak boşa harcama
    inş. bu hevesin 1-2 ay sonra geçmez de hep böyle devam eder de başarırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forzaleza -- 11 Ağustos 2014; 0:03:44 >

• İmkansız.

quote:

Orijinalden alıntı: Merve38

quote:

Orijinalden alıntı: esestarkan

buradakilere bakma.gecen sene baraji gecemeyip de 1800 . olan arkadasim var.8 ayda rahatlikla kazanabilirsin.ama cok iyi calisman lazim.kimse 12.sinifa eksiksiz gelmiyor.rahat ol.

2013te barajı geçemeyip 2014te mi 1800. oldu ? Kaç saat çalıştı bilgin var mı ? Gerçekten bu derece 1 yılda yapılır mı ya ? O zaman 1 yılda yaptıysa bunu barajı zar zor geçen biri ilk 10k de olur.

neden olmasın millet aya çıktı

Haklısın imkansız değil bir tıp hukuk kazanmak ama insan korkuyor işte temelsiz olunca nasıl yetişecek diye. Benim sıfır halim öyle 70-80 net bile değil daha beter

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merve38

quote:

buradakilere bakma.gecen sene baraji gecemeyip de 1800 . olan arkadasim var.8 ayda rahatlikla kazanabilirsin.ama cok iyi calisman lazim.kimse 12.sinifa eksiksiz gelmiyor.rahat ol.

2013te barajı geçemeyip 2014te mi 1800. oldu ? Kaç saat çalıştı bilgin var mı ? Gerçekten bu derece 1 yılda yapılır mı ya ? O zaman 1 yılda yaptıysa bunu barajı zar zor geçen biri ilk 10k de olur.

dersleri dinledi bilgisayarla gecirdigi vakti dersle gecirdi.oyle cok abartili calismadi.ama yine de sıkı tutunca basardi

Bu yorum bana moral verdi bugün teşekkür ederim :) Tm mi mf miydi arkadaşın ? Ne zaman başlamıştı çalışmaya ? 1 yılda yapılamaz diyenler görmüştür inşallah :)

• sıfırım diyorsan ıhtımalın sıfır eger alt yapın olsaydı olabılırdı ama sıfırdan baslarsan kendını kandırma hiç

demıs oldugun gıbıysen ve dedıgını yaparsan sapka cıkarım
  • mumkundur kardesim, kim ne derse desin kimin ne dedigine bakma.
    Yeter ki gerekeni yap gerisi gelecektir insallah.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.