Şimdi Ara

sıfırdan 8 ayda tıp kazanmak!!!!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
8
Favori
55.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inş seneye sınavdan sonra yine bu konunun linkini atar ,, muhabbet eder gençlere yardım ederiz...hayali bile çok güzel ya

Çok açık ve net, boş ümitlerle hayal kurdurmayın millete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

İmkansız ulan işte. Çalışırsan olur falan geçin bunları devlette bir tıpsa hedef konu sahibi kazanamaz

Tıp olmazsa da,orta halli bir üniversitede mühendislik falan da olabilir,iyi yandan bakmak lazım

YGS konularını bitirecek eksik kalmayacak,LYS konularını bitirecek eksik kalmayacak,daha sonra sürekli deneme çözecek hızlanadak.

YGS konularını bitirmesi bile en az 1 sene alır bence.LYS konularını bitirmesi de 2 sene dersen,3 sene ineklersen belki gidersin tıpa bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 10 Ağustos 2014; 17:40:11 >
    Mutluluğun bittiği yerde, Dibe çeken hayaller ile sarıldım kendime. Göz yaşlarımın içinde debelenen hüzünlerim ile beraber, Her şeyin yazılıp çizildiği bir dünyadan,edebi yaratıcılığımı ortaya çıkaracak bir dünyaya doğru... Hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez,çok geç. Hüzünlerimin içinde kendimi kaybettim. Ruhumda,Tepeden tırnağa yara....Oturdu kara kara. Çocukluk hayallerim,ölmekte olan bir gencin içinde çürümeye hapsoldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heacker44

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Barzo

Olur neden olmasın zaten çoğu kişi artık bu zamandan sonra kasmaya başlıyor gerçekten istersen ve biraz da kafa varsa olur.
    Ama merak ediyorum gerçekten tıpı istiyor musun yoksa garanti iş diye mi istiyorsun?

inş olur .. gerçekten istiyorum..idealist biriyim

İdealist

Orijinalden alıntı: oksygen

quote:

İmkansız ulan işte. Çalışırsan olur falan geçin bunları devlette bir tıpsa hedef konu sahibi kazanamaz

Tıp olmazsa da,orta halli bir üniversitede mühendislik falan da olabilir,iyi yandan bakmak lazım

YGS konularını bitirecek eksik kalmayacak,LYS konularını bitirecek eksik kalmayacak,daha sonra sürekli deneme çözecek hızlanadak.

YGS konularını bitirmesi bile en az 1 sene alır bence.LYS konularını bitirmesi de 2 sene dersen,3 sene ineklersen belki gidersin tıpa bence.

O kısmı beni ilgilendirmez, ben devlette tıp kazanamaz dedim

• quote:

çok yere laf kalabalııgı yapmaya gerek yok.. sen hangi tıp tasın? ne bu özgüven?

hayal mi? ümit yok mu??bu zamana kadar boş geçti bu vakitten sonra hayvan gibi çalışmaya razıyım... kazanabilir miyim?

Ankara'da dayın varsa olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

hayal mi? ümit yok mu??bu zamana kadar boş geçti bu vakitten sonra hayvan gibi çalışmaya razıyım... kazanabilir miyim?

Ankara'da dayın varsa olur

torpille bir yerlere gelecek bazı insanlar serefsiz degilim

up

Dostum 3 sene istikrarlı çalış olur.

İyi bir yerlere gelmek için bir şeylerden ödün vermek gerekir,sen de zamanından ve yaşından ödün vereceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 10 Ağustos 2014; 17:54:34 >
    Mutluluğun bittiği yerde, Dibe çeken hayaller ile sarıldım kendime. Göz yaşlarımın içinde debelenen hüzünlerim ile beraber, Her şeyin yazılıp çizildiği bir dünyadan,edebi yaratıcılığımı ortaya çıkaracak bir dünyaya doğru... Hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez,çok geç. Hüzünlerimin içinde kendimi kaybettim. Ruhumda,Tepeden tırnağa yara....Oturdu kara kara. Çocukluk hayallerim,ölmekte olan bir gencin içinde çürümeye hapsoldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

quote:

up

Dostum 3 sene istikrarlı çalış olur.

İyi bir yerlere gelmek için bir şeylerden ödün vermek gerekir,sen de zamanından ve yaşından ödün vereceksin.

hocam tamam saolun
    hadi gazını da verdim.
    birde sıfır derken ne kastediyosunuz anlamadım. yani barajı bile geçemeyen adam mı oluyo sıfır?

Orijinalden alıntı: dirtylonelycat

yap ve hepimizi şaşırt dostum helal olsun diyelim sana
    hadi gazını da verdim.
    birde sıfır derken ne kastediyosunuz anlamadım. yani barajı bile geçemeyen adam mı oluyo sıfır?

gaza ihtiyacım yok .... kazanırsam da kendi hayatımı kurtarcam var mı bundan daha iyisi....gaza gelme ipregaza gel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • heacker44 H kullanıcısına yanıt
    sıfırın ne olduğunu açıklamamışsın.şimdi nasıl peki durumun yani netlerin nasıl? mezun musun?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.