Şimdi Ara

sıfırdan 8 ayda tıp kazanmak!!!!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
8
Favori
55.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 07-08 sezonuydu, bi arkadaşım 185 barajını geçemezken dönem başında, sınava girip tıp kazandı. Bu sana bağlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase
  • kimse kusura bakmasın da boşuna ümitlendirmeye gerek yok süper zeka değilsen 8 ay falan hikaye. İlk 15k demek şaka değil bu sıralamaları yapanlar zaten kendini ilkokuldan belli eder onlar zaten okullarının ilk 5 indedir hep. Ama sen çalışmayı bırakma 30k civarında zorlarsan yapabilirsin. Ve bu sınav olayınn (özellikle ygs de) yüzde 51 i anlık stresle başa çıkmak önce bunu yenmelisin. Örneğin ben dershanede (fen bilimleri) ygs geometride bi kere bile 8 netin altına düşmedim ama gerçek ygs de fullerim diyodum ama o anlık stres ve heyecanla 0.75 net yaptım ki dershaneden kolay sorulardı ve o moralle fene geçtim düşün halimi Kısacası her denemeye gerçek sınava giriyomuş gibi gir elinden gelenide yap tıp olmaz diyip bırakma için rahat olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguarxs -- 11 Ağustos 2014; 8:39:29 >
    DOKTOR'ların Türkiye'deki sıkıntılarını bilmeden gidip hava için TIP yazıyorsunuz. sonra TUS zamanı ağlamalar, depresyon, dandirik evlilik planları, doğunun hiç bilmediğiniz ilçelerinde mecburi hizmet, nöbet sonrası çalışmaya devam, AYRICA ARTAN TIP KONTENJANLARI... millet patır kütür garanti meslek diye TIP yazıyor kontenjanlar arttığı için. TUS KONTENJANLARI hala aynı. yani bu da demek oluyor ki acil servis hekimi olacaksınız ve ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan gelecek ! demedi demeyin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: forzaleza

quote:

Orijinalden alıntı: heacker44

quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

İmkansız ulan işte. Çalışırsan olur falan geçin bunları devlette bir tıpsa hedef konu sahibi kazanamaz

Çok açık ve net, boş ümitlerle hayal kurdurmayın millete

çok yere laf kalabalııgı yapmaya gerek yok.. sen hangi tıp tasın? ne bu özgüven?

bak umrundaymış demek ki ?

neyse kardeşim anladım ki kararlısın
    açıkçası bu inadın beni etkiledi
    bence sen şimdi boş yere bana laf yetiştirmeye çalışma çünkü senin zamanın şu anda benden çok daha değerli kısıtlı zamanını beni veya bi başkasını ikna etmeye çalışarak boşa harcama
    inş. bu hevesin 1-2 ay sonra geçmez de hep böyle devam eder de başarırsın

ben çalışıyım da tıp kazanacakmış gibi . varsın olmasın... hayırlısı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: omerctn

Kapasiten varsa kazanirsin kardesim calistin mi anliyosan sikinti cekmezsin cok fazla ygs ye yuklenme lys ile 29k dan 6kya cekip tipa giden arkadasim var benim

haklısınız ... ama sasyısal kısmında temel olmadanda lys çalışmak olmuyor.... temel önce halledilip sonra lysye geçilmeli..

Orijinalden alıntı: Kaya

mumkundur kardesim, kim ne derse desin kimin ne dedigine bakma.
    Yeter ki gerekeni yap gerisi gelecektir insallah.

rabbim herkese gönlündekini nasip eylesin...

Orijinalden alıntı: cellman406

Bu motivasyonla kazanirsin kardesim. Cok iyi calismalisin.

hayırlısı olsun saolun... bu vakitten sonra boş zaman diye bir şey olmamalı..

quote:

Kapasiten varsa kazanirsin kardesim calistin mi anliyosan sikinti cekmezsin cok fazla ygs ye yuklenme lys ile 29k dan 6kya cekip tipa giden arkadasim var benim

haklısınız ... ama sasyısal kısmında temel olmadanda lys çalışmak olmuyor.... temel önce halledilip sonra lysye geçilmeli..

Bu arada tipa ilgin mi var yoksa parasindan is imkanindan dolayi mi tip istiyosun

• ramoglu R kullanıcısına yanıt
    adam kendi düşüncesini fikrini yazmış mantıklıda yazdığı 8 ayda kim tıp kazanmış 0 dan bana bi söyleyin şurda toz pembe hayaller dünyasında gibi yazmayı bırakın
  • Çalışmayı seven biriysen yani oturup 2-3 saat sıkılmadan çalışabilirsen hiç bişey imkansız değil. Valla ben 9-10 da çalışmadım 11de biraz ısındım 12de abandım 12nin başında fizik kimya biyoloji hiçç bilmezdim 12de ögrendim.8k dayım.kimseye takma ilk 10binde olmak senin için zor olabilir ama imkansız değil.

hayal mi? ümit yok mu??bu zamana kadar boş geçti bu vakitten sonra hayvan gibi çalışmaya razıyım... kazanabilir miyim?

Sıfırdan kazanırsın pm at

HTC One (M8)
  • quote:

quote:

quote:

Bu arada tipa ilgin mi var yoksa parasindan is imkanindan dolayi mi tip istiyosun

evet tıp dergilerini okurum ... youtubeden ameliyat felan izliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxCorder

Çalışmayı seven biriysen yani oturup 2-3 saat sıkılmadan çalışabilirsen hiç bişey imkansız değil. Valla ben 9-10 da çalışmadım 11de biraz ısındım 12de abandım 12nin başında fizik kimya biyoloji hiçç bilmezdim 12de ögrendim.8k dayım.kimseye takma ilk 10binde olmak senin için zor olabilir ama imkansız değil.

aynen böyle şeyler hiç belli olmuyor ..allah yolunuzu açık etsin

quote:

quote:

quote:

evet tıp dergilerini okurum ... youtubeden ameliyat felan izliyorum...

Tamam o zaman sıkinti cekmezsin okurken

Sen duzenli duzenli calis kazanirsin insallah kazanamazsin diyenleride takma ben fen lisesi mezunuyum neler gordum neler hic bisey imkansiz degil

• quote:

bu zamana kadar sadece yazılılara çalıştım.. 9 10 11 in ortalaması 85

Arkadasim benim yaptigimdan yaklasik 3 ay eksiksin imkansiz degil.
    ben ole abartip hergun 4 5 saat calisamadim. Ama genel olarak konu calistim cunku az calismamdan kaynakli yetistiremiyodum ve tam konular yetismedi. ygs 11k lys 14k ( lys yetismedi fizik ve biyodan konu eksigim vardi o yuzden lysde dustum beni kurtaran mat oldu)

Sosyal calisma ben calismamistim bosuna zaman kaybi eger ilk 10 k diyorsan calis ama sen sadece tip olsun diyosan gerek yok ki zaten sosyalede bakarsan yetistirmen coook zor olur.
    Kisacasi bu ben suan belki iyibir tip olmasada sonucta tip geldi buyuk ihtimal sana da boyle birsey gelecektir. Ama yapilmayacak sey degil cok zorda sayilmaz gunde verimli 4 5 saat calisirsan rahat gidersin.
    Ama asil onceli g in lys olsun herseyi lys belirliyor ;) iyi sanlar..

• Sıfırım diyen adam önceki senelerde ders çalışmayı sevmeyen adamdır ? 75 net ama hangisinden kaç doğru ile 75. Matematik ve fen nerdeyse tam diğerleri 0 olmasıyla tam tersi olması arasında çok fark var.
    Önceki senelerde ders çalışmayan adam tıpa girse bile ders çalışmayı sevmediği gerçeğini değiştiremezse girdiğine bin pişman olur zaten hayalini gerçekleştirse bile bence :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.