Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19039. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: RdvnKrca , mob33 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 74 Misafir (18 Mobil) - 58 Masaüstü18 Mobil
5 sn
381.288
Cevap
6.374
Favori
65.964.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1266 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Hocam aldığımdan beri neredeyse %100 şarjlıyorum , 8 yıl garantisi var , kullanmadan uzun bekleyecekse 80 lerde bırakıyorum , son bir kaç aydır %94-95 lerde bırakıyorum , kapasite var neden %80 de bırakayım :) %90 dan itibaren rejen etkisi artıyor  , %94-95 lerde şarj hızı 30kw altına düşünce bitiriyorum , evde şarj işinide hallettim   bende şarjda %100 ü kullanıyorum , hatta arada %10 lara ve altına inip yine tam şarjlıyorum , 18.000km yi geçti çok şükür çekiş menzil hepsi güzel

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Yazılım, güven sadece bu 2 faktör benim için yeterli oldu bu nedenle tercihim juniper oldu.

Togg da kullandım evet konforu güzel ama 2 gün tesla juniper kullanırsan araç değiştirmeyi düşünürsün. Juniperı özellikle vurguladım süspansiyon olsun koltuk soğutma olsun cam tavan ısı geçirgenliği olsun kasa tasarımı olsun(göreceli) eski kasa ile fark var

Hükümet değişse devlet teşviği kalksa togg konsorsiyumu 2 ay dayanamaz iflası verir. Bu kadar satışla bu çapta bir yatırımın devlet desteği olmadan ayakta kalamsı imkansız.

Tesla -Togg. İkilisi = ı phone- samsung ikilisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Ne kadar zormuş bu işler ya. Bir daha görmeden gümrükteki gemideki aracı vs satın almam faturasını kestirtmem asla

• 2024 Ocak ayında Polo araba aldım doğuş otomotiv Ankara’dan. Yapılan son kontrol sol far yıkama esnasında içine su aldığı tespit edilmiş olup far da silikon ile onarım yapıldığı söylendi bana. Bu şekilde almak istiyorsan 16.000 TL indirim yapacaklarını söylemişlerdi ve ben de bu şekilde kabul ettim ve aldım

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Hocan Peki yarın pil de bir arza oluşursa yada pil kaybın olması gerekenden çok yüksek olursa ne yapacaksın. Katalog dahi %80 de kullan derken sürekli %100 kullanım sence sağlıklı bir durum mu?

Sence yukarda yazdığım 2 durumu yasarsan 8 yıl garanti mi işler kullanıcı hatası kaynaklı arza mı denir?

Yada 3 yıl sonra satıyım desen pil kontrolu yapmadan alan çıkar mı?

• Cupra formentor supreme phev 204 hp 2.4 Milyona alma imkanım var arkadaşlar sizce fiyat iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulutali B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba geçmiş olsun öncelikle ;

Zamanında Doğuş Esenyurt’dan Skoda Kamiq araç alacaktım kaporasını verip satın alım işlemlerini başlatmıştım

Satın almama bir gün kala satış danışmanı bana ulaşıp aracın kaputunda birkaç farklı yerinde boya atması olduğunu tırnağa geldiğini eğer istersem sadece rötuş boyası yapıp verebileceklerini söylemişti herhangi bir seramik kaplama, cam filmi, paspas vs teklif bile edilmedi indirimde yapılmadı alıyorsanız boyayalım almıyorsanız kaporanızı iade edelim şeklinde yaklaştılar ayrıca aracı alırsam bu şekilde aldığıma dair sözleşme imzalamam gerektiğini de belirtmişti.

Sıfır alacağım araçta kaputta boya istemediğimden dolayı iptal etmiştim sinek küçük ama mide bulandırır tercih yine size kalmış şahsi fikrim sizin alacağınız aracın fotoğraflarına bakarak almazdım

• 1453since 1 kullanıcısına yanıt

juniperi değil ama makyajsız olanı test ettim , iyileştirmeler yapılmış fırsat olursa gidicem ama asla teslaya hele SR a değişmem  

"Hükümet değişse devlet teşviği kalksa togg konsorsiyumu 2 ay dayanamaz iflası verir. Bu kadar satışla bu çapta bir yatırımın devlet desteği olmadan ayakta kalamsı imkansız." demişsin

stratejik sektör olan, dolaylı olarak binlerce TÜRK insanına ,ailesine iş imkanı sağlayan böyle markaların desteklenmesi lazım ,göreve kim gelirse gelsin  

benim elimden Türkiye Markasını desteklemek geldi destekledim ,evin tek aracı ve üst düzey konfor sunduğu içinde çifte kazandım, hem destekledim hemde karşılığını sürdükçe fazlasıyla alıyorum

kendi hayalim yerli araba üretebilmekti , o kadar ilgi duyuyorum araçlara ama artık içim rahat BİZ YAPTIK mutluyum ,çocuklarıma da bunu her fırsatta anlatıyor hatırlatıyorum  

• RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. İyi ki kapora ödemişsiniz sadece. Benim çizik sağ kapıda. Tırnak giriyor araya. Hediyeler iyi gibi ama sinek küçük mide bulandırıyor dediğiniz gibi. Paramı bugün iade etseler hiç düşünmez iptal ederdim ama 10-15 gün beklemek ve fiyatların yükselmesi korkutuyor

Benimde kaporamı 1 hafta 10 günde anca geri yatırmışlardı o zamana kadar tabi aracın fiyatı yükselmişti sonra da bulunmaz hint kumaşı oldu sağlık olsun diyip başka model marka araçlara bakmıştım

Son madde anlamsız bir benzetme yalnız.
    Togg mercimek ise Samsung karpuz.

Samsung pazar payı ile apple fan önde ve de apple a tedarikçi konumunda teknoloji geliştiren bir firma. Her apple ürününden para kazanıyor :)
    Her togg dan tesladan para kazanmıyor.

Togg olsa olsa bu benzetmede Vestel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 2 Eylül 2025; 22:43:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Togg da 150bin kullananların bataryalarındaki düşüm gayet iyi seviyede , bence bataryanın düşmanı 80-100 den çok ısı , yüksek hızlı şarj bence batarya sağlığı için daha tehlikeli , belkide ben haksız çıkacağım ama yaşayıp göreceğiz

Togg bu konuda çok iyi , bataryasında sorun olanların ki değiştiriliyor , avrupada tesla lfp de düşümün normalden hızlı olduğuyla ilgili videolarda çıktı , bataryalarda katılar dışında sorun çıkma ihtimali her zaman var ,elektrikli araç alan herkes bu riski alıyor , önemli olan firma yaklaşımı ,Togg a güveniyorum  

Bu is risk. Zaten gemideki arac icin paranin tamamı alınmaz fatura da kesilmez. Bayiye fatura edilen araç ancak size fatura edilir. O arada indir bindir aracın başına bir şey gelirse yapacak bir şey yok. Her marka da bu risk mevcut. Bazı bayiler, bayiye gelince size fatura ediyor ki doğru bu, bazıları kendisine distributor fatura ettiğinde size fatura ediyor bu durumda risk daha yüksek tabj

Yanlış söyledim düzeltiyorum yüzde 2 totalde hediyelerle kafa kafaya olur gibi.

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Ay sonu olduğu için cuma günü hemen fatura etmemiz gerekiyor dediler o yüzden ödemeyi cuma tamamladım cumartesi fatura etmişler

Hocam öncelikle hayırlı olsun, sıfır araç için can sıkan bir durum. Ancak bahsettiğin hediyeleri vereceklerse kabul etmen gayet mantıklı olur. Emin ol 2-3 ay içinde sağını solunu elbet sürteceksin. Benim sıfır aracımın 3 yılda çizilmedik yeri kalmamıştı. Dert etme sağlık olsun.

• MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu araç çok mu boş

Doğuş eski doğuş değil artık. Bundan bir yıl önce ben de dolu hasarlı golf rline almıştım farkında olmadan. Aldıktan 3 saat sonra farketmiştim. Sadece ücretsiz onarım yaptı servis. Hediye mediye hak getire. Doğuş merkezle kaç defa görüştüm adamların tepkisi ‘aracı teslim formunu imzalamışsınız ne yaparsanız yapın’ oldu.
    Binbir hevesle aldığım arabadan buz gibi soğudum ve 3 ay sonra sattım. Daha da gözle kontrol etmeden,pdi formunu görmeden araba almam.
    Siz yine şanslısınız en azından iptal şansınız var. Doğuş merkezle görüşün indirim yaptırtın araca. Yapmazlarsa da almayın. Senesonu geliyor kampanyalar başladı. Qasqai 1900k olduğu yerde taigo ederi max 1600k dır. 1800k yapacak halleri yok önümüzdeki ay 1600k nın altında bile satabilirler.

• memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Ssğolun hocam. Yeni liste fiyatları açıklansın kararımızı vereceğiz. İndirim olursa vazgeçeriz zam gelirse kabul ederiz diye konuştuk hanımla

• Beyttatar kullanıcısına yanıt
    Evet bende fiyatının çok da uygun olmadığını düşünüyorum. Ben 1.640 a aldım aracı ama normal fiyat olduğunu düşünüyorum. Bu ay da zam yapmazlar diye düşünüyorum. Doğuş sitesinde 2.128 görünüyordu ağustos ayında. Bugün naktım life taigo 2.097 görünüyor. Belki de bu indirim olacağının işareti

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.