Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19040. sayfa)

22 Kayıtlı Üye (13 Mobil) ve 122 Misafir (29 Mobil) - 102 Masaüstü42 Mobil4 iOS1 Android
5 sn
381.288
Cevap
6.374
Favori
65.965.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1266 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Q2 yi bugün teslim aldım. Ekranı dokunmatikmiş 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulutali B kullanıcısına yanıt
    O fiyata aldıysanız zaten boşverin. En son 1550k civarında fiyatlar vardı ben ona göre söylemiştim. Göçük çizik onarımı görmüş araba alacaksanız 2. el bakardınız. Sıfır araç almanın mantığına ters bu durum.
    Bu arada bu göçük siz aldıktan 1 saat sonra da olabilirdi ama o sizin şanssızlığınız olurdu. Baştan şanssız olmaya gerek yok.
    Bu arada teklif ettikleri hediyeler piyasada max 10k ya temin edebileceğiniz şeyler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hayırlı olsun kart çekimi yda kredi veriyorlar mı

• morqos kullanıcısına yanıt

yanlış alıntı kusura bakma 😊 togg fanına demiştim

• Arkadaşlar merhaba. Bir tanıdığımın 1100 tl nakiti var. 250 300 arasıda satılacak aracı var. 1300 civarı bir nakiti var gibi. İkinci el corolla hybrid bakıyor ama bana pek mantıklı gelmedi. 5 yaşında 90.000 km de.
    Sizce bu nakite nasıl bir yol izlemesi mantıklı olur. Sıfır olarak bakabileceğimiz modeller olabilir mi acaba. Sene sonuda yaklaşıyor, belki bulabiliriz birşey diye düşündüm.
    İkinci el olarakta neler mantıklı olur sizce.
    Grubu baya bir geriye doğru okudum, sizlerede danışmak istedim

• batarist B kullanıcısına yanıt
    Bu paraya 0 olarak anca dacia sandero stepway, eğer bayi indirimi bulursanız clio evo, hyundai i20 veya manuel egea alabilirsiniz. C segment otomatik araç istiyorsa ikinci elden başka şansı yok. Bana kalırsa faizsiz kredi kovalayıp 1.7 civarında megane, corolla, wv taigo çok rahat alınabilir. İlla nakit alacaksa 1250 civarı sıfır dacia sandero stepway extreme paket alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 2 Eylül 2025; 23:46:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben de bunu anlamiyorum. Vergiyi sanki gidip hemen mi ödüyor ki bayi vergi dairesinden iade alacak? Beyanname olur ona göre ödeme yapılır ayda bir bilemedin ayda 2 kere. Fatura kesilir kesilmez bir yerlere ödeme yapilmiyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt
    Cuma günü tüm ödemeyi yaptım hocam. Cumartesi öğlene doğru faturayı kesmişler. Faturada da en altta ötv yatırıldı diye bir ibare var

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    C SUV alayım diye günlerce burayı takip ettim ÖTV değişikliği sonrası Corolla cross fırsat aracı olduğunu kimse göremedi heralde stoklar bittikten sonra konuşulmaya başlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vardali -- 2 Eylül 2025; 23:51:35 >
  • Vardali V kullanıcısına yanıt

ağustos ayı boyunca çok bayi aradık,bütün bayiler araç yok dedi

Çok can sıkıcı bir durum. Sanırım ben olsam kabul etmezdim. İndirim teklif etmedikleri için. Tabi karar sizin. Alırsanız da kafaya takacak bı durum değil. Günlük hayatta olabilecek şeyler. Otoparka birakiyoruz en güvenli düzgün dursun diye. Yandaki araca gelen kişi alışveriş arabasıyla çiziyor gidiyor.

• Vardali V kullanıcısına yanıt
    Toyota reklam yapıyor ama altına sınırlı sayıda yazıyor artık kaç taneyse. Gecen aylarda da 1370'e Corolla veriyordu reklamlara göre. Almaya gidince 1450den aşağı olmaz dediler. Corolla cross da lansman fiyatı su fiyata diyor ama bayiler araba yok dedi. Kim aldı ben de merak ediyorum. Bu saticilarin al birini vur ötekine ama el birliğiyle tepki veremiyoruz maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 3 Eylül 2025; 0:8:7 >
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    1580 fiyat almıştım max donanım istanbuldaki bayilerden geçen ay

• Merhaba yardımcı olursanız sevinirim.

Hundai Bayon 1.4 MPI var 2. el gayet temiz 2023 5000 km akrabada.

1350e alabiliriz. Esasında 300 500 daha üstüne koyma şansımız var zorlayarak.

Kafada deli sorular

En önemlisi bayonda 1.4 yerine hundai 1.0 a geçmiş. Bu da daha hızlı ve daha az yakıt.

Ben 1.4 bayon alarak artık üretilmeyen bir motora sahip araç alacağım.

1.0 motorlar daha çok tercih edilip 1.4 motorlu aracım değerini daha çok mu düşürür?

1) Buraya kadar çıkmışken elektrikli mi alsaydım. Yarın elektirkli daha mı pahalı olur?

2) Buraya kadar çıkmışken biraz daha koyup daha iyi birçok araç alabilir miydim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 3 Eylül 2025; 0:27:51 >
    Dostum öncelikle geçmiş olsun, araca uzun süre (5+ yıl) binmeye niyetin varsa boyasını yapsınlar ekstraları alıp kabul et. Herşeye her ay zam geliyor seneye bu araba 2,5 milyon olur. Almazsan eğer maliye parayı 2-3 ay sonra verse bile yeniden bu fiyata araba alamazsın, neticede bayiden çıkıp eve giderken sen de kaza yapabilirsin çok ta kafana takma salla.
    Benim arkadaş sıfır arabayı çalıştığı resmi dairenin arkasına park ediyordu 1 haftallıkken freni boşalan kamyon önce arkasına vurdu yaptırdı geldi 2 hafta sonra aynı yerde arabanın önüne vurmuştu. Diyeceğim arka kapı zaten. Aracın diğer yerlerine altına falan iyice bak. Görüp göreceğin en büyük kaza bu olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 3 Eylül 2025; 0:35:39 >
  • amd1985 kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer üstüne para koyabiliyorsan başka modellere yönel. 1.4 atmosferik ile yokuş çıkarken araba can çekişiyor çığlık atıyor motor. bir de 100 beygir sadece. 1.0 turban motora bu yüzden geçti hyundai çok şikayet vardı performans olarak. 1.4 performans olarak o fiyata üzer para koyma imkanınız varsa çok daha iyi modeller var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 3 Eylül 2025; 0:40:46 >
  • Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt

O nasıl ekran hocam devletin okullara verdiği tablete benziyor

anında yapılıyor.

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

Honda hiç bir yere gitmez, sadece otomobil satmıyor.

Bende kabul etmeyeceğim sanırım

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.