Q2 yi bugün teslim aldım. Ekranı dokunmatikmiş 😂 ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Q2 yi bugün teslim aldım. Ekranı dokunmatikmiş 😂 ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yanlış alıntı kusura bakma 😊 togg fanına demiştim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 2 Eylül 2025; 23:46:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vardali -- 2 Eylül 2025; 23:51:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ağustos ayı boyunca çok bayi aradık,bütün bayiler araç yok dedi |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 3 Eylül 2025; 0:8:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 3 Eylül 2025; 0:27:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 3 Eylül 2025; 0:35:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 3 Eylül 2025; 0:40:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
anında yapılıyor. |
Honda hiç bir yere gitmez, sadece otomobil satmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |