< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19037. sayfa)

-
-
Hakan Öge ile MİSOLyoutube
peugeot 508 gt accelasyon 0 250 stage 1 +285 hp😎https://www.youtube.com/watch?si=X4HE0KCXlJlSREcf&v=kQPfI2rSQp0&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Böyle bahane olamaz hocam. Size iade faturası kesecekler artık kaç para indirim yaparlarsa. Ne öneriyorlar onun yerine peki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Su olay Avrupa'da olsa eminim yerine 0 aynı model araba verirler, malum bizim ülkede denetim yok hukuk yok önüne gelen vatandaşı öpmeye calisiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim yapmadılar. Uzatılmış garanti ve ücretsiz bakım istedim ona da hayır dediler. Servis birimi farklıymış. Önerdikleri teklif hediyeler;
Cam filmi
Paspas takımı
Bagaj havuzu
Seramik kaplama
Boya koruma
Trafik seti
Bunları hediye edebileceklerini söylediler. Trafik setini bu sorun olmasa da zaten hediye edeceklerdi. Diğerleri ekstra olmuş oldu. Hasarlı kısma göçük düzeltme yapıp rötuş boyası yapılacakmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütçeniz el veriyorsa güzel fırsat ikinci eli 2m tl nin üzerinde kişisel görüşüm fiyatına göre donanımı yeterli seviyede c suv rakipleri arasında su an en uygun olanı değerlendirilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen katıp karıştırdılar ortalığı gerçekten
umarım alanların elinde patlamaz çinli araçlar ayrıca tabiki sollarlar zamanında çok uygun satıldı cherry ekmeğini yediler
-
servis olarak parça olarak dedim zamanında cherry çekilmişti
Chery çekilmedi. Distribütör su koyverdi. Şu anda distribütör yok, kendisi geldi.
tata chvrolet mazda mitsubishi nerede
Arkadaşlar akrabam araç bakıyor
Max 2 milyon bütçesi var ne alır sıfır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 milyona kadar zibilyon tane araç var hiç istediği özellik yok mu? Motor, sürüş tipi, kasa tipi, konfor, güvenilirlik, servis ağı vs vs
quote:
Orijinalden alıntı: kerrolabHocam surekli teslayi kotuleyip togg’u ovmekle ne tesla kotu oluyor, ne togg iyi oluyor. Tesla sr’i togg standart menzil ile karsilastirip, togg uzun menzili baska bir yere koyla cabaniz ile komik duruma dusuyorsunuz. Her togg sorun yorumuna baska araclardaki sorunlari link vererek savusturma cabaniz da komik. Genel olarak kendi kendinizi kandiriyorsunuz. Herkes neyin ne oldugunu biliyor, bu tavirla daha fazla komik duruma dusmemenizi tavsiye ederim.
Veriler ortada 😉 , bu Togg düşmanlığı nedir anlayamadım,teslada rejeneratif fren kapatilabiliyor mu hayır, Togg da kapatilabiliyor uzun yolda büyük rahatlık
Bundan bahsedince tesla yi kötülemiş olmuşsam, gerçek bir duruma alınarak zaten komik duruma düşen siz oluyorsunuz 😅, mesela Togg da çok iyi çalışan önce rejen sonra mekanik fren,Tesla juniperde denedi beceremedi , bunlar gerçekler ,tesla üzülsün siz niye üzülüyorsunuz Türk şirketide değil üstelik??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Togg düşmanlıgı değil de togg fanlıgı neden? Togg aerodinamik olarak yapısı gereği zaten yüksek kW harcıyor. Tesla ya da İoniq gibi olamaz zaten. Her şey ortada o konuda haklısınız
Kesinlikle o geride kaldi
Ona bakarsan yarın tesla da çekildim diyebilir. Togg da zarar ettim fabrikayı kapatıyorum diyebilir. Honda satışlar düştü, çekiliyoruz diyebilir. Bu ihtimal her marka için var.
Tesla 2. senesinde kaç adet araç sattı üstelik en çok araç satılan abd pazarında yada 5. senesinde kaç araç sattı ??
Togg 2 yılda 60bin üzeri araç sattıysa bu başarıdır , önceki aylarda da aylık 3000 üzeri satıyordu ,T10F de satışa başlıyor
Daha 2 yaşındaki Türk Markası Togg , yılların üreticisi vw nin elektriklisinden fazla satıyorsa , yılların üreticisi ,ssang dan fazla satıyorsa ,yılların üreticisi çinli byd den fazla satıyorsa ve dünyanın en çok satılan elektriklisine rakip oluyorsa bu başarıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 2 Eylül 2025; 22:0:46 > -
Vw için bu risk yok neredeyse. O yüzden o bir das auto
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X