Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19036. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 94 Misafir (51 Mobil) - 48 Masaüstü57 Mobil
5 sn
381.288
Cevap
6.374
Favori
65.965.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1266 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Stok olarak dayanıksız bir motora yazılım atılmaz. Atan okursa da motoru yer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FrankCostello kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçenize bağlı o donanım bana yeter c suva bineyim yol tutuşu güzel turbu benzinli aracın olsun dersen mantıklı ikinci el saçma sapan araçlara para verileceğine bu araç değer bence, özellikle bütçeniz kısıtlıysa çok mantıklı

• masterap M kullanıcısına yanıt

Togg standart menzil 1,9 ve tesla gibi kısa menzil , 52.5kw bataryası var , 300km ş.içi gidiyor , boş qq dan daha dolu ,konforuda onun çok üzerinde  

ilginçtir togg hazır araçlarda hiç standart menzil T10X yok , Ağustos ayında epey geride ama bunun bir nedenide üretim süreçleri ve kalite süreçlerini yeniden yapılandırdıkları ve T10F üretimine başladıkları için diye düşünüyorum çünkü Ağustos boyunca hiç hazırda T10X yoktu

Güven kaybettiğini düşünmüyorum ürün ortada , şu araçtaki konfor sessizlik malzeme kalitesi yürür kalitesi premiumlarda var , Almanyadaki ilk incelemeler aşırı olumlu , bu araç çinliler gibi değil ,almanlar dışında böylesi çok az geliyor veya hiç gelmiyor diyorlar , ADAS ı çok başarılı buldular bence orada buradaki fiyatıyla bile epey rekabetçi olacak 40bin ila 44bin Euro arası fiyat tahmin ediyorum ,52kw ID4 den ucuz olacak uzun menzil full Togg  

T10F de bu ay İnşallah satışa başlayacak , gelişmeler bence olumlu  

Togg uzun yol verisi atayım klima açık , yola %94 ile çıkmıştım , 406km , 17km rota planlayıcı GEZ uygulamasının tavsiye ettiği şarj noktasına kalan km. , çok şükür sorunsuz kullanıyorum ,tavsiye ederim  

kalan %14 ilede (yaklaşık 12,3kw) enerji ile daha 75km giderdi , uzun yol menzili , rejeni de konfor için kapatıyorum ayak rahat, çoğu elektriklide kapatılamıyor o yazılım çoğu elektriklide yok ,teslada hala yok mesela  

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankCostello

1.9Mluk qq sizce fırsat aracı mı?
    Çok kafa çeliyor ama bir üst paket skypack ile önemli farklar var. Hem dış görünüş hem de teknoloji anlamında yetersiz kalıyor.

Sadece küçük jant ve otonom sürüş olmaması bile almamak için bir sebep.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yirmi dört Y kullanıcısına yanıt
    Önce orayı aradım, toplantı var dediler :)
    Yarın döneceklermiş bana.

• Bulutali B kullanıcısına yanıt
    Hocam arabaya hiç dokunma, arabayı da al, indirim mindirim bedava ne kopartabiliyorsan da kopar. O kadar çizikten bir şey olmaz

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Tesla sr 52.5 kw değil, 62.5 kw. Aynı zamanda airodinamiği nedeniyle en düşük sürtünme katsayısına sahip ev lerden biridir

• sneakersnack kullanıcısına yanıt
    Hocam çiziğin içine tırnak giriyor. Sadece çizik değil birazda göçük gibi. Bir şey takılmış oraya ya da sürtmüş ne oldu artık tam bilmiyorum ama

• Bulutali B kullanıcısına yanıt
    Tirdan indirirken olmuştur, ben poloyu alirken de tam aynı yerde aynı çizik vardı. 173bin liraya aliyordum, 5bin indirim yaptılar öyle aldım.

• sneakersnack kullanıcısına yanıt
    Faturası kesilmiş miydi aracınızın. Bana fatura kesildiği için indirim yapamayız diyorlar. Aracın ötv kdv ödenmiş. Ne saçma iş anlamadım gerçekten

Hocam surekli teslayi kotuleyip togg’u ovmekle ne tesla kotu oluyor, ne togg iyi oluyor. Tesla sr’i togg standart menzil ile karsilastirip, togg uzun menzili baska bir yere koyla cabaniz ile komik duruma dusuyorsunuz. Her togg sorun yorumuna baska araclardaki sorunlari link vererek savusturma cabaniz da komik. Genel olarak kendi kendinizi kandiriyorsunuz. Herkes neyin ne oldugunu biliyor, bu tavirla daha fazla komik duruma dusmemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kskvagabond K kullanıcısına yanıt
    Telefon ettim 1270 de bana fiyat verdiler. Mineral Gri.

• kerrolab K kullanıcısına yanıt
    Bilimsel adı "toggomania". Kişi sadece TOGG aracın çok iyi olduğunu zanneder, hatalarını ve sorunlarını görmezden gelir, başka otomobillerin sadece hata, arıza, sorun, şikayetlerini sürekli takip ederek haz merkezini besler, bunu bir gurur meselesi yapar ve veriyle açıklanan bir argüman olursa duymamış gibi yapar.
    Bunu tipik örneği sosyal medyada araci defaten arızalanip çözüm bulamayınca isyan eden, sonra da kendisine yönelen tiye almalara "arıza var dedim ama şikayet etmedim, düzeltirler mutlaka ben memnunum aracımdan" minvalinde açıklama yapan şahıstir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 2 Eylül 2025; 19:56:45 >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

bu qq'nin acc'sinde dur kalk var mı? varsa kaç saniye durabiliyor? bilen var mı

• deniz_86 kullanıcısına yanıt

travel asist mi neydi bunların yarı otonom sürüşü. o olursa eğer anahtarsız giriş önemli değil çok.

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Kesinlikle önemli bir uyarı bu hocam.

Aracınız varsa, almanız gereken bir durum yok elimde para var alayım diyorsanız aman arkadaşlar. Lüzumsuz para saçmayın.

Kışın da böyle oluyor biliyorsunuz değil mi?

Hocam aracınızı güle güle kullanın. Biz de togg iyi olsun istiyoruz ama bir gerçek var. 2 senedir araba satan bir firma kredi imkanına rağmen bir ayda 1.200 adet araç satıyorsa bir şeyler olmamış demektir.

• olmnki kullanıcısına yanıt
    Fabrika kapasitesi 100bin araç (tüm togg modelleri için, sadece T10x in böyle bir payı yok)
    2023 hedefi 20bin adet idi.
    Yıl 2025,cok da ilerleme kaydedilemedi sanki.
    Şu an min yıllık 50-60k T10x ile ulaşılmış olmalıydı 2024 te. 30bin gördü ancak.

Duz hesap
    2023 - 20K
    2024 - 30K
    2025 - 21K(8 aylık, görünen 30K civari yılı kapatır Yine)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 2 Eylül 2025; 20:36:53 >
  • morqos kullanıcısına yanıt

güle güle kullanında başlıkla ne alakası var bunun?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.