Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. Güzel bir tercih yapmışsınız. |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19034. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: turkeril
Tiguanda çalışma var life alt dilime düşürülebilir. 2.3 Civarına alınacak gibi duruyor.Araçlar üretim planında olduğu için mecburi getirileceğini söylüyor. O fiyatlara mümkün olacağını düşünmüyorum. Keşke inse tabi.
-
Çok teşekkür ediyorum ☺️🙏🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2.3 milyona anahtarsız giriş + çalıştırma olmayan bildiğin 1990 model anahtarla çalışan araba mı satacaklar... im shocked
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volkswagen-2024-model-tiguan-hatasiz-boyasiz-24-binde-1260947331/detay -
Biz de ben kızım ve oğlum için şehir içi kullanımı için araç arayışımızı vw tcross la sonlandırdık 1.672 dilerim siz de gönlünüze göre olan aracı bulursunuz
Bence Tyron bile girebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç zannetmiyorum ama umarım olur. :)
-
İd4 verilip alınır sanki
-
Togg un 1.9 lik modelide var , üstelik V1 bile qq dan dolu ve kalitesini tartışmaya gerek yok 😉
Elektrikli ile içten yanmalı fiyatları benzer olunca evet yönelim içten yanmalı ya oluyor ancak,2.4 luk Togg eşidi donanımlı mesela austral 3.2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Citroen C4-X için en dip rakamlar nedir bilen var mı?
-
1.9 luk modelle bakkala gidilir anca :) maalesef gerçek bu
Hükümet kendi eliyle bitirdi toggu. Model y 8700, t10x 1200 adet satmış. Fazla söze gerek yok. Elektrik pazarı daralsa da müşteri mantıklı modeli yine de alıyor. Togg müşterisini kaptırdı, güvenini kaybeden müşteriyi tekrar geri çekmek çok zor. Bir yerde de sürü psikolojisine döner
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 2 Eylül 2025; 16:13:1 >
Bu eski kasa life hocam, yeni kasada anahtarsız giriş yok ama çalıştırma var. Eskiye göre daha dolu. Bu ilan sahibi galeri hayal görüyor, bu fiyata imkansız, oltayı atmış bekliyor.
-
Hocam atlamışım yazmayı, iyi dileklerin için teşekkür ederim.
2.260 (Cam tavan + yedek lastik opsiyonları dahil.)
mtv haric anahtar teslim fiyatı
-
1.2 200 hp olan modelin fiyatını biliyor musunuz
quote:
Orijinalden alıntı: ozandedebek
taigo hangi paket style mi?life paket
-
Çok teşekkürler. Biz daha karar veremedik
-
Borsa çöktü. Olmayacak şeyler oluyor yine.
Paranıza sahip çıkın.. Olmayacak paralara olmayacak arabaları elzem ihtiyaç değilse gerçekten almayın..
Çok farklı şeyler göreceğiz 2026 da bu kesinleşti artık..
Bedava dağıtıyorlar gibi kuyruğa girmeyin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 2 Eylül 2025; 16:49:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu Cheryy de 50 tane marka yapıp farklı bir şey gibi satıyor. Değişik adamlar..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X