Merhaba Yapay zeka destekli copilot+Pc notebooklar görüyorum. Tanıtımları iddialı falan.
ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition | İş için Premium 14 inç AI PC | Lenovo Türkiye
mesela bu bilgisayarda yapay zeka olmazsa olmaz mıdır ? Yoksa biraz daha gelişmesini bekleyip entegreli daha ileri bilgisayarları almak mı daha iyi
Lenovo Yoga 9i
Merhaba bu ürünü 2. el çok uygun fiyata alacağım muhtemelen bu fiyatın yarısı gibi. başka mutlaka iyi alternatifler vardır ama çok cazip teklif var. 16 gb ram düşündürüyor. ram eklenebilir mi ? ofis işleri ve yapay zeka uygulamaları arada da canva vb. için yeterli olur mu ?
|
EKRANI KIRIK TV
https://www.epey.com/televizyon/lg-42ub820v.html
Ekran maalesef kırıldı. Tvnin başka sorunu yok. Bunu servis çok para dedi değmez dedi.
servis dışı alternatif var mı? Ne yapmalı
PD Destekli Adaptör
ultrabook var elimde buna pd destekli adaptör arıyordum. alttaki ürünü aldım.
3 amper yazıyordu. sonra adaptör gelince maximum 3 yazdığını gördüm. özetle şarj etmiyor.
aşağıda ultrabookun arkasındaki amper değeri var 3.25 yazıyor.
bu ultrabookun değerlerine uygun pd destekli adaptörü nerden bulurum tavsiyeniz var mı?
3.25 yazanı al diyebilirsiniz ama 3.25 yazıp istenilen gücü ya vermezse endişesi var. zira bu pek yaygın kullanım değil sanki.
bunlar türkiyede pahalı yurtdışı siteden alıp geri iade işi de sakat olduğundan doğru ürünü almam lazım.
cihaz lenovo thinkbook 13s

Silinebilir
Silinebilir.
Disk Yönetiminde Görünmeyen Usb Bellek
Bilgisayarımda görünmeyen usb bellek
Windows 10 Bluetooth kopma sorunu ÇÖZÜMÜ
|

Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 935
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 20.970 (Bu ay: 629)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 223 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar