< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18852. sayfa)

-
-
est. haklısınız ama 2025 aynı donanım araca 3.8 M TL fiyat alınca dedik 2024 olsun. liste fiyatı şuan aldığımız aracın 4M ordan 3052 ye düştüler. bu 2.aracımız zaten. ama sahibi de benim gibi b8 passat varianttan geçti o nedenle alternatif yok şuanda o paraya o donanım, konfor ve büyüklükte başka araç.
teşekkür ederim güzel yorumunuz için
saygılar
-
Bu mesajdan bir anlam çıkaramadım bu kayışlı araçlar dün piyasaya sürülmedi ki ya da motor 2-3 senelik bir mevzu degil 10 seneden fazladır bu araçlar piyasada son 1-2 yılda ne olduda bu kadar çatlar patlar olaylari ortaya çıkıyor. Şikayet vara baksan tüm araçlar sorunlu. Trafiğe bakınca İstanbul'da 3 araçtan biri psa. Yılını tam hatirlamamakla birlikte 2011 yıli olması lazım sıfır aldığım golfun dsg si patladı o zaman servis benden 9 bin lira istedi. Maasim 2500lira civarındaydi. Sonra Almanya ile iletişime geçtim adamlar bu sorun tüm araçlarımızda var ücretsiz değişim sağlıyoruz Türkiye'nin sizden ücret talep etmemesi lazım dediler akşamında servisten arandım ücretsiz yaptılar. Yani diğer araçlarda aynı problemler ya da farklı problem var anlamadığım nokta buradaki insanlar körü körüne neden Almanlar haricindekilerin sorunlarini görüyorlar. Sizin (forumdakilerin)bakış acinizla bir sorunun var olması üretici tarafından kabul edilmesi bazı firmalar için güzel, a bak adamlar sorunu kabul ettiler bak ne güzel firma; bazıları için ise çatlar patlar yikilir bu firma ile iş yapılmaz. Genel olarak sizlerin burda gerçekleştirdiginiz yorumların piyasada karşılığı yok. Yorumlar ve şikayetlere bakılacak olsa dünya da arac satilmazdi. En dandik arabaya 2 milyon verip 10 bin lira servise vermeyen adam sokak arasında hangi yağı kullandığı belli olamayan servise bakımı yaptirtiyorsa onu da burda konusmamamiz gerekiyor zaten. Konuşulmasi gereken servise tüm bakımlarını yaptırıp bu sorunu yasamis insanların servis tarafından sorunları nasıl çözülmüş. Müşteri memnun mu ayrılmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
YENİ FRONTERA 1.2 HYBRID 145 (136HP) E-DCT6 GS +Konfor Pak. +Siyah Tavan : turuncu renk 1740 (300 bin tl 12 ay 0 faiz)
YENİ FRONTERA ELEKTRİK 83 KW 113HP GS +Konfor Pak. kristal gri 1450 tl (250 bin tl 12 ay 0 faiz)
-
VW fiyat listesinde Passat 2024-2025 model fiyat farkı 518 bin TL bir hayli yüksek geldi bana. 2024 liste fiyatı 3.546.047 TL iken yaklaşık 500 bin TL indirim yapılmış.
Neyse zaten SW araç kullanan ve SW devam etmek isteyen birisi için pek fazla seçenek yok zaten. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
-
Siz biz almıyoruz ama satışlar her ay rekor kırıyor. Demekki insanlarda bitmez tükenmez para varmış. Memur ve maaşla çalışanlar bitti ama ticaretle uğraşanlarda çok para var. Gelişmemiş ülkelerde gelir adaletsizliği demek böyle birşey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Fronteranın motoru triger zincirlimi.takasda arac aliyormusunuz KK taksit oluyormu
Motorundan biraz bahsedermisiniz ne derece iyi
Hibrit motorunu ilave şarj etmek gerekiyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Psa Mild Hibridler zincir trigerli, ayrica sarj edilmiyor kablosu yok,cift kavrama şanzımanı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 12 Ağustos 2025; 10:41:22 >
Kia içten yanmalı modellerden vazgeçiyor
Kia, EV4 Sedan ve HB üretimine yer açmak için Slovakyada üretilen Ceed’in fişini çekmeye karar verdi
Yakında teslimatları başlayacak EV4’ün ardından 2026’da EV2 üretimi başlayacak.
EV2’nin kardeşi Ioniq 2 ise Türkiyedeki fabrikada üretilecek.
Fakat Hyundai içten yanmalı modelleri ülkemizde devre dışı bırakmayacak.
-
Çok haklısın… Biz maaşımızı daha görmeden gelir vergisi, SGK, stopaj, KDV, damga vergisi, bilmem nesi… Her türlü vergi kesiliyor.
Brüt maaşımı görünce kendimi zengin sanıyorum, net maaşı görünce “acaba yarı zamanlı mı çalışıyorum?” diye düşünmeye başlıyorum. Hayır ödediğim sgk'nın emekliliğe de faydası olmayacak son düzenlemeler sonrası çöp yıllardayız.
Üstüne ÖTV diye bir ucube var ki… Yahu zaten aracın KDV’sini ödüyorum, bir de ÖTV’nin KDV’si mi olur? Bu nasıl matematik?
Bu ülkede bordrolu çalışan, mavi yaka, beyaz yaka, vergisini kuruşu kuruşuna ödeyen işletmeci, sanayici… Hepimiz aynı kafesteyiz: Sağılacak inek, yolunacak kaz!
Vergi kaçıran hırsızdır, eyvallah… Ama devlet öyle bir düzen kurmuş ki, vergiden kaçmayan enayi yerine konuyor.
Yani öyle bir sistem ki, dürüst olursan cezalı, kurnaz olursan ödüllü!
-
zincirli olarak geliyor 136 hp benzinli motor 21 hp elektrikli motor bulunuyor.
12 taksit yapılabiliyor oran 3.09
hafif hbrid olarak geciyor şarj etmenize gerek olmuyor
-
-
iptaller başlamış hemen tesla grubunda isyan çıkmış
-
Bunu almazsaniz ne oluyor?
Ne işe yarıyor ?
-
İptal ettim. Gerektiğinde telefondan bağlanırım.
-
Milleti aboneliklerle söğüşleme derdindeler. Yıllık 4 bin masrafı da bakım masraflarına yazalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
volvo'da 4 yıl sınırsız internet var. tesla'nın yerinde olsam araç fiyatını zamlarım premium'u da onun içine yediririm. bizim halk ultra her şey dahil sever, yarım pansiyon bize göre değil. peşin peşin her şeyi ödemeyi bir daha da para vermemeyi psikolojik olarak daha rahatlık olarak görüyoruz milletçe.
-
bir bardak kahve parası bişey olmaz...
-
bunlara sahip olamıyorsunuz, sadece standarta sahip oluyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X