< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18819. sayfa)

-
-
kia xceed 1.970
-
Prime plus daha geçen ay 2150 civarına kadar düştü. Agustos ayı fırsat aracı yok maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne zaman aldınız bu fiyatı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bataryada yüksek voltaj olduğu için özel ekipman ve eğitimli personel gerekiyordur.
Hiç sorma ya. sattığım bmw üzerine 200k koydu. ötv de 260 ödedim. şimdi kendime kızıyorum. kâr ederiz diye girdik ama zarar ettik. Çok bilene fazla giriyor :D
-
Amin hocam. Tesla zam yapmazsa halim duman :))
-
Eskiler “çok bilen çok yanılır” demişler.
Zaten nakit alacağım. Bir ihtimal kartı kullanabilir miyim diye sordum. Yanıt ;
“Kendi pos cihazımız yok o yüzden komisyonlı cekim yapılabiliyor”
🤦🏻♂️
Diğer bayilere göre uygun ama fiyatı.
T roc life
*Avek istanbul 1884 ve aracın %20sine kadar 1.39 oranla kredi(ilk taksit peşin )
*Esenyurt doğuş 1860
Hemen her yeri sordum, en fırsat bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olsun, sıcakta dondurma gibi eriyen, birçok arabasında emniyet kemeri yerinden çıkan arabadan iyidir der biri şimdi. Bu milletin kutsal bilgi kaynağı sosyal medya oldukça umudumuz her gün bir nebze daha azaliyor, bu millete herşey müstehak
3.9 anlaşmaya göre olabilir bir ihtimal, taksitli fiyatlarda muhtemelen daha uygun oranlar verilmiştir.
Tek çekim güncel bir örnek
-
kendi pos cihazı olsa da komisyon ödeniyor zaten oranlar değişmekle birlikte
-
Bir sonraki ay veya ekimde, yeni kasa troc gelmeden önce bir tur daha eritmek için indirim yapacaklarını düşünüyorum. Şuan fırsat gibi gösteriliyor bu fiyatlardan ne verirlerse kardır ama bence indirim geleceğinin göstergesi tabi ki ytd
-
Hyundai i20 style 1355 dediler uzerine biraz daha koyup 1500 e bayon style almayi düşünüyorum; iyi midir o farka deger mi ? Ya da benzer fiyatta önereceğiniz arac var mi uzerine şunu koy bunu al diyeceğiniz aradaki farka değiyorsa (2 kişilik aile)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam, T-cross veya taigo sordunuz mu hocam?
-
2024 1.0 bayonu yeni satan biri olarak çok plastik uzun yolda yorar
Valla sormadım da imkan varsa Troc alın.
Avekler genel olarak daha uygun fiyata veriyor. Ayrıca 1.39 kredi bence çok iyi.
Katılıyorum. Manuel Megane'a da 1400 aşırı yüksek.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X