Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18819. sayfa)

5 sn
381.292
Cevap
6.374
Favori
65.966.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1266 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Tuscon prime plus paket bayilerin çoğunda yok.
    Prime genel olarak mevcut. Çorum, Trabzon , samsun. Bu bayilerle görüştüm. Fiyat 2200 civarı, Çorum 2300 dedi. Prime için fazla fiyatlar. 10 gün önce 2090a alanlar varken bu fiyatlar bana pahalı geldi. İstanbul ve Ankara bayilerini arayacağım bugün.

2110-2120 bandında bulsam alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kia xceed 1.970

• Tslee61 T kullanıcısına yanıt
    Prime plus daha geçen ay 2150 civarına kadar düştü. Agustos ayı fırsat aracı yok maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tolsthor kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldınız bu fiyatı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Bataryada yüksek voltaj olduğu için özel ekipman ve eğitimli personel gerekiyordur.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Hiç sorma ya. sattığım bmw üzerine 200k koydu. ötv de 260 ödedim. şimdi kendime kızıyorum. kâr ederiz diye girdik ama zarar ettik. Çok bilene fazla giriyor :D

• Ablapneur kullanıcısına yanıt

Amin hocam. Tesla zam yapmazsa halim duman :))

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt
    Eskiler “çok bilen çok yanılır” demişler.

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Zaten nakit alacağım. Bir ihtimal kartı kullanabilir miyim diye sordum. Yanıt ;
    “Kendi pos cihazımız yok o yüzden komisyonlı cekim yapılabiliyor”
    🤦🏻‍♂️
    Diğer bayilere göre uygun ama fiyatı.

• T roc life
    *Avek istanbul 1884 ve aracın %20sine kadar 1.39 oranla kredi(ilk taksit peşin )
    *Esenyurt doğuş 1860

Hemen her yeri sordum, en fırsat bunlar.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Olsun, sıcakta dondurma gibi eriyen, birçok arabasında emniyet kemeri yerinden çıkan arabadan iyidir der biri şimdi. Bu milletin kutsal bilgi kaynağı sosyal medya oldukça umudumuz her gün bir nebze daha azaliyor, bu millete herşey müstehak

• Nerminator N kullanıcısına yanıt

3.9 anlaşmaya göre olabilir bir ihtimal, taksitli fiyatlarda muhtemelen daha uygun oranlar verilmiştir.

Tek çekim güncel bir örnek

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025
  • JamMasterJay J kullanıcısına yanıt

kendi pos cihazı olsa da komisyon ödeniyor zaten oranlar değişmekle birlikte

• Bir sonraki ay veya ekimde, yeni kasa troc gelmeden önce bir tur daha eritmek için indirim yapacaklarını düşünüyorum. Şuan fırsat gibi gösteriliyor bu fiyatlardan ne verirlerse kardır ama bence indirim geleceğinin göstergesi tabi ki ytd

• Hyundai i20 style 1355 dediler uzerine biraz daha koyup 1500 e bayon style almayi düşünüyorum; iyi midir o farka deger mi ? Ya da benzer fiyatta önereceğiniz arac var mi uzerine şunu koy bunu al diyeceğiniz aradaki farka değiyorsa (2 kişilik aile)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, T-cross veya taigo sordunuz mu hocam?

• Valekale V kullanıcısına yanıt

2024 1.0 bayonu yeni satan biri olarak çok plastik uzun yolda yorar

• Valla sormadım da imkan varsa Troc alın.

Avekler genel olarak daha uygun fiyata veriyor. Ayrıca 1.39 kredi bence çok iyi.

• ylmzknn kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Manuel Megane'a da 1400 aşırı yüksek.

• SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.