Bir sonraki ay veya ekimde, yeni kasa troc gelmeden önce bir tur daha eritmek için indirim yapacaklarını düşünüyorum. Şuan fırsat gibi gösteriliyor bu fiyatlardan ne verirlerse kardır ama bence indirim geleceğinin göstergesi tabi ki ytd |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18821. sayfa)

-
-
Hyundai i20 style 1355 dediler uzerine biraz daha koyup 1500 e bayon style almayi düşünüyorum; iyi midir o farka deger mi ? Ya da benzer fiyatta önereceğiniz arac var mi uzerine şunu koy bunu al diyeceğiniz aradaki farka değiyorsa (2 kişilik aile)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam, T-cross veya taigo sordunuz mu hocam?
-
2024 1.0 bayonu yeni satan biri olarak çok plastik uzun yolda yorar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla sormadım da imkan varsa Troc alın.
Avekler genel olarak daha uygun fiyata veriyor. Ayrıca 1.39 kredi bence çok iyi.
Katılıyorum. Manuel Megane'a da 1400 aşırı yüksek.
-
-
1580 e honda jazz elegance varken 1500 e bayon elite almak pek mantikli degil.
Incelemenizi oneririm.
bayonun tek avantajı bagaj onun haricinde bir esprisi yok, aynı araçlar tamamen. Ben olsam i20 alırdım 150 bin tl az fark değil.
Aynen, ici bile ayni.
1.5 ay önce 1870 e style paket veriyorlardı .şimdi style ın vergi dilimi değişti sanırm.
-
İ20, Bayon'un kısa hali gibi duruyor. Bayon da bana çok tipsiz geliyor hiç sevmedim ben. İ20 alana kadar da Clio bakarım gibi geliyor. 1,3 1,4 milyon bandında en mantıklı seçenek Clio Evo gibi gelmeye başladı. Ama Stonic inadım devam ediyor. :)
-
Nasıl kendi pos cihazı yokmuş. Alt kata inin serviste var. Üst katta sigorta bölümünde pos cihazı var.
Giriş katta mı yokmuş.
Palavranın bu kadarı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ist nev i20 style 1.4 milyon zam geldi demişti
-
Kısaca : nakit çalışıyoruz demiş satıcı..
Hocam siz neden 3.20i den Teslaya gectiniz? Bendede tesla var 3.20 almaya calisiyorum.sabah bayiyi aradim kampanya var 4361 istiyor M pakete.Juniperi satip BMW ye gecmek istiyorum.Bu karari almamdaki yegane sebep Antalyadan istanbula Tesla ile geldim ve 2 gun kendime gelemedim 12.5 saat surdu ve pert oldum. BMW ile 8 saatte yag gibi yorulmadan tek mola ile gelebilirdim.
-
Çok iyi fiyat ben 1903'e aldım.
-
bu araç tek pedal ve jenerasyon yaptığı için ,
bence kullanım mantığı bize uygun değil
-
style için uçar 1.330 cevizlibağ 1.300 teklif verdi.
Hyundai Bayon'ları geri çağırmış türkiye'de bilgilinize.
doviz.com
Bayon’da güvenlik riski tespit edildi: Hyundai, Türkiye’deki araçlarını geri çağırdıhttps://haber.doviz.com/gundem-haberleri/bayon-da-guvenlik-riski-tespit-edildi-hyundai-turkiye-deki-araclarini-geri-cagirdi/781153
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 8 Ağustos 2025; 14:54:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X