Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CaVitas07 , 1is4tan5bul3 , 1is4tan5bul3 , navigator_ Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 65 Misafir (25 Mobil) - 41 Masaüstü28 Mobil
5 sn
378.125
Cevap
6.352
Favori
65.448.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1262 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş

Corollayı basik olması ve atmosferik motoru oldugu icin eledim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eddy kullanıcısına yanıt
    İşkembeden sallıyor işte birebir aynı malzeme ile üretilen araç kalite farkı varmışmış. Hey Allahım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

Kamiq elit paket alinmaz, premium ile cok fark var. Son kampanyada iki paket arasinda 20-30 bin fark vardi. Simdi makasi cok acmislar saka gibi

• slck55 S kullanıcısına yanıt

Taigo alacaksanız life donanım t-roc alacaksanız style donanım tercih edin. kalite olarak taigo b segment t-roc b+ gibi düşünün. baş mesafesi coupe tasarım olduğu için taigoda alçaktır t-roc yüksektir. diz mesafesi t-roc daha iyi taigo bi tık daha dar. bagaj olarak taigo geniş çok kullanışlı. Bütçeye bağlı tamamen taigo yakışıklı araç t-cross ile arasında kalmıştım ama taigoyu tercih ettim. Amortisör sertliği hepsinde aynı iç mekan kalitesi t-roc daha iyi. t-cross en alt versiyon gibi düşünün bu 3lüde.

• eddy kullanıcısına yanıt

taigo görüntü ve kullanışlılık olarak biraz daha iyi fark bu

• şubat kullanıcısına yanıt
    Sıfır sıfırdır olayıyla megane alır geçerdim. F/P geliyor bana ama yüzü çok eskidi.

Şimdi çok detaylı yazmak istemiyorum Megane ve tiggo 7 defalarca kullanmış biri olarak kesinlikle tiggo 7 diyorum Megane yüzü eskidi 10yasinda teknoloji eski SUV değil fiyat avantajı yok

Tiggo 7 geçen ay 1600 veriyorlardı şuan 1850sanirim 300bin kampanya var ve yeni kampanya yapılacağı beklentisi mevcut

Megane güzel araba severim ama amasi var işte ekstra olsa tercih edilebilir

Fiyat , görsellik , teknoloji gibi

O yüzden tiggo 7 diyorum

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatı 2200 olan aracı geçen ay 1600 mi verdiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Hyundai Bayon için fiyat alan var mı acaba?En iyi fiyat nereden alabilirim

• napolyon94 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun,ben de bayon almayı düşünüyorum.Hala bu fiyatları verirler mi acaba?Bu firma üsküdardaki uçar plaza olan mı?

Verdiğiniz örnekte 1-2 yaşında demeniz benim için en büyük etken ayrıca Çin menşeli araçlar henüz kendilerini kanıtlayamadılar kazalarda aks kıran tekerleği çıkan emniyet kemeri tokasından çıkan araçlar gördük hatta doğruluğundan tam olarak emin olmamakla birlikte doğu bölgesinde bir aracın stopları erimişti. Birkaç sene sonra bu araçlar hâlâ iyi kondisyonda olursa o zaman tercih ederim. Bunlar benim şahsi fikirlerim zamanında bende almak için araştırma yaparken vazgeçmiş birisi olarak söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RdvnKrca -- 8 Ağustos 2025; 12:11:22 >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bir arabanın sıcaktan eriyeceğine inandınız mı? Bu arada "emniyet kemerinden ayrılan bir çok araç gördük" demişsiniz. Nerde gördünüz birden çok araç biz de bakalım?

instagram
    Otoyedekpazar | Oto Aksesuar, Parça, Bilgi ve Taktikler on Instagram: "🔥 Kızıltepe sıcağı bu kez Chery’i yaktı mı?Sosyal medyada dolaşan iddialara göre, Chery marka bir aracın plastik aksamları aşırı sıcaklardan dolayı adeta eridi! 🫠Gerçekten sıcaktan mı oldu, yoksa başka bir sebeple mi deformasyon yaşandı? Henüz kesin bir bilgi yok.Ama 50°C’ye dayanan Güneydoğu sıcakları araçları da zorluyor gibi görünüyor…🚗 Sizce bu mümkün mü?📸 Olayın gerçek görüntülerini gördünüz mü?🗣️ Yorumlara yazın, tartışalım!#Kızıltepe #Chery #CheryTürkiye #AşırıSıcak #Güneydoğu #OtomobilHaberleri #SıcaktanEridi #ArabaHaberleri #SıcakHava #CheryTiggo8 #Gündem #OtomobilGündemi #TürkiyeHavaDurumu #AraçHaberleri"
    https://www.instagram.com/reel/DM_HrXco5aQ/?igsh=MXZwcGhrNGhvMm50MA==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 8 Ağustos 2025; 7:18:52 >

• ikdam kullanıcısına yanıt
    Bende de Taigo var onu satıp Troca geçmek istiyorum, 1 aydır hem sıfır hem ikinci elleri (2025 6000 de olanları) takip ediyorum. Nacizane bilgi birikimim şudur hocam, 1900 üstü yazarsaniz ilanda bekler de bekler. 1850-1870 yazanlar 1 hafta falan bekliyor ama bayide sıfırı 1900ken, muhtemelen 1800-1820 gibi fiyatlara satiliyordur hocam. Bir kaç kişiye sordum Ankara'da son 1825-1840 olur falan dediler ama kaça sattılar bilmiyorum. Şahsi araba alma stratejim ise sıfır gibi ikinci ele maks yüzde 5 eksiğine alırım ki çoğu insan bu şekilde düşünür.

• sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt
    Tiguan Türkiye fiyatlarına yaklaşacak gibi görünüyor. Orası için çok ciddi yüksek rakamlar...

• murattekno kullanıcısına yanıt

Yılbaşından beridir 1500/1600 bandında satıldı diye biliyorum tiggo 7

• my 2025 kasa içinde aynı rakamlar var makyajlı kasa zam yememiş gibi almanya için

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

yine fiyat listesinde DCT için Doppelkupplungsgetriebe yazılmış, almancada çift kavrama demekmiş, hibrit için de automatic denmiş sanırım tork konvektörlü 6 ileri olarak gelicek. tork konvektör olarak i20 4 ileri 2016 modeli kullanmıştım hayatımdan bezmiştim açıkcası 6 ileri olmasına biraz üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 8 Ağustos 2025; 8:42:14 >
  • Dün Antalya bayilerinde hafif ticari baktım vergi avantajlı olduğundan dolayı, aldığım fiyatlar :
    Doblo premio Plus1692 fiyat
    Premium 1.560
    400 12 ay
    1 milyon 24 ay aylık 59.000 ödeme.
    Citroen berlingo
    max xtr 1.550
    Plus 1.360
    Space tourer 1.765
    Peugeot Rifter
    gt 1.630
    allure 1.460
    Opel Combo ultimate 1.450
    300.000 12 ay sıfır faiz
    600.000 12 ay 1,99
    En tipsizi doblo, en yakışıklısı rifter bence. Rifter içi de daha güzel ama malum direksiyona alışmak lazım, bariz küçük bir direksiyonu var. Kullanımda ne olur bilemem. Berlingo ilk elenen seçenek, en full modelde bile perde airbag yok. Kimse anlamaz diye gizli gizli özellik kısıyor, klasik Citroen taktiği.
    Combo daha sade görünümlü ama kredi kampanyaları fena değil, en azından 300 bin sıfır faiz var. Peugeot ve Citroen 400 bin sıfır faiz olunca liste fiyatına çekiyor ve 170-180 bin üzerine çıkıyor fiyat, nasıl sıfır faizse?
    Genel olarak fiyatlar yüksek, sadece opel değerlendirilebilir bayiden. Fakat diğer üçü için sarı sitede daha uyguna araçlar var. Eminim diğer illerdeki bayilerde de özellikle Peugeot ve Citroen daha uyguna bulunur ama Opel fiyatı hem sarıya hem de diğer illere göre uygun geldi bana. Sadece rifter gt den sonra o kadar göz doldurmuyor ve sönük kalıyor. Rifter 1.630 eder mi, bence hayır.
    Bu araçların en iyi tarafı motor şanzıman kombinasyonları. Adblue sorunu olabilir ama en azından zincir sorunu giderildi 8 mm ile.
    Citroen space tourer 1.765 fiyatı, otomobil ruhsatlı olması, 2.0 litre, 180 hp ve eat8 aslında düşünen için çok makul. Bu araç bu fiyata satılabiliyorsa berlingo en fazla 1.300 olmalı. 8+1 otomobil ruhsatı nasıl çıkıyor diye sordum, çıkıyor yanıtını aldım. :)
    Fiat egea
    easy manuel 950
    Urban manuel 1.070

• ksahinler K kullanıcısına yanıt

rifter 1630 tl'ye satılıyorsa doblo 1692 olamaz,normalde rifter grubun en pahalı aracı .Combo'da hava yastıkları standart geliyor her pakette var.2025 yılında hava yastığından çalmak nasıl bir mantık !.

Adaptif hız sabitleme olmasada olur derseniz combo en mantıklı seçenek oluyor.Ben geçen sene 2024 edition otomatik aldım(makyajsız kasa) perde hava yastıkları standart geliyordu,diğer markalarda alt paketlerde perde hava yastığı yoktu. İstanbul mar oto'dan ve diğer bayilerden de mutlaka fiyat alın , forumda arden otomotiv var o da iyi fiyat veriyordu.

2023 sonrası zincirde problem yok,adblue sorunu yaşanlar var ama garantiye giriyor.

• tolgaiü kullanıcısına yanıt

22 model 1.2 puretech opel corsa aracım var şu an 67bin kmde. Tüm bakımları yetkili serviste yapıldı. Kayışla ilgili şimdiye kadar bir problem yaşamadım, servise sordugumda 6 yıl ya da 90bin kmde değiştirdiklerini söylediler.

Lakin motor ateşleme arızası sebebiyle bir kere yolda kalmışlığım var, garantiden bobin değiştirip arızayı çözmüşlerdi. Dolayısıyla bu motora tamamen sorunsuz demek de doğru olmaz sanırım :)

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Görüntü fake.. Erime doğru ama sebebi güneş değil.
    İnanan varsa elimde satılık kelepir geçiş garantili köprü var...

Farlar hangi malzemeden üretilir, ne kadar sıcaklığa dayanır (En dandigi bile) bilmeyen cahil cühela insanların art niyetli olarak yaydığı haberler..
    Ama işi bilenler olarak, gülüp geçiyoruz..
    Bill gates hepimize cip taktı pandemi de diye ınsanlar Ile aynı grup muhtemelen..

Görüntüde ki arac direk aleve çok yakın mesafede ısıya maruz kalmış.
    Özellikle stoplar policarbonat malzemeden üretilir be erime sıcaklığı 290-315 derece arasındadır. Deformasyon sıcaklığı ise 137 derecedir.
    Bu sıcaklıkta Malzeme deforme olmaya başlar Fakat görüntü, bu posttaki gibi çok yüksek ısıya maruz kalarak bozulmuş /yanmış Olmaz. Özellikle yer cekimine karşı duran yerlerinde aşağı doğru sarkma şeklinde bozulmalar başlar.
    Doğal Güneş ışığında bu yuzey sıcaklığına erismeniz mumkun değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 8 Ağustos 2025; 9:31:43 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.