Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18485. sayfa)

5 sn
375.009
Cevap
6.302
Favori
64.895.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1251 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Belli belli.

Bende yok meraklanma, alıp almamak parasını kendi kazanan birinin hür iradesidir.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

2015 te garanti bitmesine az süre kala Octavia aracımın direksiyonunun üst tarafının ağarması sonrası garantiden değişim talep etmiştim ve sorunsuz değişmişti.

Kaldı ki bu aracı arkadaşımdan almıştım ve o da biraz uğraşsa da kaputta boya atması sonucu aracı komple garantiden değiştirmişti ve yeni model araç vermişlerdi.

Ben Yüce Otonun çoğu firmadan iyi olduğunu düşünüyorum ama öncelikle bayi ve servis engelini aşmanız gerekebilir. Servisten servise değişiyor bu durum.

• profurio kullanıcısına yanıt

Belki Golf sahibisinizdir, aracınızın değerinin yükselmesini istemeniz en doğal hakkınız tabi ama fiyatla alakalı fikrini söyleyenlere celallenip laf eden de sizsiniz, sonra herkes özgür almakla diyorsunuz.

Ben de gayet net olarak diyorum ki, 2 milyona devamı bile meçhul olan C-HB almaktansa cüzi bir fark ödeyip sıfır C-SUV alabiliyorsunuz zaten. Hatta elektrikli olarak çok daha ucuza D-SUV bile alabiliyorsunuz. 2 milyondan satmayı denesin, bir dahaki ay Temmuz rakamları açıklandığı zaman tekrar görüşelim kim ne almış ne satmışç

• Geçen gün ofisten ayrılan bir abim ile görüştüm, kendisi 3 yıl önce araba almıştı. Araba baktığımı söyledim, sonra dönüp bana dedi, ben 3 yıl önce araba alırkende bakıyordun, hala bakıyor musun... Bir üzüntü çöktü.

Neyse bugün de aldığım fiyatları paylaşayım:

2024 - Omoda 5 / Omada 5 intelligence : 1700 TL

2025 - Atto 3, direkt liste fiyatından yardımcı oluyorlarmış. 1790 TL

• jackhammer kullanıcısına yanıt

Burada düzenli yazanların belki tamamı otomobil alma arifesinde olan, fiyat kovalayan kişiler değil. Herkes ya aldığını övüyor ya almadığını yeriyor. Kısır döngüde devam ediyor.

İçten yanmalı ile elektriklinin mukayese edilmesi gibi bir kısır döngü de mevcut. Kiminin zamanı yakıt giderinden kıymetli olabilir.

Fiyat ve stok bilgisi yazayım:

Bugün Impression Golf sordum, gelmemiş, geleceği tarih belirsiz. Golf Life için de 1.950 fiyat veriliyor. (İzmir bayileri 5 aşağı 10 yukarı böyle) Az mı çok kısmını almak isteyen değerlendirir.

• profurio kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarından şu sonuç çıkıyor: senin golfün var ve sağlam kazık yemişsin!!!! Git doğuşa ağla indirim yapmasınlar eğer bu indirimse tabi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WhiteShadoww W kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiden aldınız fiyatı?
    Bildiğim kadarıyla 24 ve 25 arasında hiç bir fark yok.
    Bu paketin en büyük eksikliği koltuk soğutma. Deri koltukta koltuk soğutma olmayınca çekilmiyor.
    Nefret ediyorum şu deri koltuklardan.

• FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt
    Güzel yorum 👍

Bir tek BYD kısmına pek katılmıyorum, Tesla karşılaştırmasına birşey demiyorum fakat genel manada BYD de kalitesiz işçilik, biraz dikkatli baktınız mı içi boş süslenmiş gibi duruyor herşey.

Asıl sormak istediğim ix3 le ilgili bir duyumunuz var mı geleceğine dair.? Geçen hafta Borusan'a sorduğumda aracın sadece dizel hariç benzinlisinin geleceğini söylediler. PHEV ve Elektriklisi gelmeyecek dediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt

Golf sahibi değilim, burada yazdığım basit bir matematik hesabıdır.

Satıcı kar marjını kısmıştır veya üreticiden daha ucuza almıştır ya da donanımı azaltmıştır bilemem. Ancak geçen seneden bu zamana diğer her koşul aynı kalsa aracın fiyatı 400 binden az artmaması gerekir. Bunu söylemeye çalışıyorum. Neden şaşırıyor ve euro kuru 37 iken olan fiyattan bugün satılmasını bekliyorsunuz diyorum. Hepsi bu.

Diğer yandan herkes toplumun genel tercihleri gibi davranmak zorunda değildir. Kişinin Golf hayali vardır, yok alma devamı meçhul golfün, onun yerine C-SUV Ateca al ya da D-SUV Tesla al demeye haddimiz olmamalıdır.

Herkesi aynı kalıba sokmaya çalışmamalıyız.

• Mr.Misterr kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatına zam yapmışlar ben eski fiyata göre hesapladım. Yeni fiyatla 1850k civarı olması lazım ama fırsatçılar 1900k fiyat çekiyor galiba.
    Golf severim ama 1900 cam tavansız life için hala pahalı.
    Geçen hafta cam tavanlı a3 için 2366k paylaşanlar vardı bedavaymış. Üstelik 150 ps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyttatar -- 3 Temmuz 2025; 17:19:58 >
  • Ne zaman kriz olursa vw golf de guzel kampanya yapar. Zaten 2,5 milyon liste fiyatlik arac degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan araba almak isteyen gerçek kullanıcı arkadaşlara
    sesleniyorum.
    Siyasi sebeplerden ötürü sanırım bazı kesimler Hiç adını anmiyor olabilir ama ben umursamadım. Hiç arabadan anlamıyor olabilirsiniz. Sadece gidin bir togg deneyim merkezine arabayı inceleyin.

Isı pompası yok evet ama kaloriferi var. Sadece kışın soğuk iklimlerde menzil kaybı yaşıyor. Kars Erzurum ws yaşamıyorsaniz çok sorun değil. Onun dışında araba tam bir premium deneyin

• Troc kasa ve tasarımını değiştirecek. Majör değişiklik yapacaklar. Troc da daha çok kampanya olur. Araç fırsat değildi. Üzülmeyin.

• XYLGN X kullanıcısına yanıt
    1735 ten opak renkleri 3-4 gün içinde bitti hocam bayilerde, metalikleri 1775 ten veriyorlardi onlardan kalmıştır, maksimum onları da 1750 ye verirler, daha da fiyatının düşeceğini sanmiyorum. İnsanlar troc için 40bin boya farkı vermek istemediler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt

yazık günah hocam omoda 5 falan, 1 sene sonra dökülüyor bu arabaların iç mekanları malzeme kalitesizliğinden. imkanınız var ise tesla bakmanızı öneririm

• tech.pro kullanıcısına yanıt
    Aynen safkan alman malı. Araba aldığını hissediyorsun 1 sene sonra orası burası bozulmuyor oyuncak arabalar gibi tavsiye ederim 👍🏻

• sneakersnack kullanıcısına yanıt
    Ben farklı düşünüyorum sanırım cam tavan için r line aldık 😂

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

Hocam ben de Omoda 5 tercih etmem fakat alana da bir şey diyemiyorum. Tesla 200 bin daha pahalı ve kredi kartı kabul etmiyor. İnsanlar da mecbur seçeneksizlikten bu arabaları alıyor. VW, Tesla vs bunlar kart çekmiyor maalesef.

• rcpdrnc kullanıcısına yanıt

Recep kardeş mesleğin nedir bilemiyorum ama metal veya başka bir yüzey üzerinde boyanın tutunmasını ifade ederken “adezyon” (adhesion) kavramı kullanılır. Tutunma direnci gibi bir kavram boyama terminolojisinde yer almıyor. Tesla’nin nasıl bir kaportaya sahip olduğu herkesin malumu, dışarıdan bastırdığında esneyen, en ufak darbede zarar gören veya kuş pisliğinde leke okusan bir kaporta. Tesla tarafından hatalı araç teslim edildiği de doğrudur, hatta ben de bu şanssız azınlığın icindeyim. Esas meseleye gelelim senin Tesla dusmanliginin ve bu boş söylemlerinin neye hizmet ettiği anlaşılmıyor. İnsanların tercihlerine biraz saygı duymayı öğren, bildiğin bir şeyler varsa paylaş bizler de istifade edelim. Sırf senin bu gereksiz mesajların yüzünden hayatta hiç yapmayacağım ve rahatsız olduğum şekilde marka savunucusu pozisyonuna düşüyoruz. Bu foruma nerden ne zaman geldin bilemiyorum ama polemik üretmek yerine yazılanları okuyup kendini geliştirmeni tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 4 Temmuz 2025; 8:14:15 >

• _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt

Sağlam saçmalamış son kardeşim ben de i20 var 4 teker disk fren İstanbul trafinginde bile on numara pololat kıyıdan kıyıdan gidiyor 2 disk frenden ötürü çağ dışı wosvos

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.