Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18049. sayfa)

5 sn
362.146
Cevap
6.171
Favori
62.871.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1238 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    1.2 puretech max paket 1580 abc ankarada bılgınıze

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erhandonmez E kullanıcısına yanıt
    Ben almadım hocam. Birisi tweet atmış aldım diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Evet farkettim 😀

Alanlara hayırlı olsun diyelim.

• elcas kullanıcısına yanıt
    hocam insigniam var 10 yıldır sadece bakıma gidiyorum 😊 siz beni düşünmeyin ben kaliteli ürün alırım.
    Bu arada aynı grubun özellikle c5 aircrosslarin tavanlardaki boya atmasına ücreti karşılığı boyama teklif ediyorlar bunu da hatırlatayım.
    İşin özü marka fanı olmayın

• mob33 kullanıcısına yanıt
    Ben vagci değilim bir ayıbı hafifletmek için başka markanın ayıbını anlatmanız da cok saçma.
    Biz niye bu hatalari kabul edelim diye düşünün bence surekli bir markayi savunmaktansa

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt

Tesla aracı %10 dan satabilmek adına kardan feragat ediyor Mercedes ise geçmişte EQB ve EQA %10 luk dilime girince apar topar araca zam yapmıştı hemen %40 lık dilime geçirmişlerdi. Sabırsızlık edip avrupada aynı fiyata satılan iki araçtan birini en az +500k bedelle ikinci el almak mantıklı değil

Şu durum satışta teslanın satış kanalındaki rezaletten fersah fersah büyük bir mesele

SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francesco Bernoulli -- 25 Mayıs 2025; 12:24:13 >

• valerio V kullanıcısına yanıt

Ne alacaz baba ortada kaldık. Benzinli alınmaz elektrikli bulunmaz. Tesla 1700 altına inmiyorlar. İsteyen f5 e bassın yazmış tok satıcılar ilana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supergokhan kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında 1.700 iyi bir fiyat sadece 1 yaşında eski kasa için ama konu tesla olunca beklentiler 1.500 oluyor :)

• Tolunay35 kullanıcısına yanıt
    Size bir şey söyleyeyim mi
    Ben ne Tesla almaya çalışıyorum ne de kısa sürede almayı düşünüyorum , işin bu noktasında alakam yok
    Sadece konuyu gördüm ve ilgimi çekti
    Bende bu youtuber tiplerin teslimat videolarına yazdım hayırdır diye

Diyeceğim şu ;
    Eğer siz vatandaş tüketici olarak almaya çalışırken
    Birilerine kolaylık sağlanıp bu arkadaşlar gibi sizin önünüze geçtiyse
    Bu vatandaşların teslimat videosunun altına hayırlı olsun abi hayırlı olsun abi diye yazıp duranlar var ya
    1 - firma , 2 - bu hayırlı olsuncular suçlu

Yok kardeşim hayırlı falan olmasın
    Cenaze arkasından hak helal etmiyoruz
    Birinin hakkını yiyip üzeyine yorum da silmişlerse hayırlı falan omasın
    İster distribütör ister firma kendisi burada olsun
    İşin içinde bizim milletin en liyakatli en okumuşu dahi olsa bir bit yeniği bulaşıyor gölge düşüyor

Ben bu organizasyonun başında olsam ve bu kadar insan alamazken bu YouTube arabacılarının neredeyse çoğunun aldığını görsem mideme ağrı girerdi
    İşte o yüzen o organizasyonun başında ben olamam

And hariç bunların büyük kısmı palavra
    Bunların test ettiği arabalara da inanmayın
    Bire bir binlerce km kullanmasam bu tiplere inanırdım
    And’ın bu konular hakkında güzel de bir videosu var
    Geziler testler yemekler lansmanlar falan

• Acıkcası bu 1.2 pt işi cok abartılıyor arabaların kayıs harıcı bır problemı yok ki onu da revize ettıler . Zaten sorun yaşayanların cogu olması gerrken dısında yag vs malzeme kullanıp bakımı aksatanlar ha bu tamamen kullanıcı hatası mı tabıkı degıl marka sucsuz dıyemeyız ama verımlı de bır motor vazgecmek ıstemıyorlar. Ben olayın cok abartıldıgını dusunuyorum kullanan kullanmayan herkes yorum yapıyor duyduklarıyla benım de cevremde kullananlar var cıtroende pejoda cok memnunlar adamlar ama servıs bakımlı 40 50 bın arasında aracları . Bu arızayı cokca duymamızın sebebı bu motor cok fazla ulkemızde neredeyse her 5 aractan 1 ı bu motordur yenılerde e cok kullanıcı demek cok kişi arazası demek orana bakmak lazım bence atlanan sey bu.
    Bır fırma 10000 arac satıp 1000 tanesınde arıza cıkıyorsa dıger marka 1000 tane satıp 100 arıza cıkanla oran aynı ancak ınsanların gozunde 100 nerede 1000 nerede olayı var sankı 10 kat daha arızalı makınaymış gıbı algı olusturuyorlar.
    Valla hangı markayı alan olursa saglıkla arızasızca bınsın ınsallah hepsının kendılerıne gore avantaj dezavantajları var.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    %30 öt %50 dtv o zaman. Çok saçmaymış. Doğuşun pazarlama müdür byd ye geçmişti, doğuş ekolü devam ediyor.

• Burada bile insanlar hala markaları savunuyor,kardeşim araç kusurluysa kusurlu demeyi öğrenin artık vatandaşı kendinizi savunmayı öğrenin ,zaten paralı youtuber larda omurga yok hepsi aynı araca aynı yorumları yapıyorlar burda bari gerçekleri konuşalım,hangi aracı alırsam alayım fabrikasyon hata var mı var ister ferrari olsun ister tata savunmayın ,diğer ülkelerde tüketici birbirini korur marka model hakkında uyarır ben aldım başıma bu geldi der bizim ülkede tam tersi millet firmayı koruyor anlamak mümkün değil

• Taigo şikayetlerine baktım şöyle bir. Genel olarak arka far da buğulama ve sileceklerin aşırı ses yapma sorunu dile getirilmiş

• normad17 N kullanıcısına yanıt

toplamda 8 yıl psa kullandım. 20 yıldır araç kullanıyorum. psa lar ile sadece bakıma gittim. denilenlerin hiçbiri olmadı. işin özü kaliteli ürünler. marka fanı olmayın. SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 

• Tolunay35 kullanıcısına yanıt
    Oğuzhan Yıldırım geçenlerde bi videoda Tesla Türkiye operasyonlarının başındaki müdüre övgüler yağdırdı, bu adamın yaptığı iş çok büyük, bu adam Türk insanını Tesla ile tanıştırdı falan diye. orda videoyu kapattım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Valla boş adamsin senle ugrasamicam ne alirsan al sadece insanlari yanlış yonlendirme

• normad17 N kullanıcısına yanıt

Selam insignia 1.6 dizle mi ? 1.5 dizel mi kullandınız?

Grand sportlar çok karizmatik araçlar ama yek çekincem sorun yaşatır mi ?

• ghostiki kullanıcısına yanıt
    1.6 dizel 1.5 de emisyondan dolayı motor gücü de azaldı.Grandsportların 2020 ye kadar olanlara bakın makyajda motor değişiyor.
    Passat da superb de sürdüm yenilesem mi arabayı diye ama ayni hissi almadigim icin vazgectim.
    2.30 alan gruptanım gercekten çok güçlü ama uzun yola yine insignia ile çıkıyorum çünkü viraj alışını ve yola oturmasını çok beğeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: werneke

Size bir şey söyleyeyim mi
    Ben ne Tesla almaya çalışıyorum ne de kısa sürede almayı düşünüyorum , işin bu noktasında alakam yok
    Sadece konuyu gördüm ve ilgimi çekti
    Bende bu youtuber tiplerin teslimat videolarına yazdım hayırdır diye

Diyeceğim şu ;
    Eğer siz vatandaş tüketici olarak almaya çalışırken
    Birilerine kolaylık sağlanıp bu arkadaşlar gibi sizin önünüze geçtiyse
    Bu vatandaşların teslimat videosunun altına hayırlı olsun abi hayırlı olsun abi diye yazıp duranlar var ya
    1 - firma , 2 - bu hayırlı olsuncular suçlu

Yok kardeşim hayırlı falan olmasın
    Cenaze arkasından hak helal etmiyoruz
    Birinin hakkını yiyip üzeyine yorum da silmişlerse hayırlı falan omasın
    İster distribütör ister firma kendisi burada olsun
    İşin içinde bizim milletin en liyakatli en okumuşu dahi olsa bir bit yeniği bulaşıyor gölge düşüyor

Ben bu organizasyonun başında olsam ve bu kadar insan alamazken bu YouTube arabacılarının neredeyse çoğunun aldığını görsem mideme ağrı girerdi
    İşte o yüzen o organizasyonun başında ben olamam

And hariç bunların büyük kısmı palavra
    Bunların test ettiği arabalara da inanmayın
    Bire bir binlerce km kullanmasam bu tiplere inanırdım
    And’ın bu konular hakkında güzel de bir videosu var
    Geziler testler yemekler lansmanlar falan

Herkes YouTuber oldu, sizin ki biraz algıda seçicilik bence. Hatta arabayı alabildiği icin YouTuber olan var.SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025  Ragele 8 tane teslimat videosu açtım. Yarısının 1k abonesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 25 Mayıs 2025; 13:46:32 >

• Mercedes a serisi sedan fiyatı alan var mı hiç arkadaşlar

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.