Egea üretimi yil sonunda bitiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18047. sayfa)

-
-
Onun da fiyat listesine baktım. %80 ötvli 1.940, %30 ötvli olan 1.980 emin misiniz %30 olduğuna. %80 olmasın?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ötv indirimini yedirmiyor doğuş, köpük var fiyatında. 204 beygir leonu 1.5 milyona verse bu sefer kampanalı poloları kime çakacak, onlar da haklı ticaret anlamında. 2 ay önce leonun biraz üstüne %30 ötvden 326hp xdrive bmw aldık. Premium tarafı artık imkansız ama diğer markalarda mantıklı modeller belki çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi kaç hafta önce corsayı 1260'a verdiler. Jant dışında 208'den daha dolu araç. 208 güzel ama o paraları etmez. Boyut sorun değilse 1.3-1.4 bandında togg t10f 52kwh batarya ile satışa çıkacak gibi duruyor. T10x'den daha verimli bir model olacak, şehir içi 400km'yi görür diye düşünüyorum. Şahsen ben alıp eşek niyetine bineceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm opsiyonlar dahil 2100₺ fiyat aldım Ankara
1.5dizel için
Kafasini taslara vurma sebebi ned8r neyinden memnun kalmadi mesela ? Bizi aydinlatirmisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çünkü Avrupa ile ekonomik anlamda fersah fersah fark var. Asgari ücretli bile biraz sıkarak tesla alabilir avrupa'da.
Bizde ise aynı paraya %116 vergili renault captur, opel mokka, Citroën C4, skoda kamiq var.
Artık insanlar uyandı. Salak saçma vergiler yüzünden devlete değil gerçekten arabaya para vermek istiyorlar.
Tesla model y hep yuzde 10 kalir insallah hic akillanmamis diger firmalarda 2.el arac alanlarda takip ettigim ioniqler ev3 2008 elektriklivb hergun satiliyor fiyatlar artiyor tesla yuzde 40 yaptik diyene kadar arac almam kiralar devam ederim. eski modeli 1.7 den alirim yinede su araclara o paralari vermem... adamlar elektrikli koltugu ambiyans aydinlatmayi bile koymuyor ya ust pakete koyuyor yada opsiyona koyuyor.
nakit sikintisi olup kartla alacaklar icin sunu bilmiyor olabilirler arac ipotekli kredi var vadesi 36 ay oranlar gecen ay 3.6 idi.
-
Nasıl anlatayım şimdi hocam iphone kullanan birinin tezgahtarın anlık gazına gelip xiaomi telefon alması gibi bir şey işte verim istiyosanız numarasını arayıp kendiniz sorun ne pişmanlık yaşadın diye. Kendi itiraf ediyor ztn kandırdılar beni diyor.
Cok aciklayici yorum oldu sagolun ;)
Leon daha sert. Bir leonla 120yle gidin bir de golfle. Tabi kalite azaldı da fark var bariz şekilde.
Hocam arkadas super ozetlemis cidden bende gaza gelip 7 yasindaki bos kodiaq aracimi satip gecen sene t8 avangard aldim ama cidden cin mali iste surus hissiyati kalitesizlik biktirdi 8 ay sonra sattim direk.
-
2019 a3 um mevcut ve boyut vs olarak yetersiz geliyor artik o fiyatlarda bir suva gecmek istiyorum ama en donanimli ve tipi guzel olarak t8 avangarde duruyor suanda varmi onerebilceginiz birsey
kac kisilik ailesiniz genelde kac kisi ne amacli kullaniyor hocam araci birde maks butceniz ne kadar.
-
Arkadaşlar bu hafta elektrikli C3'lerin fiyatı belli olacaktı. Teklif alan oldu mu?
katiliyorum bizim evde 2021 a3, 2022 cupra ve 2023 golf var, yalitimi ve konforu en iyisi golf en kotusu a3 maalesefquote:
Orijinalden alıntı: alprklt
Leon daha sert. Bir leonla 120yle gidin bir de golfle. Tabi kalite azaldı da fark var bariz şekilde.
4 kisilik aileyiz 1.8 butce var 0 olmasi şart degil 30k gecmemis hatasiz boyasiz sorunsuz bir suv bakiyorum.Elektrikli olmayacak ford kugada bakiyorum 3 silindir olmasi kafami kurcaliyor surekli araba degisen birisi degilim minimum 7 8 sene binerim sorun cikarmadigi surece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 25 Mayıs 2025; 9:34:23 >
Dün uğradım bakındım. 25 Mayıs'ta açıklanacak yazıyordu araç başındaki borüşürde. 1.2 bandında ekonomik seçenek olur EV düşünenler için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 25 Mayıs 2025; 10:3:47 >
Forumda almayin denen arac neyse onu alın sonucu çıkıyor genelde satış rakamlarına göre..
Olay şu, bilgimiz yok genele varıyoruz. Sorun var mı var,. Buna "yok" diyen detaylara hakim olmayan bilgisi olmayan biridir..
Diğer yandan bu sorunun müşteride problem yarattığı arac oranı kaç bizler tüketici olarak bunu bilmiyoruz.. Foruma Bakarsak tüm Psa araçları satıldıktan bir sure sonra servise gidip bırakıyor ya da Aracını ibret olsun diye yakıyor gibi anlaşılıyor..
Bu arıza oranını bilmesigimiz icin PSA a in araçları toplattigini zannediyoruz..
Psa halen bu motoru (güncellenmiş kayış Ile) üretmeye devam ediyor.. Yani hala ısrarla satıyor..
Burada basit bir soru, bir üretici arıza olanı yüksek ve ciddi kayıp yaşatacak bir ürünü neden bile isteye üretmeye devam eder??
Demek ki arıza oranı forumda hayal edildiği gibi yüksek değil.. Bakınız bu sorunu YOK ETMEZ.. Fanlik ya da anti Fanlik yapmaya gerek yok..
Risk var mı, var.. Yağ içinde çalışan bir kayış her türlü risktir. Sadece yağ değil, teknik olarak buna karışan benzin esas sorunu yaratıyor. (bu nedemek bilmeyen varsa araştırsın, Teknik bir detay uzun uzun yazmayalım burada).. Yani teorik olarak risk SIFIR DEĞİL..
Çok karsilastirilan bir konu DSG (kuru tip) orada da RISK VAR.. Arıza da var.. Hayır yok diyen varsa onunla da tartışmaya gerek yok. Yapısal olarak risk var ve olmak zorunda.. Önemli olan buradaki arıza oranı..
Sonuç olarak, özelikle ülkemiz kullanıcısının satinalma kritelrerinde, forumda hayal edildiği givi kayış konusu Birinci öncelik değil bunu anlıyoruz. Bir çok kullanıcı bu bilgiye sahip değil, bir kısmı da bu riski önemsemiyor... Bu nedenle siz yollarda çok fazla bu araçtan görüyorsunuz zaten satış rakamların a bakınca da bunu açıkça görüyoruz..
Burada Kullanıcıların kendi kriterlerini belirleyip karar vermesi gerekiyor..
Servisi meçhul, parca lazım olsa kaç ay bekleyeceksiniz belli dahi olmayan markalardan arc alıyor mesela insanlar hatta çok fazla (ederinden) Para ödüyor.. Ama satılıyor :) demek ki ALİM kriterleri TEK DEĞİL..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X