Bu durum uzun süredir böyle. Ben de başta şaşırmıştım ama Almanya'da leasing imkanları çok gelişmiş. Ayda 250-300 Euroya cüzi bir peşinatla bu araçlar alınabiliyor. O nedenle peşin fiyat çok da önemli değil Almanya'da. Ama Taigo ve T-cross fiyatları Almanya ile benzer gidiyor uzun süredir. |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18034. sayfa)

-
-
O araçta normal cc yok. Acc ekli paketi almazsan uzun yolda amele gibi gaza basarak sürmen gerekir. Arkadaşın Neden yazdığını anlamışsındır şimdi diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen, logo koy, arkaya da possat yaz, 3,3 milyondan başlat, R line 4 milyon kapıda kuyruk olur.
-
Evet bu çinliler bagaj işinden anlamıyor. Herkesi kendileri gibi 1.5 metrelik sanıyorlar, araba içi çok boşluk kalıyor eşyalara yetiyor diyorlar herhalde.
-
ürünündeki sorunu kabul edip, çözüm sunmaya çalışanları kötüleyerek hiç bir sorunu önemsemeyen ya da ağırdan alanlardan araç alırsak bunlar daha çok başımıza gelir.
her mecraada siz malınızın arkasında durmuyorsunuz, ondan dolayı sizden ürün almam demek lazım ki firmalar kendilerine çeki düzen versin.
-
Şu tabloya göre %10luk ÖTV diliminde, en mantıklı elektrikli araç kısa menzilde TOGG, uzun menzilde TOGG ve Tesla...
-
Merhaba hocam, bunu ben de çok anlamıyorum. Arabanin vergisiz fiyati 15.300 euro, daha bundan bayi kârını ve taşımayı cikartmak gerekiyor. Araba fabrikadan 12-13 bin euroya çıkıyor gibi duruyor. Belki zararına getiriyorlardır buraya sırf piyasada kalabilmek ve sonraki hizmetlerden para kazanmak için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesla premium değil. Ama yazılımı premium. Şu an tesla yazılımıni yapabilen premium marka yok. Ha iddiaları da yoktur bilemem ama durum şu an bu şekilde. Yoksa avrupada, abd de 50 bin dolara Mercedes, BMW varken neden aynı paraya tesla da çok satıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
corsa ve e 208 o fiyatlara en iyi seçenek.
-
Bu ne sm liste, Hani VW ler nerde. Yeni yetme markalar var asırlık vw yok!
Tiggo 7 hybrit ne zaman hangi fiyat aralığında gelir acaba,
Teşvik vs olsa fiyat tahminleri de dahil hiç mi bilgi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaynak: emre özpeynirci
-
Valla hocam alj nin kazandığı parayı niye bu kadar umursuyoruz ki. Yıllarca vw iliğimizi sömürdü bi şırıngayla kan çekmediği kaldı kimse bunun muhabbetini yapmıyor ilginç. Byd nin Araçları f/p olarak çok iyi bundan dolayı talep yüksek. Dayanıklılığı da iyi olursa ki bunu zaman gösterecek talep artarak devam edecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmzk -- 23 Mayıs 2025; 12:37:57 >
Park esnasında ileri geri manevra yaparken fren pedalı ve direksiyona göre vitesi kendi değiştiriyor. Siz birşey yapmıyorsunuz hiç. Sekizsilindir’in dünkü aracını teslim aldıktan sonraki videosunda bunu açıkça gösteriyor.quote:
Orijinalden alıntı: istanbulturkusu
Yeni Tesla da vites değiştirme ekrandan mı oluyor ? Sadece ekrandan ise bence pek iyi olmamış
Yok nakit..
-
Abi fiat arabasına nasıl 1.5 M tl veriyorsunuz hayret ediyorum gerçekten!
1.6 multijet ömürlük motor üstüne 320nm tork var hiç bir 1.6 da olmayan
Motor şanzıman ömürlükte araba ömürlük değil..
ioniq 5 cam tavanli 1830 stok kalmadi ama gelecek.
kredi kampanyasi 300 bin 0.99 6 ay
kredi karti kullanimi sinirsiz 12 aylik toplam faiz karta gore 25-33 arasi
hyundai istanbul bayileri
cam tavansiz 1830 kredi kampanyasi yok.
-
Her tarafı motor olsa ne olur hocam tabut gibi araba resmen. Para kazanmak kolay ya da bu arkadaşlar vergiden falan muaf oluyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X