Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18035. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 87 Misafir (23 Mobil) - 70 Masaüstü31 Mobil
5 sn
363.464
Cevap
6.187
Favori
63.073.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1241 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

valla veren verdi ve veriyor hatta vermeye devam edecekler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratmantc -- 23 Mayıs 2025; 12:53:59 >
  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    İlginç bir milletiz.
    Motor iyi olsa her tarafı motor olsa ne olur deriz.
    Araba yakışıklı olsa yağlı kayış deriz.
    İkisi de olsa bu paralara bu araba olmamış deriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tech.pro kullanıcısına yanıt

ben yağlı kayışa razıyım allure 408 alırdım. 4 tane bu motordan aracım oldu hiç sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylmzk A kullanıcısına yanıt
    Umursuyorum çünkü, bunu biliyor ve adamların röportajında da evet sizi öpüyoruz iması beni rahatsız ediyor. Ayrıca beni araç konusunda daha 10 senelik bir knowhow'ı olan çinlinin öpmesindense 100 senelik mazisi olan almanın öpmesini yeğlerim. En azından kaliteli öpüyor derim.

• Dusunsel D kullanıcısına yanıt
    AB de tesla satışları %49 düştü.. Şu an en iyi müşterisi TR. Ne üretirse yollasın fırsat varken :)

Tesla düşerken AB Li markaların EV satışları da ciddi oranda artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 23 Mayıs 2025; 13:1:51 >
  • elcas kullanıcısına yanıt

arkasında sağlam bir holding olmayan bir markadan otomobil almam. elektrikli cezve almıyoruz, bozulunca atalım. doğuş oto borsaya kote bir şirket, arkasında holding var, adam çok büyük paralar yatırmış bu işe. tofaş desen öyle, reno aynı. bmw'nin arkasında borusan var. vs.. vs.. oyuncaklarına kanıp çin malı arabalara atlamayı çok riskli buluyorum. ha riskli olmasa da ben yine de almam -kalite sorunlarından dolayı- o başka.

• elcas kullanıcısına yanıt

kesinlikle.. menzilleri aynı olmalı hatta corsa'nın daha yüksek olmalı. hatalı bu liste

• Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    Bu arada bende de yağlı kayış var, ben de sorun etmiyorum. Sadece araba fanatikliği hortluyor bazen. Bir gün bir bakıyorum 408 motorundan dolayı yerden yere vuruluyor, bir başka gün DSG başa bela oluyor. Corolla sorunsuz ama tadı tuzu yok deniyor. Yani tabağa ne konulsa beğenilmiyor.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    1.5-16 üstü çin otomobili alınmaz. Alana saygı duyarım.. (riske atılacak Para, aldığım ürün kiyasinda 1.5 max dur benim için, ürüne kullan at olarak bakarım)..
    Bu fiyatlardan alanlar Aldi Zaten zamaninda onlar icin sorun yok.. Özellikle 2milyon üzeri tek kelimeyle şu an delilik.. Zaten resmi olarak %0 vergi olan olan ürünü %50 vergi ödemiş gibi alıyorum, hem de ne olacağı bence halen belli değil.. Servis sonrası bence çok zayıf ilerliyor özellikle BYD tarafından. Sanki haftaya kapatıp gideceklermiş gibi bir icraat göremiyorum.. Bir şey bekledikleri kesin, ama ne..

• sevozgur kullanıcısına yanıt
    Yazılımı bu kadar iyi olan uzaya roket gönderen bir firmanın sipariş sisteminin bu kadar kötü olması inanılmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Servis kısmı bu kadar rezil şekilde devam ederse bir süre sonra millet elini ayağını byd’den çeker. Arabayı almakla iş bitmiyor. Esas satış sonrası hizmetler önemli, esas mağduriyet orda ortaya çıkıyor.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

en sorunsuz araçlardan birisi. eski teknoloji, eski kasa, yolda bırakmayan birkaç sorun var. donanımı iyi. amaaa B segmente göre pahalı bir araç.

• tech.pro kullanıcısına yanıt
    Meğer toyota’da sorunsuz değilmiş. 1.5 motorlu olanda yatak sarma şikayetleri başlamış.

Nereye aynı fiyata satılıyor? Yunanistan fiyatkarı.. 😁

SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kimin nasıl sömürdügünü idrak edebilen insanlar oldugumuz için umursuyoruz. Umursamayan “süper zeki” arkadaşlar “yauv ben verdiğim paraya bakarım” diyip geçiyor.
    Avrupa-Kore araçları bu kadar vergiye rağmen ülkesindeki fiyatlara yakın fiyatlarla satılıyor.
    Bydnin yanında diğer markalar sömürüyor demeye utanır insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprklt -- 23 Mayıs 2025; 13:31:46 >
  • needacar kullanıcısına yanıt
    Yunanistanda teşvik var ucuz Türkiye’de teşvik var Avrupa’dan pahalı. Bydyi Fiyat konusunda öven adam muhatap alınmaz.

• bps B kullanıcısına yanıt

sorunsuz araç yokki..toyota bu durumu genellikle garantiye sokmuyor..o kötü...ciddi masraf çıkıyor

• acquiles A kullanıcısına yanıt

kim diyor bunları? kulaktan dolma hurafeler yazılıyor sürekli burada. 1 kişi avrupada satmıyor diyor peşine 150 kişide aynı yorumlar. bu sene 3-4 ayı zaten kasa değişimine gitti. avrupalı model 3ü de seviyor. tek modelle gayet iyi satışları var.

https://eu-evs.com/bestSellers/ALL_MONTHLY/Brands/Month/2025/5

eu-evs.com
    Electric Vehicle registrations in Europe: 15 countries, majority of BEV market
    https://eu-evs.com/bestSellers/ALL_MONTHLY/Brands/Year/2025

• Vierna V kullanıcısına yanıt
  • Vierna V kullanıcısına yanıt
    Delinin biri yazmış işte
    Bazı delilerde Trump sonrası elona tepki verdi.. Toplasan 3-5 tane çapulcu. Ben de inanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 23 Mayıs 2025; 14:12:39 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.