bu çinlilerin eşyası olmuyor herhalde tek donla dünyayı geziyorlar sanırım. hangi aracına baksan 400lt altında bagajı var. |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18033. sayfa)

-
-
Yazılım algılıyor vites değiştirmenize gerek olmuyor diye biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karta göre 2.60-2.80 arası. 100 binin 12 aya 134 bin ödemesi çıkıyor, ordan hesap yapabilirsiniz.
neyse ki bunu düşünmüş tesla. önünüzde ya da arkanızda gidecek yol olmayınca kendi ileri ya da geri vitese müdahale olmadan atıyor. bence bir konu hakkında sohbet etmeden önce biraz bilgi sahibi olmak gerekli. karşıdaki de sizi dinlerken ciddiye alır.
-
Çok iddialısınız ve klasik Tesla fanı kibiri ile cevap vermişsiniz. Izledim o videoları. Öyle dar bir alanda dediğim şekilde park etmek tarla gibi yolda vites değiştirmeye benzemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl kendisi atıyor anlamadım. Dar ve kavisli bir yol kenarına park ederken bazen 5-6 kere vitesi D ve R arasında gezdiriyorsun. Hangi anda geriye hangi anda ileri gitmek istediğimi araç nasıl anlıyor? Zihnimi mi okuyor?
Otomatik park vsden bahsetmiyorum bu arada.
-
Düşen satışlar geçen ay yine artışa geçti. İkincisi Almanya da tesla ile benzinli Mercedes aynı para. Burada biri 1900 diğeri 3.5 milyon. Olay bundan ibaret. Burada da tüm arabalar aynı fiyat olsun tesla in yüzüne kimse bakmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teslam yok almaya çalışmıyorum ama üzgünüm gerçekler bunlar
Auto shift olarak aratın. Sekizsilindir son videosunun sonunda gösteriyor.
Olay zaten satışın artması düşmesi değil ki? Avrupa'da Tesla araçlar için premium algısı yok Türkiye'de ise Tesla premium marka gibi konumlandırılıyor. Tesla alanların bazıları kendilerini çağımızın çok ilerisinde bir dünya görüşüne sahip ve teknoloji aşığı insanlar olarak pazarlıyor. Bu davranış bana normal gelmiyor.
-
Maalesef herkesin eli sizinki kadar rahat değil ben de tesla politikasına kızıyorum ama günün sonunda dediğiniz araçlar 2.5 3 milyon bandında.
Katılıyorum bence Almanlar bizim 1 milyonluk arabaya 3 milyon vermemize üzülsünler🤓
Arayıp fiyat alıp paylaşım yapmışım düz lifedan farkları bu demişler bende yazmışım. Neyinden rahatsız oldunuz anlamadım. Size göre kullanılmayan bir özellik başkası için kullanabilir olamazmı.
her marka o kalemleri sıfırlasa ya da azaltsa araçlar yüzde 30 civarı ucuzlar.
tesla maliyet de düşürmeye başladı. onun için yüzde 10 dolar artışına rağmen korunabilir.
-
Kardeş aynı şey değil ki? Frene basınca otomatik vites değiştiriyor. Dar bir yere yanaşırken birden fazla kez fren yaparsın. Dümdüz geri veya ileri gitmezsin. Videoda bomboş alanda park ediyor. Sen bu parkı Gültepe yokuşunda dar bir sokakta arkanda minibüsler kornaya çalarken videodaki gibi yapmayı denersen kafayı sıyırırsın.
-
-
Estagfurullah hocam sadece politikasına kızıyoruz ama araç için asla laf yok o fiyat bandından tesla gayet cok makul. arada paralar büyük meblalar ve herkes çıkmaz zaten ekonomi malum. evden şarj imkanı olanlar kaçırmamalı. bizim evden şarj durumumuzda yoktu sonra düşününce alamayınca biraz da onunda payı oldu ve günlük km cok yapmıyoruz ev-iş yakındı elek. araç suan ıcın illa olsun kafasında degildik sadece tesla oldugundan ve yeni kasa geldıgınden cezbetti teknolojisi yazılımıyla.
-
Hangi cahil premium diyor ? Ne byd ne Tesla premium değildir. Bunlar da sonradan çıkınca kendilerini bir halt zannediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprklt -- 23 Mayıs 2025; 12:39:20 >
Engin Özeren diye bir Youtuber var. Bu fiyatlara Tesla almayanlar sanki enayiymiş gibi videolar çekiyordu en son. Sonra izlemeyi bıraktım.
-
Merhaba bilgi için teşekkür ederim Ankara tarafını arayayayım. C4 hibrit max (1645 tl) de karar kılmıştım ama Troc kafamı karıştırdı. Sanırım Troc alacağım . Bu arada İstanbul dan fiyat aldım onlar Troc life, gri, geri görüş, acc, far asist 1828 tl dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X