Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ HAKKINDA (2016 SKODA SUPERB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlarım ve abilerim yakın zamandır araştırıp takip ettiğim aracı bugün efe plazadan aldım. Teslimatini ayın birinde yapacaklar. Sıfır araç alımında tecrübeli abilerime sormak istiyorum teslimat anında yapılması gereken bir şey var mıdır acaba ? İlk kez sıfır araba alıyorum ve teslimat anında bunun buyusune kapılmak istemiyorum her ne kadar çok heyecanlansamda tavsiyelerinizi bekliyorum. Korktuğum tek bir nokta var. Ayıplı mal satma ihtimalleri cevap verdiğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dikkat edilmesi gereken ayrıntılar mutlaka vardır ama bnm bildiğim ana yapılması gereken şey eksiksiz teslim aldım şeklinde bi kağıt imzalatıyorlarmış, bunu aracı bizzat inceleyip herhangi bir sıkıntı olmadığını tespit etmeden sakın imzalama. Aracınız gelirken şu evrakları imzalayın siz de falan diyebilirler, aklında bulunsun o yüzden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım aracınız manueldir.... DSG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio_o -- 28 Aralık 2016; 10:19:1 >
  • Öncelikle hayırlı olsun, Rabbim kaza bela vermesin inşallah.

Araçtan anlayan, gerekirse ağzı laf yapan biri mutlaka bulunsun yanında. Onun haricinde imza faslından önce arabayı görmek istediğini söyle. Genellikle arabayı teslime hazırlıyorlar o zaman. Arabadaki çizikleri, gözüne çarpan yerleri imza atmadan önce bildir. Çizik veya bir kusur varsa teslim alamayacağını, indirim istediğini söyle. Aman sakın, arabanın cazibesine kanıp kontrol etmeyi unutma. Arabanın kirli olmamasına ve havanın kötü ise içeride kontrol etmeye bak. Paspas karter muuafaza veya bagaj havuzu için biraz pazarlık yap, sözleşmeyi iyice oku, neyi imzaladığına kontrol et. Şasi numarası yazıyorsa araç üstündeki şasi numarası ile kâğıttaki numarayı kontrol et.
  • Sıktı şu Dsg muhabbeti. Almış adama niye yaparsınız bunu?

Hayırlı olsun dostum. Çok yapacak bir şey yok. Yanında 10 lira kağıt para olsun ki anahtarı veren çocuğa verirsin. Ayıp olmasın diye bir ellilik kaptırma.

Sağına soluna bak aracın. Gözüne bariz bir sıkıntı takılmazsa keyfini hiç kaçırma aracı al, geç. Sana imzalatacakları kağıt onları hiçbir cezaî durumdan korumaz, hiçbir sorumluluklarını üzerlerinden kaldırmaz; rahat ol.
  • çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
  • birde aracın boyalı çıkma gibi bir ihtimali var mı acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 HONDA CIVIC FİYAT NASIL ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekspertiz yaptır. Sıfır araç boyalı çıkabiliyor ciddiyim, sıfır alınan mercedes sol tarafı boyalı çıkıyor iyi incele arabayı test sürüşü yap hatta
  • firmanın buna itiraz hakkı var mıdır ?
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun, güzel bir araç almışsın Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...Araçta dikkat edeceğin şey şu, arabayı görmeden yada kaba taslak incelemeden sıkıntısız teslim aldım imzasını atma :) Çok sık olan bir şey değildir sıkıntılı arabanın bayiden çıkması ama olmaz filan deme :)

Onun dışında plakasını takan yada aracı teslim edene gönlünden ne koparsa el altından uzat ver :)

Zaten teslimat sırasında görevli olan kişi sana multimedyasını, aracın bir kaç özelliğini kaba taslak anlatır. Orada merak ettiklerini sorarsın, onun dışında bir şey yok :)
  • Donanım paketi ve size maliyeti nedir acaba.
  • Fiyatını ben de merak ettim. Model tipi ve fiyatını belirtirseniz sevinirim (sakınca yok ise)
  • Hocam hayırlı olsun güle güle kullan güzel seçim... Forumda çok fazla DSG ve VW grubu karşıtı vardır kulak asma onlara zira aradan bi süre geçince kendileri de DSG Golf Passat SuperB vs araçlar alıp övgüler yağdırdıkları topicler açıyorlar. Yani sanırsın dünyanın en çok satış yapan araç üreticisinin arabalarını alan milyonlar salak bi kendileri akıllı

Teslim alırken gözle kontrolünü yaparsın zaten sana teslimatta ön kullanım bilgilerini anlatacaklar güzel dinle hiçbir sıkıntı olmaz. Kazasız belasın iyi günlerde kullan
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin insallah.

-Aracı görüp incelemeden imza atmayınız.
    -Aracın kabaca kaportasına bakıp vuruk göcük olup olmadıgını kontrol ediniz.
    -Aracın içine bindiğinizde mutlaka 4 camı da açıp kapayınız.
    -Aracın iç donanımını kontrol ediniz, mutlaka radyoyu açıp dinleyiniz.
    -Cam tavan varsa cam tavanı açıp kapayınız.
    -Aracı size tanıtan arkadas zaten klima vb. donanımları açıp kapatacaktır. kontrol ediniz.
    -Araç tanıtımı sırasında size saçma da gelse utanmadan sıkılmadan aklınıza takılan herşeyi sormaktan çekinmeyiniz. (örn. bunun sinyal kolu nerede, ışıklar nerden açılıyor, gaz pedalı şu uzun olanmıydı :)))
    -Aracın yeden lastiğine ve bagajda bulunan ekipmanlarını mutlaka kontrol ediniz.
    -Tanıtım sonrasında amortisorlerde bulunan takozların çıkarılıp cıkarılmadıgını mutlaka sorunuz. Aracın genel kontrollerinin yapıldıgı teyidini sözlü olarak alınız.
    (Bu noktada eksiklsiz teslim aldım imzalarını atabilirsiniz.)
    -Tanıtım sonrası anahtarı teslim eden kişiye bir miktar bahsis veriniz adettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Sıktı şu Dsg muhabbeti. Almış adama niye yaparsınız bunu?

Hayırlı olsun dostum. Çok yapacak bir şey yok. Yanında 10 lira kağıt para olsun ki anahtarı veren çocuğa verirsin. Ayıp olmasın diye bir ellilik kaptırma.

Sağına soluna bak aracın. Gözüne bariz bir sıkıntı takılmazsa keyfini hiç kaçırma aracı al, geç. Sana imzalatacakları kağıt onları hiçbir cezaî durumdan korumaz, hiçbir sorumluluklarını üzerlerinden kaldırmaz; rahat ol.

Buradaki DSG yorumlarını yazan arkadaşlar.

Arkadaşlar bilmeyen insanlar size inanıp çift kavramalı şanzımanların gerçekten 1000 km kullandıktan sonra bozulacağını zannedecekler.

Hyundai çift kavramalı şanzımanı 4x4 Tucson'a koyma cesareti gösterirken düz asfaltlarda kullanılmak üzere tasarlanan şanzıman hakkında nasıl bu kadar ön yargılı yorumlar yapılabiliyor. Binlerce mühendis akıl edemiyor da biz mi akıl ediyoruz. Millet rahat rahat sürüyor otomatikleri yolda kalan kaç tane dsgli araç gördünüz.

Şehir içinde kullanılacak araç çift kavramalı olmalı. İnsignia'nın otomatikleri tork konvertörlü iki aracı şehir içinde 1.6 dizelleri karşılaştırın. Opel'in motoru çok daha güçlü olmasına rağmen Vw şanzıman avantajıyla avantajını korur.

Ben anlamıyorum ki tamam yollarımız kötü, kaymak asfaltımız düm düz yollarımız az fakat bu yinede düz asfaltta illa tork konvertör kullanılmasını zorunlu kılmıyor. Bunun en iyi çözümü ZF, özel tork konvertör. Mühendislik harikası ne arızalanıyor, ne de tork konvertörlü gibi kuvvet,enerji kaybı yaşatıyor. Fakat onunda fiyatı inanın oldukça pahalı.

Konu sahibi hocam;

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Araba almak inanılmaz bir zevktir, hele temiz yeni 0 bir araba almak bambaşka bir duygudur. Güle güle kullanın On numara araba superb. Araç hacim olarak ciddi derecede büyük olduğundan yalıtım ve diğer aksamlar biraz zayıf olabilir.

Eğer araca zarar vermeden değerini düşürmeden bu tarz aracın yalıtımını arttıracak çalışmaları yapan şirketler varsa yaptırmanızı tavsiye ederim. Şimdi diyebilirsiniz daha yeni aldığımız aracın orjinalliğini mi bozalım diye

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Çok saolun test aracını kullanmıştım sadece motor sesi çok gelmişti sebebide atmosferik motor kullanıcısı olduğum içindir diye dusundum. kısacası inşallah hayırlı olur tek endisem acaba araçta boya varmidir sorusu.

• italiany kullanıcısına yanıt
    saolun

• saolun

• xnoname kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    işte tek endisem ayıpli olup olmaması çünkü bu arabalar zırhlı bir araçta gelmiyor zaten o tur bir beklentimde yok tabiki ama sonuçta insan yapıyor bunu teslimat aşamalarında zarar görebilir bu arabalar ve ne olacak denip boyanabilir diye endişe ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.