Şimdi Ara

2013 HONDA CIVIC FİYAT NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. 2013 model honda civic eco elegance almayı düşünüyorum. araç otomatik vites ve fiyatı 64.000-65.000 civarında, kilometre 50000'de. Araçta hata, boya ,değişen yok.Sizce bu araç 64000-65000 eder mi ? Fiyatı nasıl ? Genel olarak honda civicler hakkında da yorum yaparsanız sevinirim.Bu araç pişman eder mi sizce ? Yardım eden herkese şimdiden çok teşekkürler.

• Cok pahali ben 2015 nisan çıkışlı elegance otomatik ekstra navigasyon katlanir ayna ve isik paketli hondayi subatda 67 ye aldim ve daha 7 bindeydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haybat123

Cok pahali ben 2015 nisan çıkışlı elegance otomatik ekstra navigasyon katlanir ayna ve isik paketli hondayi subatda 67 ye aldim ve daha 7 bindeydi

Hocam araç eco mu yani fabrika çıkışı lpg'li mi? Hata,boya,değişen var mı ?
  • Şu an 0 km bayiler 75-76 bin₺ satılan aracın 2013 ü tabi ki o para etmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaş neden honda alıyorsunuz ve neden 2. el honda'ya bu paraları veriyorsunuz.

alacağını araç c sınıfının en zayıf aracı. motor nuh nebiden kalma, şanzıman aynı. yalıtım desen yok.

o paralara dizel otomatik i30, yeni kasa 308, cee'd falan alınıyor.

sedan feşisti iseniz octavia var.
  • ille honda civic istiyorum diyorsanız,yeni kasası geliyor,az daha sabredin 10 bin daha ekler yeni kasa 0 alırsınız...
    yok beklemem diyorsanız,farklı araçlara yönelin,fb7 embesil kasa civic o paralara değmez,gözümde max 52-53.000tl o araçlar.
  • Batophobia kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam eco lpgli ben cok memnunum yakit konusundada sürüş zevkindende aldigimdada 7 8 bin arasindaydi boya degisen vs yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Batophobia kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz daha indirebilirseniz iyi olur. Çünkü su an sifirinda iyi indirimler var bayilerde. Güzel tercih.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen hocam eco lpgli ben cok memnunum yakit konusundada sürüş zevkindende aldigimdada 7 8 bin arasindaydi boya degisen vs yok

Güle güle kullanın hocam. Hondalara bakıyorum da bu fiyatları istemişler siz çok iyi almışsınız bence. Hondaların fiyatları çok yüksek yazıyor internette acaba bu fiyatlara alıcı bulabiliyorlar mı yoksa sadece yazmak için mi yazıyorlar. Yani bakıyorum ama 61-62 yazanlarda ya değişen var ya boya var veya tüplü değil,otomatik değil bir kusuru oluyor mutlaka. İnsanlar mı çok istiyor anlamadım ki
  • Şaka gibi fiyatları var bu civiclerin, 2013 focus dizel al bine 52-54 bine, git jetta dsg al, fluence al edc dci, 10-15 bin lira paran cebinde kalır üstelik dizel, tam rantçı piyasası olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batophobia

quote:

Güle güle kullanın hocam. Hondalara bakıyorum da bu fiyatları istemişler siz çok iyi almışsınız bence. Hondaların fiyatları çok yüksek yazıyor internette acaba bu fiyatlara alıcı bulabiliyorlar mı yoksa sadece yazmak için mi yazıyorlar. Yani bakıyorum ama 61-62 yazanlarda ya değişen var ya boya var veya tüplü değil,otomatik değil bir kusuru oluyor mutlaka. İnsanlar mı çok istiyor anlamadım ki

Aynen hocam piyasayi bende anlamadim ilk aynen cok arastirdim sonunda gittim honda bayinden 2. Elden aldim hiç olmazsa kafa rahat birde h2 deki hondalarin fiyati arastir

• Geçenlerde 0'ını 70'e falan alan doluydu forumda. Bence bayilerden fiyat alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.