Yeni transferlerimiz Bebe ve Sidnei, bu akşam İstanbul'a geldi. Oyuncularımız, siyah-beyaz formalarını ilk kez giydi.
Bebe lakaplı Portekizli futbolcumuz Tiago Manuel Dias Correia ile, Brezilyalı yeni transferimiz Sidnei Rechel da Silva Júnior, Portekiz'in başkenti Lizbon'dan uçakla İstanbul'a geldi.
Yeni futbolcularımızı Atatürk Havalimanı'nda İdari Menajerimiz Tuncay Yanık karşıladı.
Her iki oyuncumuz da Beşiktaşımız'a transfer oldukları için çok mutlu olduklarını belirttiler ve siyah-beyaz formamızı giyerek poz verdiler.
Bebe, "Beşiktaş'ı daha önceden biliyordum. Alex Ferguson'dan da Beşiktaş hakkında güzel şeyler duydum. Beşiktaş'ta tüm kupaları kazanmak istiyorum. Beşiktaş taraftarının siyahi futbolcuları çok sevdiğini öğrendim. Onların bu sevgilerini boşa çıkarmayacağım" diye konuştu.
Sidnei ise, "Çok mutluyum. Beşiktaş'a başarılar kazanmak için geldim. Takımdaki Portekizli oyunculardan da bilgi aldım. Takımıma faydalı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
Resmi Site
kardeş gibiler, ne kadar çok benziyorlar yav
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
kardeş gibiler, ne kadar çok benziyorlar yav
aynen ikiz gibiler takımımıza yararlı olmaları dileğiyle,hayırlı uğurlu olsun
arada burun farkı var
Hayırlısı olur umarım. Taraftar destek verdikçe, arkalarında durdukça başarılı olacaklarına inanıyorum.
"Beşiktaş taraftarının siyahi futbolcuları çok sevdiğini öğrendim. "
Ah Eto'o ahhh! Neredesin kara kaplan!
quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
arada burun farkı var
Ohh şimdi farkettim hey yavruum hey
Sir alex ferguson da takimimiz hakkinda guzel seyler soylemis :-) ne guzel yaw. Super.
Yeni transferlerimiz Bebe ve Sidnei, bu akşam İstanbul'a geldi. Oyuncularımız, siyah-beyaz formalarını ilk kez giydi.
Bebe lakaplı Portekizli futbolcumuz Tiago Manuel Dias Correia ile, Brezilyalı yeni transferimiz Sidnei Rechel da Silva Júnior, Portekiz'in başkenti Lizbon'dan uçakla İstanbul'a geldi.
Yeni futbolcularımızı Atatürk Havalimanı'nda İdari Menajerimiz Tuncay Yanık karşıladı.
Her iki oyuncumuz da Beşiktaşımız'a transfer oldukları için çok mutlu olduklarını belirttiler ve siyah-beyaz formamızı giyerek poz verdiler.
Bebe, "Beşiktaş'ı daha önceden biliyordum. Alex Ferguson'dan da Beşiktaş hakkında güzel şeyler duydum. Beşiktaş'ta tüm kupaları kazanmak istiyorum. Beşiktaş taraftarının siyahi futbolcuları çok sevdiğini öğrendim. Onların bu sevgilerini boşa çıkarmayacağım" diye konuştu.
Sidnei ise, "Çok mutluyum. Beşiktaş'a başarılar kazanmak için geldim. Takımdaki Portekizli oyunculardan da bilgi aldım. Takımıma faydalı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
Resmi Site
Iste dunya kulubu.bu gurur hepimizin
Bu Bebe boksörmüş herhalde önceden
fotoşopçu olsam bebenin bu resmini bi köşede hazır bulundururdum
bi bayana kalça mı lazım al bunu kullan
boy mu uzatacağğn bebenin burnu ahan da burda
bedava sermaye işte
quote:
arada burun farkı var
quote:
arada burun farkı var
Golün kokusunu alıyormuş
Erkek adamın burnu büyük olur Dicaprio mu sandınız?
Çok harika pozda abicim o burun nedir yaw
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
quote:
arada burun farkı var
Golün kokusunu alıyormuş
x))
hayırlı olsunlar.
Sidney'i nedense repçilere benzettim.
quote:
Orijinalden alıntı: Köktürk
Sidney'i nedense repçilere benzettim.
Baya benziyor.
Ben bu iki kavruk arkadaşimiz çok beğendim. Çok efendi adamlar. Yalniz maçta kavga olursa işler değişir.