Bildirim
Sıcak motor neden geç çalışır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
buji
buji kablosu
distribütör
enjektör
benzin pompası
benzin filtresi
hava filtresi
sübaplar
lifterler
ecu
...
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisi?
Yokmu başına gelen nokta atışı yapayım.Palio kullanıcıları nerdesiniz?
Up
egzantrik mili karıncalanmıştır
egzantrik milini değiştirir yada tamir ettirsiniz ancak 10 20 bin km sonra tekrar yapar motorun
derinliklerine inilmesi gerekir esas sebebi öğrenmek için -
quote:
Orijinalden alıntı: dymmt
egzantrik mili karıncalanmıştır
egzantrik milini değiştirir yada tamir ettirsiniz ancak 10 20 bin km sonra tekrar yapar motorun
derinliklerine inilmesi gerekir esas sebebi öğrenmek için
Sizinde başınıza geldimi boyle bir şey?Ben selenoid valften şüpheleniyorum.Sanki benzini depoya geri kacıriyor gibi geliyor.Sizin söylediginiz olsa ilk calıştırmadada çalışmaz.
2005 model vw caddy aracım 300 bin km den sonra yapmaya başladı
ilk marşda çalışıyordu motor soğukken daha sonra motor ısınınca çalışmada zorluk yaşıyorduk
egzantrik mili tamir edildi ve araç düzeldi
tam hatırlamamakla beraber 50 bin km civarında tekrar arızalandı -
quote:
ilk marşda çalışıyordu motor soğukken daha sonra motor ısınınca çalışmada zorluk yaşıyorduk
tam hatırlamamakla beraber 50 bin km civarında tekrar arızalandı
Egzantrik mili değişimi işcilik zormu ne kadara mal olur degistirmeye kalksak
Bu arada arac daha 100000 km de.
Aklıma şu ihtimal geliyor;Lpg sistemi silindire gaz kaçırıyor ve bu gaz akşamdan sabaha uçuyor dolayısıyla araç kolay çalışıyor ancak stop edip hemen çalıştırmak isteyince silindirde bulunan gazdan dolayı motor boğuluyor..Varsayım ama olabilecek birşey
quote:
Orijinalden alıntı: erdem09
Aklıma şu ihtimal geliyor;Lpg sistemi silindire gaz kaçırıyor ve bu gaz akşamdan sabaha uçuyor dolayısıyla araç kolay çalışıyor ancak stop edip hemen çalıştırmak isteyince silindirde bulunan gazdan dolayı motor boğuluyor..Varsayım ama olabilecek birşey
Hocam arac benzinli
Kusuruma bakma araç LPG’li diye geçti aklımdan..Sübaplarda veya başka bir yerde genleşme ile ilgili sorun olabilir..Allah kolaylık versin..
quote:
tam hatırlamamakla beraber 50 bin km civarında tekrar arızalandı
Peki hocam sizin araçta bu problem oldugunda tekleme yığılma çekiş düşüklüğü varmıydı?
quote:
Orijinalden alıntı: erdem09
Kusuruma bakma araç LPG’li diye geçti aklımdan..Sübaplarda veya başka bir yerde genleşme ile ilgili sorun olabilir..Allah kolaylık versin..
lpg bilinçaltımıza yer etti
Buna benzer bir sorun 5 sene önce bende vardı, araç focus 1.6 benzin+lpg, benzin deposuna würth benzin enjektör temizleyici atıp şişesinin üstünde yazan proesdürü uyguladım (benzinde yüksek devirde belli bir km sürmek). Sonrasında bu sorunumdan eser kalmamıştı. Gerçi bu aralar sanki tekrar başladı gibi ama rahatsız edici sıklıkta değil. -
ben de bunu yaptım ama kimseyi inandıramadım
https://forum.donanimhaber.com/liqui-moly-mucizesine-birkez-daha-sahit-oldum--131246770#131246851
Karbon clean yaptirsak daha sağlam olmazmi?
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
ben de bunu yaptım ama kimseyi inandıramadım
https://forum.donanimhaber.com/liqui-moly-mucizesine-birkez-daha-sahit-oldum--131246770#131246851
Hocam o dikiş makinesi sesi benim araçtada var lpgye geçtiği zaman muhtemelen 30 dereceye ayarlanmış lpg geçiş ısısı subaplar yağsız kaldığından oluyor.
Ben yağda liquiy moly kullanıyorum memnunum birde subap sesi kesici katkı kullanacağım.
Bendede 1.2 16 valt palio var çok nadir olsada senin durumunu bende yaşıyorum not araç lpgli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

buji
buji kablosu distribütör enjektör benzin pompası benzin filtresi hava filtresi sübaplar lifterler ecu ... . |
Benzer içerikler
- renault clio 1.5 dci kronik sorunlar
- triger kayışı ne zaman değişir
- siyah plastik tampon çizik giderme
- en iyi manuel arabalar
- hibrit turbo
- togg mtv 2025
- jetour türkiye
- jeep avenger elektrikli fiyat
- en az yakan arabalar
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X